Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 233
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Албена, преди няколко седмици в някоя от темите беше пуснала неразбираем пост, в който се опитваше да внушиш, че "Майки за донорството" вече не се занимават с донорската програма в Надежда, преди няколко дни търсеше да си купиш яйцеклетки, сега пък някой гнусно ги говорел Rolling Eyes
Лично аз трудно ти разбирам постовете, явно имаш проблем с начина на изразяване, а може би и такъв с "Майки за донорството"...

# 616
Или просто публикациите са съвсем нарочно написани, за да се натрапи определено мнение!
Всички знаем, че "Майки за донорство" са един от проектите на клиниката като Искам бебе.За никого не е тайна.Щом помагат на жени да имат деца и то в рамките на закона съм ОК!Такива странни изявления не ги разбирам!

# 617
Ох да. Ужасно съм объркана

# 618
  • София
Ако си объркана, задай конкретни въпроси. Тук има жени с всякакъв опит, включително и с донорски материал. Ще те посъветват.

# 619
Била съм пациент на няколко болници . Виена център ., Вита., Шумен и Братислава. Ужасно съм объркана вече. Пациенти ме насочиха към фондация Майки за донорството и болница Надежда. Не съм техен пациент. Всички твърдят, че цената на донорското инвитро е 6100 и с техни изследвания и т.н не е минавало 8000. Искам и държа донора да е български гражданин. Опитах да запиша час и ми казаха че чакането е над година. Тогава реших да потърся помощ. Има жена която е готова да дари за мен  и ми казаха че мога да излъжа системата. Тук във този форум наскоро е имало пункция на донор "сестра"
Не успявам обаче да си запиша час...
Реших да говоря с въпросните жени от фондацията . Потърсих ги. Докато чаках за техен телефон персонал от болница избълва такива епитети, че ме хвана срам. Имам телефона на едната жена, но не съм звъняла. Моля за съвет?

# 620
  • София
всеки гледа по заобиколни начини да запише час по-скоро и като това стане почва после да мрънка, че много се чакало пък за прегледи  Rolling Eyes

# 621
Албена, свържи се със тези жени, говори  с тях, може и да ти помогнат.
Какво значение има, за теб, че някой си говори злобно за други. Свят широк, хора всякакви.
Колкото до това, че има жена готова да дари яйцеклетки за теб, мисля, че тя може да дари но нейните яйцеклетки няма да отидат при теб а при друго момиче. Просто ако доведеш приятелка, може би ще имаш малко предимство за това, че си я довела,  но не е редно да се лъже за роднинско даряване. Ако се излъже, може в такива филми да се вкараш, че после много да съжаляваш.
И да, много се чака в клиниката, за съжаление пациентите стават все повече и повече. 

# 622
Тя иска да излъже, че донорката й е сестра Rolling Eyes
Ако ще обясняваш на Майки за донорството, че искаш да нарушиш закона, изобщо не им звъни, нито пък пиши на мен лс. Не съм привърженик на лъгането. Ако имаш друг въпрос ще се радвам да помогна.
Чакането за първичен преглед също не може да прескочиш и никой не може да ти съдейства за това.

# 623
  • София
На колко години си? Аз бих те посъветвала да запишеш час - през формата на сайта, да провериш дали са получили заявката, успоредно да се свържеш с Майки за донорството и да им кажеш, че може да заведеш донор и дали това не би скъсило периодът за чакане.

# 624
Моето мнение по въпроса е,че няма значение кой по кого плюе и злослови.Важно е работата да се свърши както трябва.
Не че оправдавам такова поведение.Успех
п.с-Всеки лъже и после,защо висиме като прани гащи.Е,аз пък не мога да лъжа и май затова си и патя,понякога

# 625
Здравей те, момичета!
Обръща се към тези от вас, които са запознати със синдрома на Ашерман.

# 626
  • София
Моето мнение по въпроса е,че няма значение кой по кого плюе и злослови.Важно е работата да се свърши както трябва.
Не че оправдавам такова поведение.Успех
п.с-Всеки лъже и после,защо висиме като прани гащи.Е,аз пък не мога да лъжа и май затова си и патя,понякога
Не всеки лъже. Има много хора, които чинно си се записват през сайта, изчакват си часа и така. В крайна сметка всеки си има съвест и глава на раменете.

# 627
Съжелявам момичета. Тръгнах с лъжа, защото ми казаха че е лесно.

# 628
  • Пловдив
Съжелявам момичета. Тръгнах с лъжа, защото ми казаха че е лесно.

Съжалявам че ще го кажа, но с лъжа дете не се създава 😞😤

# 629
Няма лесно.И аз съм чакала година за първичен час и аз не мога да лъжа.Изяснете си какво искате да правите и къде.Може да отидете и в друга клиника.Говорете с Майки за донорство, да видите и те какъв съвет ще ви дадат.

Общи условия

Активация на акаунт