Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Аз също бях с ИР. Не успях да пия Метфогама - не ми понесе добре. А и единият лекар, от по-именитите ендокринолози, пък беше на мнение, че нямам ИР. Това с инсулин от 9. Хома индексът ми беше около 2, 2 и малко. Не бях дебела, нямах симптоми. Но е факт, че когато се готвих за обременяването и ядох въглехидратно няколко дни, инсулинът ми беше по-нисък, отколкото като бях на стриктен ВМ, даже кето. Тогава е стигал и до 12.

С не чак толкова стриктна нисковъглехидратна (знаете - и леша, и оризовки си позволявам), нещата се овладяха. И с много спорт, разбира се. Спортът много помага за подобряване на инсулиновата чувствителност. Но е и факт, че водя много по-спокоен начин на живот сега, отколкото, когато ми беше висок инсулинът.

blackisback, много ми харесва идеята за не много стриктна нисковъглехидратна диета.
Дали ще те затрудни да дадеш пример за дневно меню?
Опитвам се да бъда разумна, но не ми се отдава, би ми помогнало да се вкарам в релси.

# 421
  • Велико Търново
Добро утро и от мен. И аз съм като Сиска ставам в 5 , но заспивам към 10.Денят ми е крив , ако не тренирам сутрин.Това ме зарежда положително.
Моят кортизол се вдига от храна Simple Smile) прекалявам с количеството.

Тази сутрин точно това си говорихме със собственика на залата, че няма такова удоволствие деня да ти започне със спорт Heart EyesДокато съм здрава/дано е още много, много години/ всяка сутрин в 06.30 ще съм в залата Heart Eyes
Тази снимка съм я пускала и друг път, днес баща ми става на 69 години.Той се движи само с колело и пеш, не пие, не пуши, живее изключително спартански, въпреки, че има финансова възможност за доста по-луксозен живот, но той така си избра.От 33 години е с изваден бъбрек.Пожелавам си да съм като него Heart EyesРаботи адски много.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10211420533134 … ent&ref=notif

# 422
Сисе, да е здрав още дълги години и да се радвате един на друг.

# 423
  • София
Да се радвате на още много години заедно, Сиска!
Знам, че всичко е въпрос на личен вкус, усещане и пр. балбала- ама къде, защо и колко (по дяволите) ще отслабваш?! Не ме отразявай с лошо; чети го като "изглеждаш су-пер!" Simple Smile

# 424
Честит ти рожденик, Сиска! Да ти е жив и здрав! А ти изглеждаш феноменално! Браво! Hug bouquet

Tissi, поздравления за страхотния резултат! Печелиш приза за успех на месеца! smile3501

И аз ставам в 5, защото децата стават в 6, а трябва да я пъхна тази йога някъде. Вечерта ми е за бокс, тичане и гири. Водя ги на училище, и ще е така още 2 години сигурно.
Опитвам се да лягам в 22:00, но не винаги ми се получава. Приготвям си часовете до 23-24. Rolling Eyes

Моите резултати: почти изчезнали паласки,  newsm44  видими облици, малко подутички за мой вкус, но ще изпадам в паника по-нататък  hahaha. По-добре с намалена талия заради страничен мускул, отколкото от затлъстяване. Може и йогата да го разкара. Не съм работила изолирано за него! Сам излезе!
Талията я меря ту 66, ту 68, не мога да се оправя...не мога да я намеря. ooooh!
Кг 52 твърди, задържани.

Цел за февруари 50кг твърди, като едно време. А тогава и Нутела ядях, и бира пиех, и се имах за дебела. ooooh!

# 425
Да ти е жив и здрав рожденика, Сиска! Супер сте и двамата Hug
то всички, ставащи в 5 сте супер Simple Smile

Нещо така, предизвикателства за февруари, 1ви сме,  ‘сепак Mr. Green

# 426
  • Велико Търново
Да ти е жив и здрав рожденика, Сиска! Супер сте и двамата Hug
то всички, ставащи в 5 сте супер Simple Smile

Нещо така, предизвикателства за февруари, 1ви сме,  ‘сепак Mr. Green

Нещо, нещо.....дай поне по една-две оки да сме надолу Mr. Green
И те чакам да те водя в един ресторант със страхотна торта Heart Eyes

# 427
хаха, ще дойда, поне ще мога спокойно да кажа, че ти си виновна, че съм дебела Laughing

4 кг се записвам да свалям този месец

# 428
Здравейте момичета Simple Smile

Сиска - да ти е жив и здрав тати. Изглеждате страхотно - браво Simple Smile

Дезидерата - браво и на теб момиче. Най-вече за това, че успяваш да задържиш килограмите, което е по-трудно от самото отслабване

Относно съня - и аз съм забелязала, че колкото по-добре съм спала през нощта, толкова по-малко ми се яде през деня. А ако се уцели ден, в който мога да си позволя да полегна и на обяд /което мнооооого рядко ми се случва/, то тогава мога да изкарам цял ден на кафе и фреш без изобщо да се сетя да ям.

И така - как изкарахте луната момичета? Аз съм доволна - за три дни съм вече 55,5 кг / - 2,2 кг/. Изчистих водата от ПМС-то и сега започва сериозната борба Simple Smile
Менюто за днес - мляко с нес и 1 ч.л. захар, фреш и салата Айсберг с риба тон и салатен дресинг

Успешен ден на всички Hug

# 429
Лейди Касиопея, благодаря!

За съня е абсолютно вярно, можем да си го заковем някъде в първия пост. Неспането се компенсира с дивашки глад от страна на организма, това съм го забелязала отдавна.
И когато спя повече, и лягам рано най-вече, килограмите падат по-бързо.
Всъщност помня, че от плато се излиза и с повече качествен сън.

Държа си калориите според препоръките на Роузи около 1300, днас съм на пиле и яйца, правя въглехидратна ротация, утре вкарвам тях.

# 430
Лейди, днес съм на твоето меню. Simple Smile

Сиска, да е много здрав и винаги така в хармония и грижа към себе си.

Моя баща яде много, все повече и повече и не прави и по две крачки пеша. Много е дебел. Вече много се тревожа, но не мога да му влияя. През годините това е човека в моето обкръжение с най много качване и сваляне на килограми. Когато кажеше че е на диета, значи е на диета, стриктен до съвършенство и резултатите идваха бързо. Тотално се преобразяваше после обаче се връщаше към стари навици. Сега вече няколко години е пълен и все по зле става.

За ставането в 5 нямам какво да кажа. Възхищавам ви се, аз съм парцал ако не съм се наспала. В 5 ставам да събудя малкия да пишка и нямам търпение да го гушна да си доспим.

# 431
  • София
Дези, може и да е от йогата, но явно си овладяла живот на 1300 калории и да тичане по 17 км. Аз не го умея това.
Ксиопея, лунувах(м), ама не съм се теглила. Нали в 15:30 свършва, та направо утре.

На един костен бульон засега, знам ли го може ли за луната, ама и да не може ми е все едно Simple Smile

# 432
Дези, може и да е от йогата, но явно си овладяла живот на 1300 калории и да тичане по 17 км. Аз не го умея това.
Ксиопея, лунувах(м), ама не съм се теглила. Нали в 15:30 свършва, та направо утре.

На един костен бульон засега, знам ли го може ли за луната, ама и да не може ми е все едно Simple Smile

Бийпс, аз сега не тичам, защото съм болна. Като оздравея ще вдигна калориите и ще възобновя тренировките.
Сега използвам времето да махна тлъстините.
Не съм тичала от миналата сряда. Правя само йога и трицепс дипове с крака върху мивката и ръце върху сушилнята. Laughing

# 433
сиска супер за баща ти. честит празник.
И аз това щях да предложа . НЕ може ли вместо ставане твърде рано сутрин движението да се интегрира в деня. Като каране на колело, тичане в парка на обед , ходене пеша или подобни ?

# 434
Бандиера, моето работно време не позволява. Едва имам време да си изям обяда на спокойстиве. Следобедните ми часове започват в 13.00, за да свърша до 16.00 и да си прибера децата/да ги заведа на тренировка.

Общи условия

Активация на акаунт