Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 255
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да де не се изказах правилно. Имах напредвид, че не е точно 15 или точно 30 дни, а може колкото искаш. И за София може по куриер.

# 556
Отказаха да ми го пратят, преди 2 дни питах. Тази опция била само за живущи извън София.

# 557
Здравейте, дами, помагайте моля, не си спомням кой хотел близо до болницата беше добър? Благодаря ви.

# 558
Здравейте момичета, вчера доктора ми каза да отида на 2ри ден от МЦ за да започнем стимулация,т.к. не видя доминантен фоликул (до колкото разбрах няма да правим инсеминация, а домашни опити). Бихте ли ме посъветвали в този случай колко пъти трябва да ходя до болницата през месеца?

# 559
Момичета никой ли не се побърква от малоумната организация в болницата? Писали сме милион оплаквания и нищо ? Администрацията ни записва в списъци на изчакване и може и два месеца да изчакаш...разпитват ни подробности за здравословното ни състояние без въобще да разбират и да е редно...Sad . Чакаме по два месеца за биопсия, хистеро и цитонамазка /резултат/ и нищо. Акушерите /не всички/ ни правят на идиоти чакаики пред манипулационна и тръшкайки ни вратата в момента на нашия ред, защото смяната им била свършила. Ужасно отношние и преди да скочите, че ако не ме устроива да сменя клиниката ще кажа, че е редно да се борим за правата си, а не да бягаме.

# 560
  • София
Аз не съм срещала лошо отношение в болницата, точно обратното.

# 561
Аз лично бях пред истерия не еднократно. В един момент трябваше да избирам дали да сменям клиниката или да търпя. Истината е, че преди това бях в други две големи клиники в София и положението е същото, макар и в малко по-различни аспекти. Аз избрах да търпя и нещата се случват по-лесно. Дали защото съм вече много години там и ме познават или защото аз претръпнах, не знам.
Но и да тръгнеш да се бориш, се бориш за какво и срещу кого? newsm78

Това не е синдикат да обявиш национална стачка, нито пък правителство да тръгнеш да го сваляш. Имаш едни пари, които искаш да вложиш в проект дете и решаваш къде да ги изхарчиш. Съжалявам, че толкова опростявам нещата, но в крайна сметка, това е истината. Ти, като клиент, имаш право да получиш касова бележка и обслужването за съответната цена. Което и го правят, при това на най-ниските цени в София. Оттам нататък идва изборът търпиш или сменяш.

# 562
Да. Търпя. Търпим. Вчера обаче една жена каза нещо, което не ми излиза от главата .
Нещата станаха толкова безобразни точно, защото търпите Sad

# 563
Не знам какво са ти казали, но аз гледам от моята камбанария и правя своя избор. Достатъчно съм се борила с вятърни мелници, за да знам кога е безсмислено да пробвам.

# 564
Истината е някъде по средата.Определено болницата е приела твърде много пациенти,на които е трудно да се обърне 100%внимание с детайли.От друга страна, когато ти кажат че час за коментар има след 2 месеца скачаме до небето и се сърдиме.Как обаче да откажат на жена на 40 -Еми много ни е пълна болницата ела след 3год.
Всичко е много тъпо.

# 565
  • софия
Зависи от броя на оплодените яйцеклетки. На първа страница има брошура с цените, там можеш да се ориентираш.  Ако са повече ще трябва да платиш и замразяване и съхранение. Една поправка, Бамба, 350лв е трансфера, ако няма скорошна промяна. Успех!
м.05.2017
хормони(FSH,LH,Prog,E2)
Puregon 3 броя инжекции х350,
хормони (LH,Prog,E2)
вирусология и ПКК,
Puregon 350+225 Merional 150 и 2 бр.Cetrotide,
хормони (LH,Prog,E2),
1бр.Cetrotide+1бр.Pregnil 5000 и ka-vit (преди пункция),
вирусология партньор,
фоликулярна пункция- 2 яйцеклетки,
хормони (LH,Prog,E2),
размразяване 1яйцеклетка (от предишен опит) и оплождане ICSI
замразяване 3 ембриона,
преглед
Menopur 5х375 UI,
хормони (E2) и ПКК,
преглед
1бр.Cetrotide+1бр.Pregnil 5000,
фоликулярна пункция- 1 яйцеклетка 
оплождане ICSI- IN vitro и замразяване 1ембрион/
Общо 5380лв.

м.06.2017
преглед
хормони (LH,E2) и ПКК
хормони Е2
Pregnil5000
фоликулярна пункция от естествен цикъл -1яйцеклетка
оплождане ICSI и замразяване 1ембрион,
биопсия 14.06.2017
хормони (Prog,E2)
преглед
общо 1315лв.

м.08.2017.
преглед
Pregnil,
преглед
Utrogestan
размразяване 5 ембриона
трансфер 2  ембриона (бластоцисти)
Zarzio
Fraxiparin
Utrogestan
Pregnil
фолиева киселина
общо 790лв.

м.09.2017
замразяване 1 ембрион (от 3 останали, 2 не оцеляха)
ЧХГ на 11.09.2017- 951,4mIU/ml, Ехааааа, бременна съм след 3 опита
Zarzio
Fraxiparin
Utrogestan
тест за тромболимия-fraxiparin-а отпада, но фолиевата киселина вече трябва да е мета и витамини Б комплекс
Fraxiparin
Utrogestan
ТОЧИЦА с ПУЛС-28.09.2017
Zarzio
Fraxiparin
Utrogestan
преглед
Общо: 890лв.

м.10.2017
Zarzio
Utrogestan
Фолиева МЕТА киселина
витамин Б комплекс
преглед
Utrogestan
преглед
фолиева МЕТА киселина и витамини Б комплекс
Utrogestan
биохимичен скрийнинг 12г.с.-ЛОШ 1:4 основно за Даун
общо:485лв.

м.11.2017
вирусология и кръвна група
хорион биопсия ( по здравна каса)
резултат- 100 % Даун
премахване на плод-медикаментозно в 13г.с.(по здравна каса)
общо: 980лв.

Та общо близо 10 000лв.

НО, тъй като все още съм на 42г.имам право на 4-ти опит. АМХ-1.5. Надеждата умира последна, Момичета! Успех на всички!!!

# 566
galgas-стискам палци да се получат нещата.

много полезна информация

# 567
Здравейте,искам да попитам ако някой е лежал в Надежда за задържане да каже на какви системи.В мовентаежа за задържане в др болница,но това което ми вливат не е ок и не ми действа и искам да видя дали има смисъл да се местя.

# 568
Мариелка, можеш да попиташ и тук- http://m.bg-mamma.com/?topic=1007954.msg36374322#new.
Успех!

# 569
Момичета, ембриолозите звънят ли в неделя?

Общи условия

Активация на акаунт