Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 261
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, чета че на някои от вас след трансфер е изписан достинекс. За какво се изписва, тъй като аз го пия заради пролактина(които вече е в норма), но Д-р Персенска каза да не го спирам.ЗЕТ-а ми беше на 28.02 и забравих да я питам дали да го спра.

# 541
Аз, ако правех по 8 фоликула, щях до тавана да скачам. Какъв ИЯР? Grinning
Благодаря Cristi, просто д-р Персенска смята, че правя много малко. На първата стимулация ми каза, че трябва да са поне 20 с лекарствата, които ми дава... И сега пак не са много, затова се чудя къде е проблема.

# 542
Аби, аз със Гонал 450 имах три фоликула и извадих една яйцеклетка. Това е лош отговор, не твоя Blush

# 543
Аби, аз със Гонал 450 имах три фоликула и извадих една яйцеклетка. Това е лош отговор, не твоя Blush
Cristi, втората ми стимулация беше Елонва на 2 ден; Гонал на 6 ден - 400; Менопур на 7 ден - 450; И Овитрел на 8 ден - 250; Цитротид на 6,7 и 8 ден.
Това много лекарства ли са ? Първата ми стимулация беше с дози 400-450 всеки ден..

# 544
  • София
Момичета вчера бях на ЗЕТ и дочух, че Тихомирова е бременна. Ще настане още по - голямо чакане при Стаменов. А аз се сдухах след като видях снимките на ембритата, не са кръгли. Водят се бластоцист + клетки.

# 545
  • София
Че тя не е ли малка Blush?

# 546
Радвам се за нея, не е Simple Smile аз ходя при нея, може би ще вземат друг на нейно място.

# 547
Cristi, втората ми стимулация беше Елонва на 2 ден; Гонал на 6 ден - 400; Менопур на 7 ден - 450; И Овитрел на 8 ден - 250; Цитротид на 6,7 и 8 ден.
Това много лекарства ли са ? Първата ми стимулация беше с дози 400-450 всеки ден..
Да, сериозна стимулация е, но няма как всички да вадят по кора яйца Simple Smile

Честито на Тихомирова Simple Smile

# 548
  • София
Pepe, преди го бяхме обсъждали - на някой бяха казали, че при замразени вероятно са ги снимали преди да се "разпънат" (не знам точната дума) напълно.

# 549
От такива два пъти имам бременност.

# 550
  • София
Блягодаря момичета и аз се съмнявам да връщат некачествени ембрита, но аз винаги се филмирам.

Още едно инфо за тези които незнаят за болничния можеш да си пуснеш от 15 до 30 дни по твоя преценка. Аз примерно пуснах 16 дни.

# 551
  • София
Блягодаря момичета и аз се съмнявам да връщат некачествени ембрита, но аз винаги се филмирам.

Още едно инфо за тези които незнаят за болничния можеш да си пуснеш от 15 до 30 дни по твоя преценка. Аз примерно пуснах 16 дни.

След трансфер дават болничен до 30 дни. Не знам да има долна граница - аз си взех 10 дена.

# 552
Няма, аз си взех 2.

# 553
  • Кърджали
Болничния по изпращат по Спиди или си го взимаш като излезеш от трансфера?

# 554
Ако не си от София има опция да го пратят по куриер.

Общи условия

Активация на акаунт