ОКТОМВРИйче вече пее, гука и се смее - Тема 4

• 68 910
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
На моят главата му постоянно е настрани докато спи.Дори и на гръб да е,главата е настрани.Чудя се,не го ли заболява вратлето все така да спи.
На вашите бебчета потят ли им се главичките?Моето особено докато го храня главичката му отзад става вир вода.

# 511
  • София
Да поти се  много хем няма хич коса:)

# 512
Аз бях писала преди време, но никой не отрази. Нашия е с леко по-сплескана главичка отзад. Не е толкова очевидно, аз си го виждам мястото, но докторката каза, че е ок и че вторите деца били така, защото видиш ли първите сме ги разнасяли на ръце и сме им угаждали повече. Е, в нашия случай хич не е вярно, баткото не го носихме на ръце, а мъника постоянно и пак се е заравнила в един участък отзад.
Нашия го чакам да се обърне всеки момент. Тези дни само това прави едва сменям памперса и малко му остава. Иначе тези дни му се обрина пишока. Проветрявам го повече без памперс и мажа с Джинджира и се оправи, днес отзад на дупето (на опашката) се появи ситен обрив. Мисля си, че е от спарване, но следя да видя какво е.

Косопад имам адски, за капак съм и в  цикъл (първия) и си върви съвсем нормално. Жана и аз като теб се зарадвах, че ми дойде. Много неща ще ми се регулират така.

# 513
И нашият кош с космонавт и одеало теснее, а точно чукна 6 кг. Поне още месец ще изкара де, тъкмо да мине баш зимата. Главата също й се поти, докато я храня и затова слагам пелена между нас. И обрив на опашката имаше, който се появи и по-надолу по дупето, с едни бели връхчета. Престанах да слагам Pampers, а само Либеро (дотогава ползвах Памперс през нощта) и почти веднага изчезна. Явно не само ми смърди на химикал Памперс.

# 514
И аз ползвам Памперс. Ще взема да сменя за малко да видя дали не е от него.

А за сядането аз изобщо не се втелесявам. Той отдавна се набира да сяда, такива коремни преси прави сам, че насила го слагам легнал. На ръце седи много, все полуседнал.

# 515
И аз чакам малкия всеки момент да се обърне. Главата му е вечно потна като яде.
Одеве като го къпех както обичайно забелих пишлето. Кръв червено е под кожичката всичко, направо лошо ми стана като го видях.
Промих с реванол и намазах с гентамицин, утре сутринта ще го водя на лекар. Аман вече, проблем след проблем.

Малко си смених ника, за разнообразие, да не се чудите коя съм и от де дойдох. Grinning

# 516
Аз пък бих го оставила. Когато детето не иска да спи нека се пробва да го приспи. Точно 30 Мин й давам!
Нека свиква детето, че има и други хора около него, а не е само мама.
На мен ми предстои изследване, при което не трябва да съм с детето 2 дни. Баща му си взе 2 дни отпуск и ще го гледа. Но и с майка ми да беше останал нямаше да го мисля толкова.
За една вечер не мисля, че ще е драма.
Стискам палци:( Дано всичко е наред и болките са от бременността, все пак бая ни сплескват органите и плюс тежестта...Мисли позитивно за мъника. Незнаех че.облъчването е толкова сериозно че.чак контакт с бебето неможеш да имаш...Sad

# 517
И аз чакам малкия всеки момент да се обърне. Главата му е вечно потна като яде.
Одеве като го къпех както обичайно забелих пишлето. Кръв червено е под кожичката всичко, направо лошо ми стана като го видях.
Промих с реванол и намазах с гентамицин, утре сутринта ще го водя на лекар. Аман вече, проблем след проблем.

Малко си смених ника, за разнообразие, да не се чудите коя съм и от де дойдох. Grinning
Хаха точно си викам тази пък коя е!;) Нормално е това за пишлето, червени кърваво червени са им главичките като се позабелят спокойно!

# 518
Моя бебок вчера се обърна и съответно не заспа 1 час защото само това.правеше:))) и съответно ние ходехме да му помагаме да се върне в изходна позиция, последваше смях и пак:)

# 519
Ема, наистина ли е нормално ? Аз доста се стреснах като го видях. Само ли си минава това зачервяване ?
Ще го водя утре да видим какво ще каже педиатъра.

# 520
  • София
Аз по снимката си те познах Жани още в другата  тема с питането. Grinning

# 521
Аз по снимката си те познах Жани още в другата  тема с питането. Grinning

Оставих я нея за ориентир, иначе съвсем неузнаваема щях да стана Grinning
Шегувам се, аватарчето много си ме кефи и не бих го махнала скоро Hug

# 522
Ема, наистина ли е нормално ? Аз доста се стреснах като го видях. Само ли си минава това зачервяване ?
Ще го водя утре да видим какво ще каже педиатъра.
Да, нормално е. На големия като му я забелиха да не ти казвам главата на пишлето беше ужасна гледка, кървава и червена а реално тя е вътре не е да кажеш да е наранено нещо. Сега на мъника понеже имам успех със забелването и пак му е такава каквато опиваш но вече си спомням от големия и не се ушашках.

# 523
И на моя пишлето му отдолу е кърваво червено.Нищо не му слагам,то си му е такова откак го забелиха.
Опитва се да се обръща от гръб по корем,досега само от гръб настрани и от настрани по гръб се въртеше.Но се получава една много смешна стойка.Не може да се сети да си измести ръчичка за да се завърти по корем и почва да се ядосва. Grinning

# 524
Тоя нашия днес ни подлуди д това обръщане! Спалнята му дойде тясна чак... Гръб- корем и обратно.. като е полуседнал се набира на крачолите си да се изправи. Лудост. За къде бърза не знам.
Според педиатърката е време да го захраня с картоф . Това да му е обедното меню.. ще го пробвам, ще видим. Макар, че ми се струва, че е готов.
Иначе каза, че до 6тия месец е нормално да има 6 хранения , а нашия от месец и половина е на 5. Но пък добре наддава.

Общи условия

Активация на акаунт