Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 279
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, къде мога да намеря отзиви за филиала в Шумен? Не видях отделна тема.

Ако имате възможност, по-добре пътувайте до София.

# 481
 Момичета как ви се струва лигавица на 10 ден 9мм. прогестерон 0,25 ng/ml.?Предстои ми ЗЕТ

# 482
  • София
Момичета как ви се струва лигавица на 10 ден 9мм. прогестерон 0,25 ng/ml.?Предстои ми ЗЕТ
Прекрасно
Успех

# 483
  • Кърджали
Здравей, супер са ти резултати. Пожелавам ти положителен резултат. Стискам ти палци!

# 484
Брайда, извинявам се за подвеждането, наистина при онлайн резултатите няма спермограми.

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 15:53 от bubanka

# 485
  • София
Aз успях да хвана андрологията Simple Smile

# 486
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам дали фонда покрива само ЗЕТ? Така или иначе отново ще подаваме документи за следващ опит. Предишния път чакахме около година сега отново ли се чака толкова?  Пак ли ще трябва да събираме същите документи. Казаха ми, че имало нови изисквания, като изследване на антимюлеров хормон. Това съм го направила и е 7.8.Задавам въпросите си към вас, защото все още съм доста разочарована от отношението в клиниката и събирам сили да отида без да се карам с никого. Не мога все още да си представя как ще ме карат да чакам 1 месец за коментар на опита.

# 487
  • София
Здравейте момичета. Исках да попитам тези от вас, които са се самофинансирали, колко горе долу ви излезна всичко? Аз го смятам около 6000.00 лв. но до сега съм била по фонда и не съм напълно сигурна.

# 488
  • София
Морена кога ти е ЗЕТа. Аз съм сега в четвъртък на 01.03. Успех и от мен

# 489
Морена кога ти е ЗЕТа. Аз съм сега в четвъртък на 01.03. Успех и от мен
Благодаря. Днес бях за лепило и в сряда ще е трансфера. Успех и на теб.

# 490
Здравейте момичета,моя ЗЕТ е утре,но трябва да ида по рано да пусна прогестерон и спрямо неговите резултати ще се реши дали ще има трансфер.Забравих да питам дали трябва да го направя на гладно и жадно,мисле че не,но ако може да споделите дали е така.

# 491
Здравейте момичета,моя ЗЕТ е утре,но трябва да ида по рано да пусна прогестерон и спрямо неговите резултати ще се реши дали ще има трансфер.Забравих да питам дали трябва да го направя на гладно и жадно,мисле че не,но ако може да споделите дали е така.
Миналия ден мен ме боцнаха в 17ч.и казаха че не е нужно да съм гладна и жадни. А на теб кога ти назначи ха изследването преди трансфера или ти се обадиха, защото на мен Персенска нищо не ми каза за повторно изследване?

# 492
Аз ще правя ЗЕТ и ми се обадиха ембриолози в сряда да ми кажат на кой ден ще е трансфера и те тогава ми казах да отида по рано в клиниката в деня на трансфера за да ми пуснат прогестерон.

# 493
Аз ще правя ЗЕТ и ми се обадиха ембриолози в сряда да ми кажат на кой ден ще е трансфера и те тогава ми казах да отида по рано в клиниката в деня на трансфера за да ми пуснат прогестерон.
Да и аз съм за ЗЕТ, и като се обадиха ми казаха само кога и в колко ще е трансфера.За изследване нищо.

# 494
Здравейте момичета. Исках да попитам тези от вас, които са се самофинансирали, колко горе долу ви излезна всичко? Аз го смятам около 6000.00 лв. но до сега съм била по фонда и не съм напълно сигурна.
Аз се самофинансирах и ми излезна точно толкова(6 000 лв), но според има значение на колко пункции ще ходиш, какви лекарства ще приемаш по време на стимулациите, дали ще замразявате ембриони и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт