Да ви кажа моят господин и сестра му спят през нощта - от 1 до около 7, от 3 дни вече не ги храня в 1 през нощта, а в 4 никога не са яли - още от болницата проспиваха това ядене. Иначе накратко, тормозя се с кърменето - вече тежат и не мога да ги кърмя едновременно, та все имам останала кърма, освен това дохранвам и с АМ (поне с шишетата ги храня едновременно), но явно ги прехранвам - след всяко ядене е едно хълцане, последвано от повръщане
След първия месец баткото (роден 9 мин. преди сестра си) беше наддал 1240 гр. и педиатърът дори ми се скара... Ама какво да го направя като е страшно лаком - дори когато повръща, търси да суче... И така докато го накърмя поотделно, после докато си изпият АМ и се оригнат, заедно с повръщането и хълцането, ми остава около час да следващото хранене 
А ме чакат и перални, гладене, готвене - все пак аз и ММ не сме на кърма

Майка ми и свекърва ми ни готвят честичко, но аз се дразня вътрешно, че не смогвам и се старая да готвя аз.
Направо не знам как се оправят мамите с две деца на различна възраст и режим, възхищавам ви се най-искрено
и през деня все иска да яде

Момченцето ми е стеашно лакомо, аз първо ги кърмя, после дохранвам. Днес навършиха точно 8 седмици и според кутията трябва да ядат 5 лъжици, разтворени в 150 мл. Аз давам кърма и после 3 лъжици с 90 мл. Росен постоянно иска да суче от всичко, които го гушкат и все е гладен. Според педиатърът съм го прехранвала и сега е свикнал да яде повече, отколкото трябва, защото беше наддал 1240 гр. за 1вия месец. Мъчно ми е, че заради моята неопитност, съм сгрешила с храненето и сега бебенцата се мъчат заради мен