Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 892
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
аз също съм с доста плътни вежди, но не съм се замисляла че четката ми е малка, даже ми е много удобна и прецизна Grinning а този на Miss Sporty има ли фибри/влаканца вътре като този на Есенс

# 421
Amisuy Възможно, на мен Есънс-ката ми беше неудобна поради малкия си размер, но е много субективно, наистина Simple Smile Гелът на Miss Sporty няма добавени фибри за уплътняване.

# 422
+  1 за  гела на Есенс. Имам и на Мис спорти, и на Римел, но четките им са ми твърде големи и не нанасят прецизно. Става една мацаница при мен поне. Имам и гела на Бенефит, не намирам особени преимущества при него, Есенският върши същата работа.

# 423
Имам и гела на Бенефит, не намирам особени преимущества при него, Есенският върши същата работа.

И диорският върши същата работа.😅 Само дето този на Eсенс е малко по-пигментиран и по-плътен като консистенция.

# 424
Да напиша, че аз съм 257-мата доволна от гела на Есенс. Имам и на Пупа, от който съм по-доволна, но доста трудно се намира, обикновено в Блик.

# 425
Много интересен и нов (за мен) вариант на масленото почистване си купих вчера и след 2 ползвания мисля, че това са добре похарчени пари и продуктът е чуден за летните пътувания (разбира се, че не е проблем и да се носи малка разфасовка олио, но шансът да се разтече по багаж винаги е изнервящ за мен). За всекидневно ползване бих предпочела стандартна течна форма.
Ето това:
Urban Decay Meltdown Makeup Remover Cleansing Oil Stick

# 426
Агентче, той навсякъде разпродаден тоя стик, жалко....А нямам време да поръчвам онлайн. Стягам багаж за БГ, че петък ще летим. Вски път нещо ми се лее, макар увиването в кисии и найлони. Предната година на Алтерна един спрей за коса. Какво се натиснало, какво се опряло и помпичката се натиснала.... Също ме притенсява сенките си мога ли в ръчния багаж да нося (че имат огледало), както и метеоритите....Да не ми станат на сол в другия багаж.

# 427
Разбира се, че сенките са в ръчния!
От Нордстром го забърсах аз, не онлайн... имам магазини в които избягвам да влизам, но имах неща за връщане!
Иначе много мразя да преливам от големите опаковки и разни други, пък да надписвам кое какво е... вчера гледах сет от 3 силиконови туби, добре направени - травъл сет за $22!! Ненормални!

# 428
Видях, че някога го е имало в Улта и в Нордстром, но са разпродадени. Карай, пак ще увивам в кисии...За сенките се чудех, че нали огледала имат, стъкла, а всички са супер мнителни по летищата, да не ми ги хвърлят. На Ланком са ми едни и много си ги обичам. За Метеоритите на Гарлен да не говорим, ако на сол станат....или отшумят в някоя кофа.

А тоя стик не е ли твърд? Как се нанася? Директно върху окото ли да речем? Мие ли се после?

# 429
Има консистенция на втвърден вазелин, аз не натискам директно клепачите - мажа по пръста и леко потупвам по/около очите... мие се вода после, като всяка мазнина .
Ето това е линията продукти:

PS Обикновено за пътувания си взимам мокри кърпички за сваляне на грим, при нужда мога да се изкъпя от глава до пети с тях Simple Smile В момента имам тези, които претендират, че имали диамантен прах Rolling Eyes - за диaманти не знам, но чудно излъскват мивките и фугите в банята след като съм ги ползвала на лицето си (катo ме мързи да гледам и свалям експресно грим; белите ми мивки са като магнити за пудра, сенки и петна от ФДТ и боя за коса)

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 17:55 от Agent Provocateur

# 430
Маслен стик имат Мас. Мажа го навсякъде, но не ми е хрумнало да си чистя грима с него. Ще пробвам.

# 431
Задължително ще пробвам гела за вежди на Еssence! А за помадите за вежди какво мислите? Похвалиха ми помада за вежди на Anastasia Beverly Hills, според вас струва ли си цената за този продукт?

# 432
Няма по-добра от нея. С култов статут е. Peace

# 433
Аз явно не се разбирам с помадите, в това число и с АБХ. След няколко часа виждам топчета по веждите си. Иначе лесно се нанася и хубаво стои в началото, но после става зле, поне при мен. Твърдо съм минала на на мултитаскъра на ЕЛ и най-любимият ми евър молив, който е на МАС. От най-обикновените, които се острят.

# 434
За попълване и оформяне на вежди съм най-доволна от една писалка на Флормар. Струваше 5-6 лв., имам я в два цвята

Общи условия

Активация на акаунт