Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 222
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Звъннах на спешния телефон да питам за схема за спиране на медрола, тъй като на 10 ден ЧХГ е нула. Докторът (мъж, но не мисля, че беше Стаменов) остро ме пита кой ме бил карал да пускам изследвания толкова рано и да съм повторела след няколко дни. Имало случаи, когато при ниски стойности „толкова рано”, впоследствие  почвало да се удвоява. При мен нула като св удвои, ще е пак нула, така че не тая надежди. Пиша го с информативна цел за други момичета, ако са в подобна ситуация.

# 646
Който и да се обади на телефона на която и да е от нас, винаги ще се скарат, че си избързала да се изследваш. За тях 10ден е рано. Не знам или поне не помня при някой да е било 0 на 10ден и след няколко дни да стане двуцифрено...трицифрено...

# 647
Съжелявам момичета. Тръгнах с лъжа, защото ми казаха че е лесно.

Запиши се с електронната форма. Пиши, че водиш донорка. Със сигурност ако те разпределят на Стаменов ще чакаш няколко месеца за час и после той ще иска сам да се убеди, че си за донорска Я. Ще опита поне една стимулация, освен ако категорично не си за донор.инвитро. Въоръжи се с търпение и смирение. Всички чакат в Надежда. Лично съм чувала акушерка от не инвитро центъра, да обяснява, че не може да запише час при Стаменов за преди 6м. Това е, човекът е принципен, затова е номер 1 в Бг.

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 21:57 от -INA-73

# 648
  • Cobrs
Момичета, някой знае ли как се пие Дуфастон при задържан фоликул. Трябва да започна прием от 13 ден от МЦ, но не помня колко време се пие, а не мога да си намеря рецептата.

# 649
  • Кърджали
Момичета, някой знае ли как се пие Дуфастон при задържан фоликул. Трябва да започна прием от 13 ден от МЦ, но не помня колко време се пие, а не мога да си намеря рецептата.
Здравей, аз съм пила дуфастон от 16 до 26 ден на МЦ 2х1. Така ми го е предписвала Персенска.

# 650
Момичета, чували ли сте при хормонален дисбаланс да се подуват краката при условие, че няма бременост ? Подува ми се единият крак в глезена, ако ходя повечко през деня е по-малък отока. Ходих на кардиолог и той каза, че не е по неговата част.
Изследвала съм пикочна киселина, не е подагра. Като ходя на масаж спада.
Случвало ли се е на някоя от вас ?

# 651
  • София
Момичета, чували ли сте при хормонален дисбаланс да се подуват краката при условие, че няма бременост ? Подува ми се единият крак в глезена, ако ходя повечко през деня е по-малък отока. Ходих на кардиолог и той каза, че не е по неговата част.
Изследвала съм пикочна киселина, не е подагра. Като ходя на масаж спада.
Случвало ли се е на някоя от вас ?
Съдов хирург

# 652
Здравейте момичета,
моля ви за информация.
Лепилото което се слага преди трансфер, кой доктор го поставя?
С доктора се разбрахме да запиша час за лепило и преглед, като преди това да пусна прогестерон. Да ама аз сега, обърках ли се не знам, правилно ли съм разбрала, че ден преди трансфера трябва да мина преглед при него. Thinking

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 06:29 от Andji_1

# 653
Шаки, здравей :*
Ние сме добре с малкия. И при него започва проявяването на характер Simple Smile
Има някои добри новини, но не бих коментирала. Надникни в Забременели след ин витро и По пътя на мечтите, там ще получиш отговор на въпроса си за останалите момичета Wink Успех за второто Simple Smile

# 654
  • София
Леле, Електра, кога направихте годинка Hug . Да ти е жив и здрав младежът.

# 655
  • София
Шакира Kissing Smiling Eyes
Стискам палци второто да стане от първия път Simple Smile
Моя младеж вече е на 1 месец

# 656
  • София
Момичета одеве бях в клиниката за да си направя тест естествено отрицателен. Записаха ми час за коментар за 10 април, на изчакване. За този период Стаменов ще отсъства два пъти по няколко дена, но    едвам си сдържах сълзите и не се сетих да питам кои дати за да ви дам инфо.

# 657
Nandin, Електра😘😘😘 Nandin, как сте с коликите? Дано нямате силни. Електра, много се радвам, ако правилно съм те разбрала. Дано и тя е щастливичка. Лелее, годинка ли стана?! Браво!Благодаря, момичета!😘 Скоро, след втората годинка смятам да вляза в боя пак. Пък каквото Господ каже. Аз и без това не успях да смъкна килограмите, та викам айде докато съм баба Меца да се мятам отново...Шегувам се! Кой знае тия NK клетки как са полудяли вече, само като си представя колко дупчене започва...

# 658
  • София
Шакира, аз имам бебе еднорог.
Почни няма колики, реве само ако е мн гладен, пък се бавя щото му сменям гащите. И от време на време като го заболи коремчето, ама то е за 1-2 минути. Нощно време, ако е гладен и се събуди не реве, а само си пъшка и тъпче ръцете в устата.
Час не ми се вярва

# 659
Чакай, има време Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт