Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 343
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не се отчайвай. Моето бебе се роди от 5 опит.
Надинче, ти роди ли?

# 406
  • София
И аз да се включа, моето бебе е резултат от шести опит. Както и друг път съм казвала, изцяло на ЕЦ, с един единствен ембрион. Нито един пуснат хормон, нито нищо. И отписани яйцеклетки+мъжки фактор. Беше ми омръзнало да виждам ЧХГ 0,100. Мислех си, че и този опит ще е същото. Но не беше.Така, че горе главата, няма невъзможни неща.

# 407
  • София
Не се отчайвай. Моето бебе се роди от 5 опит.
Надинче, ти роди ли?
Да, миличка.
На 08.02. се роди моето съкровище Simple Smile

# 408
  • София
Нандин, отдавна прочетох за новината - честито бебче, да е жив и здрав и да се гледате с много любов и щастие Simple Smile

# 409
  • София
Нандинче, честито. Да ти е жив и здрав бебокът. Да напълни сърцето ти с щастие и домът с усмивки, уют и топлина Kissing HeartFlowers Tulip .

# 410
  • София
Нандин, честита рожба, да ви е живо и здраво и много да ви радва. Заслужили сте го! Simple Smile

# 411
Има ли някой час за Персенска сега?
Има ли голямо забавяне?

# 412
Момичетааа, предстои ми стимулация по къс протокол при д-р Персенска. Трябва да ми дойде в неделя и да отида на 2 ден на преглед, но ми взеха биопсия и ми казаха, че може да ми дойде по рано, заради манипулацията.
Въпросът ми е, ако ми дойде в събота, 2 ден ще е неделя, има ли кой да ме прегледа и някой изпадал ли е в такава ситуация Anguished Отменят ли стартирането в такава ситуация ? Disappointed

# 413
Благодаря ви, момичета! Усещам, че отчаянието ме обзема, а ми предстои четвърти опит другия месец, може би. Поне януари имах невероятен късмет, успях да замразя цял ембрион, чудо невиждано направо за мен Simple Smile
     Мен ме чака 6 опит.Не  си сама.Всичко,което усещаш е нормално предвид ситуацията.Стискаш зъби и продължаваш.

# 414
Момичетааа, предстои ми стимулация по къс протокол при д-р Персенска. Трябва да ми дойде в неделя и да отида на 2 ден на преглед, но ми взеха биопсия и ми казаха, че може да ми дойде по рано, заради манипулацията.
Въпросът ми е, ако ми дойде в събота, 2 ден ще е неделя, има ли кой да ме прегледа и някой изпадал ли е в такава ситуация Anguished Отменят ли стартирането в такава ситуация ? Disappointed
Няма проблем да отидеш и в Понеделник. На мен ми беше казала д-ката, че няма проблем и на 3тия ден да отида. И все пак ако ти дойде събота може да звэннеш и да им кажеш те ще вземат решение на момента.

# 415
Moni442, много благодаря Simple Smile

# 416
Момичета, днес съм на опашката за ЗЕТ и пак ме изненадаха на касата. Декември ми взеха 600лв. Днес 700...просто нямам думи. Вчера ми взеха 25лв. За урина, трябвало 4лв. И се опитаха после да ми върнат парите, но понеже почнали да я обработват за микробиология ,а не като обикновенна ....Ох няма да продължвам, че ме хващат вече бесоветееее....

# 417
  • София
каква урина пък сега за ЗЕТ  Shocked

# 418
  • София
Момичета, днес съм на опашката за ЗЕТ и пак ме изненадаха на касата. Декември ми взеха 600лв. Днес 700...просто нямам думи. Вчера ми взеха 25лв. За урина, трябвало 4лв. И се опитаха после да ми върнат парите, но понеже почнали да я обработват за микробиология ,а не като обикновенна ....Ох няма да продължвам, че ме хващат вече бесоветееее....
А какво влиза в тази сума - размразяване и трансфер ли?

# 419

В брошурата пише 600, тези 100 допълнително казват ли за какво са?

Общи условия

Активация на акаунт