Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 266
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте момичета. Исках да попитам тези от вас, които са се самофинансирали, колко горе долу ви излезна всичко? Аз го смятам около 6000.00 лв. но до сега съм била по фонда и не съм напълно сигурна.
Аз се самофинансирах и ми излезна точно толкова(6 000 лв), но според има значение на колко пункции ще ходиш, какви лекарства ще приемаш по време на стимулациите, дали ще замразявате ембриони и т.н.
Благодаря за информацията.

# 496
Аз ще правя ЗЕТ и ми се обадиха ембриолози в сряда да ми кажат на кой ден ще е трансфера и те тогава ми казах да отида по рано в клиниката в деня на трансфера за да ми пуснат прогестерон.
Да и аз съм за ЗЕТ, и като се обадиха ми казаха само кога и в колко ще е трансфера.За изследване нищо.
Незнам защо ме карат да го изследвам,при предишния ми успешен трансфер не съм го изследвала въпреки че пак беше трансфер на бластоцист.Знам от друг лекар че има значение стойността на прогрстерона само при трансфер на бластоцисти,но както казах при предишния трансфер,който пак беше ЗЕТ не ми е изследван,единствената разлика е че тогава ми беше трансфер на 6-тия ден от овулацията на 5 дневни/имах един ден изместен имплатационен прозорец/,сега решиха да си го направят на 5-тия ден.Незнам защо.

# 497
  • София
Прогестерона е важен и трябва да е висок, хубаво е че ти го искат. Изследвай си го, така доктора ще прецени дозата дали ти е ок или да я увеличи.

# 498
  • София
Здравейте момичета,със спешно секцио на 25.02.18г.се роди нашата дълго чакана  мечта.Водите ми изтекоха през нощта в 4,00ч.и в 11,10ч.се появи бебе Мартина 3,580кг.и е дълга 51см.Подрани с един ден,трябваше секциото да е на 26.02.18г.Няма такова щастие,😍😍😍😍😍😍

# 499
Честито! Да е жива и здрава и много ви радва:heart:

# 500
  • София
Честито бебче, bisko. Да ти е жива и здрава Мартина, да напълни дома ви с усмивки, щастие и радост Flowers Sunflower.

# 501
Честито, Биско, да сте много здрави и щастливи! Дано новината ти донесе късмет на момичетата с предстоящи процедури Flowers Four Leaf Clover

Desuni, на 1ва стр. има телефон на Румяна Караджова, тя може да отговори на въпросите ти най-точно, поради промените в закона знам едва ли някой тук е наясно. Ужасно е да се чака цял месец за коментар, мен лично винаги ме е съсипвало още повече след отрицателен тест...

# 502
  • София
те сега пак скоро дават коментари.
по едно време бяха 2-3 месеца.
а най-добре е да назначават тест и в същия ден коментар.
защото всеки си пуска тестове в някакви си дни, после се чуди какви са тия цифри, пускат още тестове и работата става още по-неясна.
резултата е само изнервени хора, които в повечето случаи почват да звънят по телефоните или пък висват на вратата на лекарите.

# 503
Честито Биско, само щастие оттук натам и всичко си е струвало! Животът сега тепърва започва!

# 504
те сега пак скоро дават коментари.
по едно време бяха 2-3 месеца.
а най-добре е да назначават тест и в същия ден коментар.
защото всеки си пуска тестове в някакви си дни, после се чуди какви са тия цифри, пускат още тестове и работата става още по-неясна.
резултата е само изнервени хора, които в повечето случаи почват да звънят по телефоните или пък висват на вратата на лекарите.

Стига бе, това не е нормално! На мен всеки месец ми е важен, ако трябва да чакам месец само за коментар...

# 505
  • София
ами то на всички са им важни месеците, не можем да се тупнем всички накуп  Rolling Eyes

# 506
  • Кърджали
Здравей момичета миналият понеделник ми правиха имунологична биопсия. Писах смс на д-р Персенска, но тя не ми отговаря. Ако се обадя на информация дали ще ми кажат нещо повече?

# 507
  • пазарджик
Звънни им поне да ти кажат дали е готова.

# 508
Здравей момичета миналият понеделник ми правиха имунологична биопсия. Писах смс на д-р Персенска, но тя не ми отговаря. Ако се обадя на информация дали ще ми кажат нещо повече?
Аз си комуникирам с д-р Персенска по вайбър. Винаги ми отговаря, но трябва да е ясно формулиран въпроса:), защото няма много време.

# 509
Някой ако може да ми каже д-р Стаменов изписва ли Медрол след трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт