Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 243
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Някой след скорошен трансфер 🤗 Да обменяме опит 😬

Аз съм 5 ден след трансфер. Имам тежест в корема и много болезнени гърди. Притеснява ме да не би да е приближаващ цикъл...

# 121

Аз съм 5 ден след трансфер. Имам тежест в корема и много болезнени гърди. Притеснява ме да не би да е приближаващ цикъл...

Аз съм 4 ден и също имам леки болки в корема и болезнени гърди . Мисля , че е нормално .

# 122
Във вторник започвам стимулация по къс протокол, но ми е интересно дали ще има преглед или ще ми дадат само лекарствата, понеже ще сме по фонда Simple Smile

# 123
  • София
Ще има преглед и хормони при стартирането, за да се види да нямаш задържан фоликул или нещо ненаред.

# 124
Във вторник започвам стимулация по къс протокол, но ми е интересно дали ще има преглед или ще ми дадат само лекарствата, понеже ще сме по фонда Simple Smile

Със сигурност ще имаш преглед и съответно хормони, на базата на прегледа и хормоните,  ще ти назначат лекарствата.
По фонда имаш право на определен брой прегледи и хормони по време на стимулацията. Като започнете, ще отидете при Румяна Караджова, тя ще ви даде талон в който е описано какво точно включва фонда.
Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 125
Успех на Полу!
Успех и на дамите след трансфер! Стискам палци Hug
Зазу, Hug

# 126
Благодаря ви, момичета за бързите отговори!  Kissing Face Този преглед малко ме притеснява, все пак ще съм в цикъл, но те сигурно са свикнали. Значи във вторник ще е голямо чакането Simple Smile, докато се оправя с всичко, а аз си мислех, че ще мина бързо. Rolling Eyes Благодаря за подкрепата! И аз пожелавам успех на започващите и на чакащите!

# 127
Благодаря gitte, дано да е това 😊

# 128
Здравейте .При хомозигот 4G/4G PAI и завишени тромбоцитно-левкоцити агрегати , кога трябва да се включи Фраксипарин - след трансфер или след положителен тест ?

# 129
След трансфер предполагам, ама си го конентирай с лекуващия

# 130
  • Пловдив

Аз съм 4 ден и също имам леки болки в корема и болезнени гърди . Мисля , че е нормално .

Аз бях на 19.01. Първите дни имах някакви придърпвания и лека болка, подобно на цикъл, но после изчезнаха. Чакам още поне 5 дни за тест Simple Smile
Моето притеснение е сега, че колкото и да се пазя не може съвсем без да вдигам малката (вече сигурно е към 12 кг). Първия път много се пазех от вдигане на тежко, но сега...

# 131
  • Кърджали
Благодаря gitte, дано да е това 😊
със сигурност ще е това стискам ти  палци

# 132
Здравейте, момичета, имам нужда от съвет. Не съм писала в темата от доста време. Преди няколко години родих след инвитро при д-р Персенска. От около година правим опити с мъжа ми за второ дете( сами).Преди няколко дни си направих два теста за бременност- и двата с втора бледа черта. Утре мисля да си пусна и кръвен. Притеснена съм, защото след инвитрото бях на доста лекарства, а в момента не пия нищо освен фолиева и аспирин протект, който сама си назначих след овулацията. От Надежда ме записаха в някакъв списък за изчакване, бяха малко учудени защо искам да мина на преглед при д-р Персенска, при положение че не сме били при нея от една година, но тя ми знае цялата история и на този етап може би ще реагира най-адекватно. Какво бихте ме посъветвали? Да чакам да ми се обадят, да отида при друг лекар? Притеснявам се да не изпуснем нещата, имам доста чести болки и в двата яйчника.
Успех на всички!

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 12:33 от BettyBoop

# 133
  • София
Здравейте момичета!
Бих искала да ви помоля за съвет какви изследвания бихме могли да си пуснем докато чакаме следващия час при д-р Персенска. На вас какво са ви назначавали след 2ри неуспешен опит.
В резюме пътят дотук:
Стерилитет: неизяснен.
Спермограма: Разширена с SDI – нормална, Крюгер – 5%.
11.2017 ИКСИ (стимулирано) - 5Я, 5 оплодени, 2бр. трансферирани на 3-ти ден, 1 замразено, 2 спряли развитие.
12.2017 – основен панел имунологични изследвания – резултат в норма.
12.2017 – имунологична биопсия – резултат в норма.
01.2018 – ИКСИ на ЕЦ + ЗЕТ – 1Я с леки забележки на 1-ви ден, на 3-ти ден вече без забележки. Сложено РВМС. Трансфер на 5-ти ден – 1 свеж ранен бластоцист + 1 размразен бластоцист с клетки.
Открито при мен досега и лекувано от 2013 г.:
-   хипофункция на ЩЖ – ТСХ се държи в норма, ТАТ и МАТ винаги са били в граници;
-   инсулинова резистентност (лека) – прием на Метфогама и последен HOMA индекс в норма;
-   „обикновените“ гинеколози казваха, че имам поликистоза. В Надежда не са ми го отчитали като проблем. Правя фоликлули, кисти нямам. Не винаги пукам фоликулите сама (дори и Прегнил 5000 не ми е действал всеки път).

# 134
Подвижността на сперматозоидите каква е?Предполагам имате направена цветна снимка?Не се сещам какво още можете да направите, може би ПИД, но говорете с Персенска.

Общи условия

Активация на акаунт