Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 303
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ако е без прекъсване, само първите три дни плаща работодателя. Без значение, че са два първични болнични, и с различни диагнози.
тук има примери и подробности

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 11:06 от Аглея

# 181
  • София
Здравейте!  Допитвам се до вас дали в клиниката правят следните изследвания :
кариотип;  микроделеции на у-хромозомата; тромбофилии
И ако да-при тях ли ги правят или ги изпращат другате?
Мислех в Надежда да направим спермограма +сди, а в Геника другите, но ако правят и тях, няма да се разкарваме на две места

Тъй като вчера звънях за час за Генетиците, да ти кажа че преглеждат само в Понеделник от 17:15ч. нататък. Да го имаш предвид Simple Smile За кариотипа ми казаха, че е по 150лв. на човек, за тромбофилиите забравих да питам.

angelv, на мен трансфера през Ноември ми беше насрочен за 14:30 (Петък). Направиха ми го към 18:00.
Трансфера през Януари ми беше за 12:30 (Събота), направиха ми го в 14:10. Отдавам малкото чакане на това, че бяхме само 3 жени.

# 182
  • София
Моя трансфер края на октомври беше насрочен за 12.30 /събота/ , точно на часа ни качиха в стаичката - бяхме 4 жени, и после започна голямото чакане - 4 часа, сетете се колко пъти пълнихме и празнихме мехура, в тази връзка си носете вода с вас, че на мен ми се наложи да пия от чешмата.

# 183
а болничния след трансфер дали е продължение на предния или си е съвсем различен?
че е много неприятно със заплащането после.
Съвсем различен е болничния с диагноза "изкуствено осеменяване" до макс.30 дни, колкто заявиш.

# 184
Здравейте, преди ЗЕТ правят ли се някакви изследвания и кога трябва да се запази час за преглед.(Ембрионите са от преди три години)

# 185
 Много благодаря за отговорите! В такъв случай ще се подготвя с вода и много търпение! Явно,че няма да имам много време за почивка преди полета — дано не пречи Kissing Smiling Eyes

# 186
Момичета , какво ще кажете за положителен уринарен тест на 7 ден след трансфер на 3 дневни ембриони ? Нямам слаган Прегнил , а само Ovitrelle на 20.01. , дали може да е още от него ? Втората черта е съвсем , съвсееем бледа .

# 187
  • София
Но прегнил и овитрел са все ЧХГ препарати. Абсолютно възможно е чертата да е и от овитрела

# 188
Здравей те дами . Можете ли да ми дадете тел за връзка във клиниката , за  заявление във фонда .

# 189
  • София
Здравей те дами . Можете ли да ми дадете тел за връзка във клиниката , за  заявление във фонда .
На първа страница има всички телефони, включително и на Р. Караджова

# 190
Благодаря много . Тотално се орърках , смята на клиника , заповед  всеки прехвърля топката .

# 191
Но прегнил и овитрел са все ЧХГ препарати. Абсолютно възможно е чертата да е и от овитрела
Да , но е слаган преди 12 дни , та си мислех дали вече не се е разградил .

# 192
  • София
В урината се изчиства по-бавно

# 193
Момичета, благодаря ви за отговорите. Днес- 4ти ден след спиране на лекарства има наченки на цикъл Simple Smile Не мога да повярвам, че се радвам, че ми идва... но поне да не съм сбъркана тотално, пък ще чакам в края на месеца да ме вместят при Стаменов за коментар и план как да продължим. Ние сме с мъжки фактор, който няма изгледи да се подобри, тъй като мъжът ми е с автоимунно заболяване, което няма да изчезне от самосебе си. Правихме ИКСИ на естествен цикъл, имаше оплождане, но на трети ден ембриончето все още беше на пет клетки. Биоложката обаче ме убеждаваше, че било развиващо се имало как да навакса. Доколкото изчетох обаче, не е така... Мисля следващия път да настоявам да чакаме до 5ти ден и ако изостава изобщо да не го връщаме, вместо напразно да храня надежди....

# 194
  • Пловдив
Момичета, при резултат от кръвен тест 0,20 mlU/ml на 14 ден след трансфер има ли смисъл да повтарям теста? Очевидно е отрицателен.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт