Декемврийчета 2017г.

• 97 960
  • 968
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Това е знак, че яде Grinning Иначе е нормално да има парченца храна, храносмилателната им система е незряла и усвояват минимални количества от твърдата храна. Почти всичко се изхвърля на този етап.

# 646
Здравейте, мами.. От няколко дена бебчо спи много неспокойно през нощта.. Струва ми се, че това стана от както почнах да давам пюрета на обяд. Възможно ли е да е от това?

# 647
Здравей, все едно аз съм го писала твоето питане.
Аз първо мислех, че са зъби. Стана неспокойно нощем, буди се с плач. Сега този период си продължава. Буди се често и аз все повече мисля, че това е откакто я захранвам.Сигурно е невъзможно да са колики, но подозирам, че е коремчето. Нямам обяснение друго, а трябва все да има някаква причина. В сряда е на преглед ще говоря с лекарската.
Обмислям варианта да давам отново капки за колики.
Тя се мъчи и не спи, а за нас да не говорим. Тя поне попива денем, повечко..

# 648
Моето момче имаше силни колики като започнахме захранването. Коремчето му къркаше и пукаше по цяла нощ. Включих пробиотик и се оправиха нещата. Само да добавя, че започнах след 6 месец, не съм бързала и въпреки това се появиха.

# 649
Моята няма 6м,а я захранвам вече. Какъв пробиотик даваше?

# 650
# 651
Здравей, все едно аз съм го писала твоето питане.
Аз първо мислех, че са зъби. Стана неспокойно нощем, буди се с плач. Сега този период си продължава. Буди се често и аз все повече мисля, че това е откакто я захранвам.Сигурно е невъзможно да са колики, но подозирам, че е коремчето. Нямам обяснение друго, а трябва все да има някаква причина. В сряда е на преглед ще говоря с лекарската.
Обмислям варианта да давам отново капки за колики.
Тя се мъчи и не спи, а за нас да не говорим. Тя поне попива денем, повечко..
  Аз днес писах и на педиатърката, отговора и беше: "възможно е от захранването със зеленчуци да има дискомфорт затова ако имаш останал пробиотик и еспумизан да ги включим. Еспумизан L -3-4 пъти дневно х 25 капки,а пробиена-х. 5 капки дневно"

# 652
Здравейте момичета Simple Smile И нас ни връхлетя много кофти период- буди се по няколко пъти вечер, трудно започна да заспива-приспиването е съпроводено с истеричен плач, ужас стана и си мисля, че са зъби...

# 653
Здравейте момичета Simple Smile И нас ни връхлетя много кофти период- буди се по няколко пъти вечер, трудно започна да заспива-приспиването е съпроводено с истеричен плач, ужас стана и си мисля, че са зъби...

Аз изключвам варианта за зъбите, защото педиатърката ни каза, че ни е рано за тях. Но иначе е абсолютно същото с преспиването и буденето после. Да не би и ти да захранваш?

# 654
  • София
Зъбите мъчат с месеци преди да избият. Някои деца още от втория месец, а избиват в 8-ия. Орлин го тормозят сега и е в кризата на 4-5 месец ;D Иска да зяпа, да гледа, дразни се, като го гушвам да суче. Хем иска да гледа и да седи, хем реве, че е гладен и му се спи. 
Буденето нощем може да е от дискомфорт, може и от зъби, а може и да са им се насъбрали повече впечатления, нови неща , "стрес" и да са неспокойни. Новите неща не са лесно нещо, трябва да се отработят психически.

# 655
Моето като натрупа повече впечатления за един ден или като го видят двама-трима човека /като водим при бабите/, после е невъзможен - хеч изморен, хем гладен, но не иска да засуче, изнервя се...не може да заспи....ужас е ... днес цял ден е така.

# 656

Аз изключвам варианта за зъбите, защото педиатърката ни каза, че ни е рано за тях. Но иначе е абсолютно същото с преспиването и буденето после. Да не би и ти да захранваш?

Не ги изключвайте зъбите , едно е да го мъчат , а да избиват вече съвсем друго. Дези правилно го е написала!

# 657
Здравейте, момичета. Когато започнах захранването, се случи същото и при нас. Включих Линекс бебе. Вкарвам ново нещо на всеки 4-ти ден. Нещата се оправиха, но за това време вече сме с два Долни зъба, та не знам от зъбите ли е било или от захранването. На 5,5 месеца Simple Smile

# 658
Здравейте, момичета. Когато започнах захранването, се случи същото и при нас. Включих Линекс бебе. Вкарвам ново нещо на всеки 4-ти ден. Нещата се оправиха, но за това време вече сме с два Долни зъба, та не знам от зъбите ли е било или от захранването. На 5,5 месеца Simple Smile
Здравей! Какво имаш в предвид "ново нещо"? Simple Smile

# 659
Здравейте,
моето бебенце е по-малко от вашите, родена е края на януари, та сега е на почти 4 месеца. От няколко седмици имаме сериозни проблеми със съня. Много трудно заспива не само вечер, но и през деня. Само търка очички и си личи че е уморена, но тръгна ли да я приспивам се почва един рев...освен това спи много леко, от най-малкото нещо се буди. Така е вече 3 седмици, а преди това се плашех, че много спи, направо проспиваше цялата вечер. Вашите бебета имаха ли подобен проблем през 4тия месец? И ако да кога се нормализираха?

Общи условия

Активация на акаунт