Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 233
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Информацията ми е от 2015, но мисля, че няма промени- кариотип- по 150 лв на човек (прави се и на двамата и да сте хапнали преди това); имунологични- изследват различни неща, в зависимост от заболявания, история и т.н (при мен първия път беше 265 лв); тромбофилия - около 150 лв, зависи колко фактора се изследват.
Гледах в брошурата с цените от 1ва стр.

# 106
Благодаря та.ра. А записва ли се час предварително или просто се дава кръв в лабораторията ?

# 107
Редактирах си предния пост, след като погледнах брошурата с цените от 1ва стр.

Трябва да запазиш час при генетиците за кариотип и тромбофилия (те консултират всеки понеделник от 17:00ч.) и при имунолозите за имунологичен пакет (за тях има отделен тел.номер, има го на 1ва стр.). И генетиците, и имунолозите правят консултация и след това и решават кое да се изследва, като при мен не беше нужно да се изследва тромбофилия, но аз нястоях.

# 108
Да и аз имам назначен само кариотип и имунологичен панел, но и аз ще настоявам за тромбофилия, защото смятам че е важно Simple Smile Много благодаря.

# 109
Аз бях в сряда на хистероскопия, кръв и урина взеха, но резултати не ми излизат в профила. Някой друг има ли с ненаписани резултати?

Ще ги видиш на епикризата. Така ми казаха когато аз бях. Имаш ли кървене ? Появи ми се обилно след 10-12 дни от манипулацията.

# 110
  • София
Нямам, засега.

# 111
Някой след скорошен трансфер 🤗 Да обменяме опит 😬

# 112
Ако може някой, който пие сиропа Nalco, да сподели мнение. Май вече масово го изписват за какво ли не - яйцеклетки, лигавица, антитела и т.н.  Интересно има ли ефект.

# 113
Ако може някой, който пие сиропа Nalco, да сподели мнение. Май вече масово го изписват за какво ли не - яйцеклетки, лигавица, антитела и т.н.  Интересно има ли ефект.
Аз-второ шише.Нищо не мога да кажа за сега..Само се замислих..ако повишава имунитета как го изписват след трансфер../едно момиче тук беше писало/няма ли да пречи на имплантацията....

# 114
Аз-второ шише.Нищо не мога да кажа за сега..Само се замислих..ако повишава имунитета как го изписват след трансфер../едно момиче тук беше писало/няма ли да пречи на имплантацията....

Ако е същото лекарство, което прилагат при Множествена склероза, би трябвало да потиска имунната система. Много се обърках 😕

# 115
Д-р Стаменов каза,че сиропа има отнушение и към износването на плода.Изписа ми го преди трансфера и след това каза да си продължавам ама май ще ми свърши а Сф далече и къде ще го търся не знам Rolling Eyes

# 116
eklektus,Обади се в клиниката-питай дали могат  да ти го пратят...

# 117

Аз съм на 5ти ден след трансфера и днес ми се появи розово зацапване. Много съм притеснена да не е цикъл. Ако може някой, който е наясно да ми каже възможно ли е толкова рано да ми дойде?

# 118
  • Кърджали

Аз съм на 5ти ден след трансфера и днес ми се появи розово зацапване. Много съм притеснена да не е цикъл. Ако може някой, който е наясно да ми каже възможно ли е толкова рано да ми дойде?
според мен е имплантационно зацапване

# 119
Аз искам да попитам момичетата с фраксипапин,излизат ли ви синини и подутини по корема.На мен вече ми се подува а съм едва на 8та инжекция + Зарзио през 3 дни.Мога ли да се мажа с нещо да спада отока?

Общи условия

Активация на акаунт