Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 356
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Момичета днес си взех поредната доза лекарства, но от толкова обяснения забравих да попитам дали трябва да ги държа в хладилника или не, говоря за Менопура и Цетротида?

# 241
  • София
Менопура в хладилник, цетродита - на стайна

# 242
Цитротид със сигурност не е в хладилник. Виж листовката на Менопура, аз погледнях някаква онлайн и пише, че е в хладилник.
П.с. С Нандин сме писали едновремено. Аз Менопур не съм слагала, така че може Нандин да е права и да не е задължително в хладилник.

# 243
Здравейте,вчера бях на преглед при д-р Персенска и след стимулация имах 1ф 20 мм и 1ф 22мм.Към 11:00ч ми биха 1 инжекция Прегнил.Незнам колко не питах.Насрочи ми исеминацията за 03,02,2018.Направихме я,но д-р Персенска каза,че фоликулите все още не са спукани.Иска утре да отида отново да ме погледне д-р Тихомирова,тъй като тя ще е на работа дали са се спукали,и дали се налага реинсеминация.Въпроса ми е:
На някой досега случвало ли му се е ?Нормално ли е толкова  време да не се спукат?

# 244
Благодаря Ви, много момичета Kissing Heart

# 245
Здравейте,вчера бях на преглед при д-р Персенска и след стимулация имах 1ф 20 мм и 1ф 22мм.Към 11:00ч ми биха 1 инжекция Прегнил.Незнам колко не питах.Насрочи ми исеминацията за 03,02,2018.Направихме я,но д-р Персенска каза,че фоликулите все още не са спукани.Иска утре да отида отново да ме погледне д-р Тихомирова,тъй като тя ще е на работа дали са се спукали,и дали се налага реинсеминация.Въпроса ми е:
На някой досега случвало ли му се е ?Нормално ли е толкова  време да не се спукат?
Криси, при мен се пукат около 36-тия час след инжекцията, но е нормално до 48 часа. Освен това е по-хубаво сперматозоидите да чакат яйцеклетката и утре да й подадете още 1 порция Simple Smile Успех!

# 246

sheli2005
Благодаря.

# 247
  • София
Искам да попитам на вас изписват ли ви Достинекс. Днес бях на преглед и в понеделник съм на пункция. В манипулационна ми дадоха рецепта за Достинекс  който трябва да започна днес и да взимам 10 дена по една таблетка. И дозата ми се вижда много голяма а и по принцип знам че се спира месец преди бременност. Та малко ме притеснява.

# 248
Искам да попитам на вас изписват ли ви Достинекс. Днес бях на преглед и в понеделник съм на пункция. В манипулационна ми дадоха рецепта за Достинекс  който трябва да започна днес и да взимам 10 дена по една таблетка. И дозата ми се вижда много голяма а и по принцип знам че се спира месец преди бременност. Та малко ме притеснява.

На мен са ми изписвали Достинекс. Пих го до 10- ти ден от трансфера. След положителния тест го спряха.

# 249
  • София
Момичета днес си взех поредната доза лекарства, но от толкова обяснения забравих да попитам дали трябва да ги държа в хладилника или не, говоря за Менопура и Цетротида?

Аз последно си взех Менопур, Цитротид и Прегнил. Питах кое се държи в хладилник и ми казаха само Прегнила.

# 250

Аз на дълъг протокол бях така. Изписват го ,когато има повече фоликули, за да не стане хипер стимулация. При мен към края на 10- те дни се появи едно много неприятно сърцебиене и ускорен пулс. Коментирахме го с докторката и го спрях.

# 251
Крисито на мен на първото инсе беше с реинсеминация, в повечето случаи си усещам кога се пука фоликулът, при мен е около 32-34 ч. след прегнил, затова имам и провалени пункции на ЕЦ. Успех! По спомен след обработката на сперматозоидите малко им спада преживяемостта и затова е добре да се направи реинсе.

# 252
Здравейте! Отскоро съм пациентка в Надежда, наскоро имах пункция и замразих яйцеклетки. Да ви питам, някъде отбелязва ли се от кой яйчник са извадени, описва ли се в епикризата? Тъй като имам киста и ми предстои лапароскопия, искам да видя как работи яйчника. И колко време след лапаро може да се вадят яйцеклетки? Може ли да е в същия цикъл? Лапарото по кое време на цикъла се прави, има ли значение?

# 253
  • пазарджик
Не се описва от кой яйчник колко са извадили,но ти може да питаш док.За лапарото при мен  мисля ,че беше 10 ден от цикъла някъде.

# 254
Здравейте, дали някой може да ми прати тел. на Стаменов на ЛС? От името на негова пациентка питам.

Общи условия

Активация на акаунт