Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 239
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честит празник и от мен момичета. Пожелавам на всички ни догодина да празнуваме двоен празник- на майката и на жената Flowers Hibiscus

# 601

keylla,
беше ме питала какви са били стойностите на естрадиол.
Естрадиол 128
LH-4,2

Честит 8-ми март на всички жени.Желая ви да бъдете преди всичко здрави,много обичани и подкрепяни от половинките си и пожелавам с празника да настъпят и много положителни тестове.
Simple Smile

# 602
Krisito32-извинявай,но да се прави пункция при естрадиол 128 е.....абсурд.Средно стойността за 1Ф е 250.

# 603
  • София
Изобщо не е абсурд.

# 604
Бамби тя е имала 8ф .При този Е2 колко Я е възможно да извадят

# 605
  • София
За 8 е малко. Две биха могли да извадят.
Това точно преди пункция ли са и колко големи са били фоликулите, също е важно с какво е била стимулацията.
Щото ако са били дребми няма никакво значение че са 8.

# 606
По принцип бях на къс протокол с цел 2  исеминация.Но когато отидох на прегледа се оказа,че десният яйчник ,който е с тръбата има 3 малки фуликула.Директно ми каза няма смисъл.А в левия бяха 8 с различна големина.Тогава ми каза вариянтите са 2 или спираме и чакаме следващ цикъл или вадим фуликулите от левият и правим инвитро.Избрахме 2то за да не губим време.И така в същият ден ми изписа още една инжекция и на следващият 2.Едната в 16:00ч и едната в 22:00ч.Когато видя ,че няма яйцеклетки каза на 2 ри ден от цикъл си записваш час и ще видим какво ще правим.Сигурно ще минем на дълъг протокол.
А за Естрадиола сега като си го видях и аз мисля ,че е доста нисък.

# 607
  • София
Здравейте.
Днес бях на преглед при д-р Чапанова.
Останах с много приятни впечатления от нея. Вижда и се ориентира много добре на ехографа, преценката и е много добра - как да действа след това.
Приятно съм впечатлена Sunglasses .
Освен това и като общуване също прави добро впечатление.

# 608
Честит празник.  Днес бях в болницата и съм в шок ...потърсих помощ от Майки за донорството. Мислех, че работят с Надежда. Какво бе учудванетото ми...с тях се държат ужасно. Някой знае ли дали работят с тях?

# 609
Кой с кого се държи ужасно?

# 610
Кой с кого се държи ужасно?
Потърсих ги и какви неща ми чуха ушите за тях...
Дори не изчаках. Взех телефона, но още не съм звъняла. Не знам има ли смисъл

# 611
  • София
Аз редовно ги виждам в клиниката. Държат си се като у дома (като част от персонала), така че ми е странно това твърдение. Не че имам преки взаимоотношения с тях.

# 612
Просто съм шокирана. Аз също чувах, че са у "дома си. "  но днес като помолих да ме свържат с тях ...така ги плюха /разбира се не пред мен/, че реално се ошашках Sad

# 613
Работят с Надежда, много отдавна.
Ако някой от кол центъра е казал нещо, защото е бил крив или не ги харесва е друг въпрос. Аз на тези от колцентъра не бих обърнала внимание. Повечето от тях са си криви по дефолт.
На мен ми помогнаха много отдавна, когато ми изтичаше срока за финансиране от общината, а Персенска ми беше казала, че за мен няма донор.

# 614
А защо тогава така гнусно ги говорят?

Общи условия

Активация на акаунт