Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Успех с Луната. Дори не знаех, че е в някаква фаза, но това донякъде обяснява безсънието ми тази нощ.

Иначе и аз не вярвам в чистенето на токсини и детоксикацията. Освен ако не става въпрос за наркотици. Бъбреците, черният дроб, кожата са ми в перфектно състояние, без да съм правила детокс неща. Нали те са част от органите, които детоксикират тялото. Само белите дробове не съм си проверявала. За мен всичко останало е индустрия - чайове, прахчета, програми, та дори и някои електроуреди.

Имам мускулна треска Heart Дупето ме боли, малко и гърбът от екстензии. Колко хубаво е да тренира човек Heart Eyes

# 391
Ох аз си видях тренировката за днес и мераците ми за глад угаснаха хахаха, реших да обядвам и да тренирам, а за после - каквото стомаха покаже Wink
И аз като Блеки, напоследък като си пипна дупе, крака и корем и усетя твърдост и ми става кеф. Предпочитам да вложа воля в тренировка, от колкото в глад.
До тук съм на 280 калории от пилешка супа, 25 гр., филе елена, едно яйце и подядох племенничката с няколко хапки палачинка (май е около 30 гр).
Ако за вечеря боцна една хубава салата с малко миди, ще се вместя в 600 калории и всичко ще е по план Wink Стига да не огладнея много след тренировка... там май пак със салата ще действам.

# 392
  • София
Марена, я сподели каква е техниката на дрениращия масаж?

Аз сутринта бягах за скорост 6 км. Към 11 хапнах едно кисело мляко, бях обещала обяд на колега от много време, та сега съм и на една пилешка супа и свинска кавърма. Към 15 мятам един бульон и започвам с тая луна да се разправям Simple Smile Нямам май излишна вода, с фастове съм свикнала и не очаквам кой знае какво, но никога не е късно човек да се изненада (приятно)!

# 393
Марена, я сподели каква е техниката на дрениращия масаж?
Ами аз ходя при една мацка, която преди ми правеше антицелулитни масажи. Та общо взето тя прави едни заглаждащи движения, като посоката почти през цялото време е отдолу нагоре. Като цяло си натиска доста, но на мен ми е приятно. След подобен масаж пикая като кон (ще ме прощавате за откровението).

# 394
  • София
Аз от много време си мисля за тия масажи, ама не предполагах, че може да се прилага автомасаж хаха, ама що да не. Сега ще преровя нета и ако ми остане някоя свободна минута довечера, директно започвам да се заглаждам Simple Smile

# 395
  • Козлодуй
Марена, къде го правиш този масаж? Simple Smile
После прочетох и другите отговори не бях видяла последната страница Simple Smile
Мен ме отводява и храненето с белтъчини Simple Smile

# 396
Марена, къде го правиш този масаж? Simple Smile
После прочетох и другите отговори не бях видяла последната страница Simple Smile
Мен ме отводява и храненето с белтъчини Simple Smile

Далече съм ти, Вачева, в Стара Загора съм. Определено и мен добре ми влияе храненето с повече белтъчини, но рекох и да се поглезя Simple Smile

Beeps, аз съм се пробвала да се автомасажирам, но ме домързява, а и не мога да докарам този ефект. Но сигурно има из нета видеа.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 13:40 от Марена

# 397
Намерих видеота и ще се занимавам и аз:

How to perform manual lymph drainage:
https://www.youtube.com/watch?v=wzcpww0ECHo

Dry Brushing and Lymphatic massage
https://www.youtube.com/watch?v=ZgPfpwyfndE

За сухочеткането има тема в Красива мама, от години се каня да пробвам. И четки имам някъде пъхнати....

Днес ми е протеинов ден с пилешки гърди. Проклетите 2кг отгоре си седят....но изненадващо си измерих -3см в талията. Shocked Май не се меря правилно.Усещам разлика, но чак 3см..... Thinking

# 398
Първо да кажа на Блеки и Бийпс и на който му е близко - на бул. Никола Петков, в търговския център да отворили нов магазин - Або нещо си. Долу от пиле мляко дето няма, и има много хранителни добавки, бцца и на дози и на кутии, протеини (животински и растителни), ел карнитин, желатин и тн. Цените ми се видяха много Ок ама аз нищо не разбирам.

Скрит текст:
Паднах духом. Доста. То сигурно така и трябва, за да направя нещо по въпроса.
Липса ми да съм по-слаба. За първи път истински ми липсва - самоувереността, самоуважението, желанието да се снимам, усещането, че когато се усмихна съм красива (защото сега се чудя само колко бузи имам по снимките).
Тъжно ми е. Заминаваме за няколко дни и аз вместо да пърхам в еуфория, се чудя колко зле ще изглеждам на снимки и какви дрехи да взема...
както и да е, сори. Понякога се случва на всеки.
Пия си ел-карнитина и изчезвам да тренирам.
С килата съм на същото дередже - а излъгах, -200 гр съм за месеца ... йей...

# 399
Пвачева Hug

За отводняващите масажи - от доста време съм им метнала око. И тъй като от НГ съм решила, че ще отделям повече време за моя външен вид мисля да пробвам един такъв и да видя дали ще помогне. Само да почнат децата пак училище и ДГ, че вече месец и половина вкъщи с малката едвам си открадвам време за маникюр и козметик.

# 400
Духче, нали си знаеш - работи върху психиката си и самоувереността си, усмивката си е там и съм сигурна, че  е все така хубава, така че не се отчайвай.

# 401
  • София
Духче, приятно изкарване! Да се забавляваш много!
Скрит текст:
Съвсем честно- нито са ти големи бузите, нито си грозна! Още по-честна съм- за миг не съм си помислила, че имаш проблем с килограмите, когато се видяхме! Искам да кажа, че не оставяш такова впечатление у хората. Сигурно е тъпо, банално и клиширано, а и няма да помогне с нищо, но- вероятно вътре е причината.
Тази седмица на мен два пъти ми казаха, че съм станала "малка" и "кльощава", моите очи обаче не го виждат..Така и с теб, дете!

# 402
  • София
Мен тотатлно ми се промениха плановете. Съкратиха целият отдел на работа. Днес ни съобщиха, че сме на работа до петък само. Не сме на трудов, така че няма да имаме и обезщетение. Работих в тази компания от 8 години и ми стана кофти, че толкова не можаха да направят нормално предизвестие от човешка гледна точка.

Сега ще трябва да уча стабилно, за да сменя професията. А стресът ми влияе лошо не само на храненето, а и няма да имам време и за сън.

Дано си намеря читава работа.

# 403
Бийпс, Съни, ужасно много ви благодаря за подкрепата, момичета!!!

# 404
От толкова години за себе си съм забелязала, че когато ми е кофти - преуморена, нервна и т.н., тогава се вторачвам в тялото си и ми пречи нещо, когато съм отпочинала, щастлива, не го правя. Духче, ти скоро имаше ангажименти покрай дипломната си, сигурно и други неща са се насъбрали, та те разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт