ОКТОМВРИйче вече пее, гука и се смее - Тема 4

• 68 919
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Noel, аз слагам на всяко хранене в млякото. Така просто се сгъстява и не се връща по хранопровода. При теб няма как, при положение, че кърмиш. Иначе спря да повръща, пак връща понякога, но не на фонтан и през носа. Ако му дам веднъж мляко с каша, а следващото мляко е без каша, пак започва да повръща.
Ние бяхме така и минахме на фризовом по гъсто е и спря да повръща.

# 271
Мартс, това е за септемврийската тема, публикувала си го погрешка тук.
Постни го и там, за да гo види Noel. Simple Smile

# 272
Оууу съжелявам объркала съм 😇 Simple Smile

# 273
  • София
Момичета а аз да питам тези които хранят с АМ, как приспивате бебетата вечер?

Усещам, че ми намалява кърмата и ще трябва да давам АМ, но най голямото ми притеснение от това, е приспиването вечер. До момента това става на гърда и поне час и половина.

Може да е яла АМ преди това, но иска на гърда да посуче и заспива. През деня пък не спи освен в количката.
Та се чудих как да го правя ако много намалее кърмата.  С носене и люлеене ще пробвам.

# 274
  • София
Аз вечер давам АМ, защото ми прави нощна пауза. Баня, 180мл АМ, после 30мин игра и му се приспива. Гушкам то за 5 до 10мин и е готов.

# 275
Аз не го приспивам.Сам си заспива,когато му се спи.И без това се буди поне 2 пъти на вечер и не виждам смисъл да го дондуркам като след два три часа пак ще е кукуряк. Grinning В последно време много трудно заспива,дразнят го зверски венците и постоянно си дъвче пръстите и се нервира.
За забелването нашата педи каза да дърпаме смело надолу и че трябва да се покаже цялата главичка,иначе все едно нищо не правим.Но това разбира се след като първо тя го забели.Преди това не смеехме и съвсем лекичко го правехме колкото да почистим мястото.

# 276
Аз вечер давам АМ, защото ми прави нощна пауза. Баня, 180мл АМ, после 30мин игра и му се приспива. Гушкам то за 5 до 10мин и е готов.
Малеее,180?? Да взема да вдигна дозата на моето,че 130 май не му стигат

# 277
Моето вчера цял ден по 140-150 изпиваше,а днес едва до 100 ги докарва.Никакъв режим няма нито за хранене,нито за сън..Ако го мъча на сила с по-голяма доза протестира.

# 278
  • София
180мл лакомията.. и 5×150мл кърма. Направо не знам какво да го правя.. добре че ака повече, иначе щеше да стане слонче.

# 279
Аз моя незнам изобщо колко яде само знам че е 6.450 го мерих а още няма 3 месеца, още 400 грама и си е удвоил теглото от раждането. Явно си хапва добре обаче колко е това добре идея нямам никаква...мъжа ми каза че го забелвал аз не смея да пипна там...

# 280
Моето вчера цял ден по 140-150 изпиваше,а днес едва до 100 ги докарва.Никакъв режим няма нито за хранене,нито за сън..Ако го мъча на сила с по-голяма доза протестира.
Същата работа - нито режим на ядене нито на спане. Паузите варират от 2 до 4 часа, а яденето е супер различно, понякога иска просто да си похапне 50мл и е готова за кратка дрямка иначе яде около 130мл Grinning

# 281

Боже, моята значи е прасе. Яде по 165мл. вода и 5 лъжички и половина  мляко 4 пъти през 4-4,5ч. Петото хранене е 180мл. И 6 лъжички мляко. Повръща по малко в рамките на нормалното. Голяма лакомия е, тежи 5.800 вече.За спането от 01 до 08, после от 09:00 до 11:30, след това от 14:00-16:00. И после спи 40 минутки след 18:00. И после след баня спи по един час.Та общо взето повече спи през първата половина на деня.

# 282
Момичета а аз да питам тези които хранят с АМ, как приспивате бебетата вечер?
Усещам, че ми намалява кърмата и ще трябва да давам АМ, но най голямото ми притеснение от това, е приспиването вечер. До момента това става на гърда и поне час и половина.

Може да е яла АМ преди това, но иска на гърда да посуче и заспива. През деня пък не спи освен в количката.
Та се чудих как да го правя ако много намалее кърмата.  С носене и люлеене ще пробвам.

За спането ако е в настроение сама заспива в леглото си, ако мрънка люшкан кошарата и заспива.

# 283
Ние го оставяме в леглото и пускаме въртележката и лампата със звездичките. Напоследък все по- трудно заспива. Върти се, мрънка. Но стоим до леглото и го чакаме да се унесе. Има дни, в които заспива , докато го храня, но това вече се случва рядко. Като беше по- мъничък беше всяка вечер.
Обаче започна по- рано да се буди. Sad

# 284
  • София
Ние сме на 3 месеца и 3 дни и тежи 6800, през деня не спи изобщо, може би 1 път по 40 мин. Към 18ч заспива сам уморен, буди се после към 23-00, после 4-5 и това му е , за ужас на мама Wink

Общи условия

Активация на акаунт