Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 374
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Днес ми се обадиха да ми кажат, че ще замразим един ембрион. Но не попитах за колко време, договора щял да е готов до две седмици и тогава ще го подпиша. Кой да питам? Аз никога не бях стигала до замразяване и не знам каква е процедурата. В информираното съгласие имаше цени за 1 месец, 3 месеца и т.н.

# 256
Днес ми се обадиха да ми кажат, че ще замразим един ембрион. Но не попитах за колко време, договора щял да е готов до две седмици и тогава ще го подпиша. Кой да питам? Аз никога не бях стигала до замразяване и не знам каква е процедурата. В информираното съгласие имаше цени за 1 месец, 3 месеца и т.н.

На първа страница има 2 телефона за въпроси, свързани със замръзяването. Звънни им утре и ще ти обяснят всичко. По принцип ти си избираш за какъв период да подпишеш договор. Ако изтече правят анекс пак за колкото време ти искаш.

# 257
  • София
Има ли някой друг на пункция утре. Мен нещо ме хвана страх и от 2 часа място не мога да си намеря. И за жалост още съм с грип и температура.

# 258
  • София
Има ли някой друг на пункция утре. Мен нещо ме хвана страх и от 2 часа място не мога да си намеря. И за жалост още съм с грип и температура.

За първи път ли си на пункция? Защо те хвана страх?

# 259
  • София

За първи път ли си на пункция? Защо те хвана страх?

Да за пътеи път ми е. И аз по принцип със си паника. С този грип много се шашнах как ще се отрази на целият процес. Май малко преигравам.

# 260
  • София
Грипа не е шега работа. Да си сложиш маска, защото е много заразен. И утре след пункцията да се лекуваш сериозно.
Късмет пожелавам

# 261
  • София
Сигурно вече си в клиниката. Заради упойката се притесняваш сигурно. Кажи, че си болна преди това. Спокойно, всичко ще е наред.

# 262
Аглея, при мен договорът е за 6 месеца, може би първоначално така го изготвят.
Стасимира, успех!
Миленка, дано имаш положителен резултат! Hands Pray

# 263
Аглея, при мен договорът е за 6 месеца, може би първоначално така го изготвят.
Стасимира, успех!
Миленка, дано имаш положителен резултат! Hands Pray
За съжаление пореден неуспех:confused:

# 264
  • София
Миленка, съвсем нулев ли е? Пробвали ли сте да връщате на различни дни?
Правила ли си имунологични и трите биопсии?
Disappointed Relieved , съжалявам за отрицателния резултат Heart Hug

# 265
  • София
Момичета, днес ми беше пункцията и Стаменов ми изписа: Утрогестан и  Естрофем, но нали съм отвеяна и не разбрах дали от днес трябва да ги започна. Моля някой, ако може да ми каже, защото нямам негов тел. и не знам кого да попитам.
Благодаря!

# 266
Миленка, съвсем нулев ли е? Пробвали ли сте да връщате на различни дни?
Правила ли си имунологични и трите биопсии?
Disappointed Relieved , съжалявам за отрицателния резултат Heart Hug
Да Зазу 0.10 аз други числа не съм и виждала,всичко сме правили по няколко пъти,явно дойде време да сменим доктора ,колкото и да не ми се искаше.

# 267
  • София
Момичета, днес ми беше пункцията и Стаменов ми изписа: Утрогестан и  Естрофем, но нали съм отвеяна и не разбрах дали от днес трябва да ги започна. Моля някой, ако може да ми каже, защото нямам негов тел. и не знам кого да попитам.
Благодаря!
От тази вечер ги започваш.
Успех

# 268
  • София
Да Зазу 0.10 аз други числа не съм и виждала,всичко сме правили по няколко пъти,явно дойде време да сменим доктора ,колкото и да не ми се искаше.
Пожелавам ти да намериш правилния за теб лекар, с който да успеете! Hug

# 269
  • София
Благодаря!
От тази вечер ги започваш.
Успех
Много благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт