Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 210
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • София
и не пише какво има вътре?
сигурно е пак тайна разработка  Crazy

# 76
  • София
Нищичко не пише, а аз започвам да се притеснявам. Вчера имах силни болки в кръста и по- леки в яйчниците, започна зацапване (кафеникаво), през нощта вече имах като конци, а сега капки по- светла кръв. Дано да е инплантационно. Това ми е четвърти трансфер и досега не ми се е случвало. Не знам дали да не звъня на спешния телефон.

# 77
Привет на всички!Следя темата от доста време,тъй като съм пациентка на клиниката и правя инвитро процедури там.На мен също ми беше изписано това лекарство след неуспешен трансфер края на миналата година.Вече трети месец пия тази горчилка.Д-р Стаменов ми го изписа за събуждане на яйчниците,но в интернет пише,че се използва за по-сериозни заболявания.Също четох,че се прилага и при автоимунни заболявания.

# 78
  • София
Някой да има в клиниката? Как вървят часовете на Персенска?

# 79
Аз съм тук,в момента минава 5 номер

# 80
  • София
Много ти благодаря!

# 81
  • София
Привет на всички!Следя темата от доста време,тъй като съм пациентка на клиниката и правя инвитро процедури там.На мен също ми беше изписано това лекарство след неуспешен трансфер края на миналата година.Вече трети месец пия тази горчилка.Д-р Стаменов ми го изписа за събуждане на яйчниците,но в интернет пише,че се използва за по-сериозни заболявания.Също четох,че се прилага и при автоимунни заболявания.

Може ли линк към информацията в интернет, че ми стана интересно.

# 82

Писах ти на лични

# 83
  • София
А защо на лични. На мен също ми е интересно Blush .

# 84
На първото шише,което ми дадоха пишеше Налтрексон.Но дали е чист или смесен с друго лекарство в шишето незнам.Казаха да го пия без прекъсване и вече пия трето шише.

# 85
# 86
Да ,същото е.В малки дози,каквито ние пием би трябвало да оказва благоприятно  влияние на Хашимото и сваляне на антителата.Поне така бях чела и силно се надявам да е така,че аз съм с Хашимото.

# 87
Нищичко не пише, а аз започвам да се притеснявам. Вчера имах силни болки в кръста и по- леки в яйчниците, започна зацапване (кафеникаво), през нощта вече имах като конци, а сега капки по- светла кръв. Дано да е инплантационно. Това ми е четвърти трансфер и досега не ми се е случвало. Не знам дали да не звъня на спешния телефон.

Струва ми се несериозно в болница да се дават шишенца неясно с какво. И най-безобидната хранителна добавка върви с информация за производител, съдържание и странични ефекти. Има хора с алергии и т.н. Тази работа не ми харесва.

# 88
Здравейте, момичета, някой знае ли какъв е графика и дали почиват повече дни реподуктивните специалисти по Велик ден 🙂 интересува ме дали спират стимулациите, както по Коледа.

# 89
Здравейте, момичета, някой знае ли какъв е графика и дали почиват повече дни реподуктивните специалисти по Велик ден 🙂 интересува ме дали спират стимулациите, както по Коледа.
Миналата година точно на Велик ден бях в процедура и си работеха,даже пункцията ми се падна Неделя точно на празника

Общи условия

Активация на акаунт