Държи играчките като й ги подавам, някои ги взема и сама, но не са й особено интересни.. предпочита да си навира ръцете в устата.. играчките не ги иска и прави физиономия, че й се повръща.. или пък се опитва да си ги натика целите в устата като ги мачка.. луда работа.
Има страхотен интерес към храната, но не мисля да я захранвам преди навършени 6м. И педиатърката каза да не бързам, че чак следващия месец (на 5 навършени) ще говорим за захранване, ако искам, но мисля и тогава да откажа.. Още не съм й казвала, че обсмиялм да я захранвам по ЗВБ.. да видим каква ще й е реакцията хаха

Спи различно.. ако излизаме сякаш спи повече.. особено ако е в слинг/раница.. в нас будува и прави дрямки по 20-30мин и то не между всички хранения..
обличам я съвсем малко.. по боди с дълъг ръкав/чорапи/клин.. и чорапите вече си ги дърпа сама и ги събува.. понякога имам чувството, че и гола да я пусна, пак ще й е жега.. все й говоря, че и по-топло ще става, не живеем на северния полюс, където на нея й се иска май