ОКТОМВРИйче вече пее, гука и се смее - Тема 4

• 68 447
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Ние също не къпем всеки ден. Не е болка за умиране.
Аз купих Туя 9-та потенция и още не съм дала и се чудя да давам ли. С баткото давах, явно съм била по-смела, а сега се чудя, че май малко по-силна съм я взела. Уж помагала за изчистването от отровите на ваксините.
На нас това са ни първите ваксини. Докторката настоя, каза че не можело да отлагаме до казармата, а и сега имало ваксини, после не се знаело. Поисках и ротавирусната - нямало сега, а другия месец става на 5 месеца, а тя била до 5. Така че може и да не успеем да се вредим.

# 136
Ние къпем всеки ден, освен ако нямаме гости, не сме излезли някъде и др. подобни. Иначе редовно го къпем. Голяма му е пофта и спи по-спокойно.

# 137
И ние не къпем всеки ден.Обикновено през ден.Но някакси ми е кофти след като съм водила бебо в поликлиниката и лежал там в кабинета,където влиза кой ли не,да го оставя неизкъпан.Нашата педи казва да си го къпем,но без да масажираме крачетатата и да не е с много топла вода.

# 138
Ние я къпем всеки ден, отскоро я къпем под душа или аз, или ММ, но не винаги, само когато бързаме.
И аз знам, че не се къпе след ваксина, ни педиатърката каза, че може.
Изоставаме много с ваксините, но след нито една не е вдигала Т.

# 139
  • Бурса
На мен се опитва да ми спре кърмата нещо. Цял ден пия някакъв чай лактогонен, готвих супа и съм казала на мм да ми купи една бира крийм стоут . Иначе почвам с хип и това е.
+1  С каката не ми се е случвало да намалее дори, ама тая беба толкова кратко суче че никаква стимулация братче. Как се наяжда незнам. Иначе не плаче от глад, но аз си усещам гърдите адски меки. Ще се боря де, ама ще купя и една кутия АМ за всеки случей, че тя още не е близвала такова.

# 140
  • София
И аз от седмица се боря с кърменето. Усещам гърдите меки и при някои хранения не пускат много. През ден започнах да давам по едно хранене АМ.

Какво ли не пия за кърма, но явно като си няма няма.

# 141
Даването на АМ задълбочава проблема с нямането. Обаче бебката като е малка, няма сили да си изсуче необходимото.

# 142
Ние първите ваксини ги сложихме в началото на месеца. Вечерта след ваксината и на следващия ден имаше температура. Беше много неспокоен и не ядеше, от сега се притеснявам за следващите ваксини.
А за кърменето, аз успявам на хранене да изцедя около 50-60мл и това е благодарение на чая, иначе и толкова нямаше да имам.

# 143
Ние първите ваксини ги сложихме в началото на месеца. Вечерта след ваксината и на следващия ден имаше температура. Беше много неспокоен и не ядеше, от сега се притеснявам за следващите ваксини.
А за кърменето, аз успявам на хранене да изцедя около 50-60мл и това е благодарение на чая, иначе и толкова нямаше да имам.
Neytiri, ти какъв чай пиеш?

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 01:32 от Tanto_To

# 144
По въпроса ваксини-аз с баткото не съм имала никакъв проблем, отиват боцкат го, някой път беше по-киселичък няколко дена и точка. Сега хем аз съм мега филм, хем още нямаме нито една ваксина. Joony,супер си права че сега е грипа, после ще са всрицелите и още незна какво. Педиатъра и той ми каза като на теб LIzzy:) Вика сега е алергията към млечните, на пролет вика ще.се появи към цъфтежите хахаха, викам айде не мерси:) Искам да се оплача че тоя бебок немога да му хвана спатиите с яденето и това много зле влияе на мъжа ми...защото незнаем какво да го правим по някой път. Вчера яде в 6 вечерта и до 1 нещя повече да яде...Днеска яде в 6, в 9 и 30 и ей сега в 00 и 30...През деня неще да яде на по-малко от 4 часа, друг път минават 3 часа и е узверял като вълк...С големия имахме много стриктен режим и всичко беше много по-спокойно, по-лесно, татко му нямаше проблем с приспиването му и изобщо знаеме ето имаме еди си колко часа да правим това или онова.Доволна съм че изградихме поне режим да яде на 3- 4 часа денем и вечер след 12 или1 часа спи до сутринта поне 6 часа обаче това че веднъж може да хапне в 6 и после чак в 1, друг път да яде през 3 часа до 12 часа е мега изнервящо...

# 145
Ние от няколко дни сме с нов номер - като се събуди към 3ч за да похапне и после няма заспиване до 7, ама се ококорва, гука, хили се все едно е най-нормалното нещо да си буден по това време  #Crazy
Някой друг има ли в подобна ситуация и как се справяте? Thinking

# 146
Снощи се събуди малкия със смразяващ писък в 2 ч. От веднъж, както си спеше и започна да пищи здраво. Рева зверски половин час, нямаше успокояване. Едвам набърках едно мляко, изпи с голям зор 100 мл и заспа отведнъж, както и изпищя. Не знам какво беше това чудо.
Взе и да кашля, ама хубавко така. Ей сега пак 100 мл само изяде, не иска повече...Sad

Иначе и аз го къпя през ден откакто стана тежък. Трудно ми е сама, така че който иска бебето да е изкъпано всеки ден, да заповяда да го къпе (ММ визирам). Grinning
Не съм му казала, че през ден го къпя, че ще ми надуе главата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
Жанче,ще оздравее мъника.Той е борец! Simple Smile С това къпане вече и на двамата с баща му ни е трудно.Като го извадим от коритото да изплакнем гръбчето едва го удържа,не седи мирен.В коритото легнал много се кефи.

# 148
  • София
Ние всяка нощ се будим към 5, наспал се, ококорен и деня започва. Но вечер не мога да го държа до 8 поне че да спи сутрин повече, заспива сам, киселее и реве ако се опитам да го разсейвам. Дано си оправи времето за лягане по-натам, че е голяма мъка

# 149
Tanto_To, по принцип аз исках да си купя само сминдух, защото знам, че много помага за кърмата, но не намерих. За това си взех на Билкова аптека чай за кърмачки от кварталния магазин (нещо не мога да кача снимка). В чая има копър, анасон, редене и сминдух. Пие се по 3 пъти на ден.
На нас днес ни отмениха консултацията заради грипната епидемия.

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 09:29 от _Neytiri_

Общи условия

Активация на акаунт