ОКТОМВРИйче вече пее, гука и се смее - Тема 4

• 68 910
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
На 29ти прави 4 месеца Simple Smile)

# 181
И аз да се похваля. От вчера Боян се обръща сам от гръб по корем, след което се избутва с крачета и нещата се случват мноооого бързо. За една бройка да го изтърва вчера Simple Smile Ще обезопасявам с възглавници в хола. Той е на 3 м и поровина.

# 182
И Богомил на 3 месеца и половина се обърна сам от гръб по корем и след това от корем по гръб. Но сега още не го прави всеки път с лекота. Подпира се с глава ама ръцете му пречат Simple Smile

# 183
София още не може да се обръща, а навърши 4 месеца. Сякаш Павел на нейната възраст се въртеше като пумпал.

# 184
  • София
Елени се върти от гръб настрани .
Вече й давам по 20 мл водичка бе й се кефи ама пие де.
Има време за всичко.Сега където в оставя там я намирам, с след няколко месеца ще се чудя къде ще плъзне:) нали я оставям сама да видя и да прибирам брат й понякога.

# 185
Малкия още не се обръща, само като при Миднайт, от гръб-настрани и това е. Ама нали е дебелушко, може и гъзягата да му тежи и за това още да не може сам Grinning

# 186
  • София
Моя син беше гокям мързел. Проходи на 1,4 г и понеже не знеше що е туй животно обувки ела да видиш как се обува:)
Има ереме ще се врътне Жани:)
Как е  той с нослето?

# 187
Ооо, аз нямам зор и хич не бързам с въртенето Grinning
Хъркоти постоянно, как да е...и кашля. Много гадна кашлица има, но е доста по-добре като цяло вече. Вчера въобще не е вдигал Т, много съм хепи. Simple Smile
Благодаря, че питаш Hug

# 188
Бебси се завъртя преди около 2 седмици. Беше ѝ дошла музата и в опити да си налапа и двете ръце се завъртя няколко пъти. След това се завъртя още веднъж около седмица по-късно и скоро не се е въртяла.

# 189
  • София
Момичета кажете моля ви какво да давам на бебка профилактично? От вчера ми е запушен носа и ме боли глава та май се разболявам. Тя за сега само киха по често.

Някой беше писал за осцилококцинум, една гранулка разтворена във вода, така ли?

Ще отида и при личната при нужда, но някак си в тоя грип да се мотам в поликлиниката .. а няма на кой да оставя бебето.

# 190
С една гранулка нищо няма да направиш. Simple Smile
Аз първия ден дадох 1 дозичка наведнъж във вода, ако не иска да я пие може да се сложи в АМ. След това по 1/2 дозичка дневно давам, така 5 дни.
Може и 1/2 капсула Изопринозин да се стрие на прах и пак да се даде във водичка или в АМ.

# 191
Жанче, това по препоръка на педиатър ли е?

# 192
Разбира се, иначе никога не бих си позволила да го напиша.

# 193
  • София
Мерси Жана. Не съм приемала осцилококцинум и нямах идея как са дозите.

# 194
Elinor, слагай маска, сменяй я на 2-3 часа и след всяко пипане на нос/уста си мий ръцете/ползвай дезинфекциращо гелче. При всяка смяна на маската проветрявай хубаво (това да се присещаш да проветряваш редовно, не за друго). Аз имам особено мнение за синтетичните имуностимуланти и Изопринозин превантивно на бебе не бих дала - мой си страх, че подсилвайки изкуствено имунитета, после може да има спад. Ти кърмиш нали, или се бъркам? Ако кърмиш можеш да пиеш витамини за бременни плюс още малко допълнително вит.Ц (2-3 от малките хапченца). Много чайове и пилешка супа за теб.

Общи условия

Активация на акаунт