Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 607
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
155.8 си е прекрасен резултат за едничко. Стискаме палчета следващия път да е нарастнало. То болки и аз имах като забременях и постоянно тичах до тоалетната да гледам за кръв, пък го задържах до 10 г.с. Вече знам и следващия път мисля /ако мога/ да не се вглеждам толкова много за симптоми.

# 256
  • Димитровград
Ами мен ме боляха и ми течеше кърма до третия месец(тогава и получих миссед) и след месец всичко отшумя. Така че тезе болки може и да значат че си бременна....не се притеснявай всичко ще е ок:)

# 257
Здравейте момичета какво мислите за резултат 34u/l днес ми е 12 ден,ако броя и деня на трансфера,това ми е първи Зет,след последния мисед който приключи в 8,9г.с.Емриончетата бяха 5 дневни струва ми се много нисък резултата,но няма на кой да звънна днес така или иначе ще го повторя в понеделник,но нещо взех да се сдухвам има ли някой с подобен резултат и да си е поставял овитрел преди това.

# 258
Мисля, че резултата е нисък за 12 ден.

# 259
Видях,че си имала овитрел. Преди колко време е поставена последната инжекция?

# 260
Момичета, предстои ми ЗЕТ. Днес за първи път изследвах Прогестерон. На втори ден от цикъла резултата ми е 0,05.
Доста четох, но не успях да си обесня това нормално ли е?
От самосебе си ли ще се покачи и какви стойности трябва да достигне преди трансфера?

# 261
Момичета, предстои ми ЗЕТ. Днес за първи път изследвах Прогестерон. На втори ден от цикъла резултата ми е 0,05.
Доста четох, но не успях да си обесня това нормално ли е?
От самосебе си ли ще се покачи и какви стойности трябва да достигне преди трансфера?

Прогестерон се изследва след доказана овулация, ако приемате прогестеронов препарат, или когато се провежда стимулация за да не е висок докато се прилага. За този ден на цикъла е напълно нормално да е с такива ниски стойности.
Съжалявам, че така го казвам, но самоизследването води до това още повече неясноти и неизвестни. По-добре се доверен на лекаря си. Вярно е, че в темите има много жени, които са минали доста и разбират, но все пак по-добре нека лекарите са водещи манипулациите.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 20:52 от Follow

# 262
Не е вярно, че прог се изследва само след доказана О. Зависи какво се търси. При зет е нормално да се изследва на 2/3ден. Той трябва да е нисък, под 1, ако не е - може да доведе до изместване на имплантационния прозорец.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 21:54 от ^SunLight^

# 263
Здравейте момичета какво мислите за резултат 34u/l днес ми е 12 ден,ако броя и деня на трансфера,това ми е първи Зет,след последния мисед който приключи в 8,9г.с.Емриончетата бяха 5 дневни струва ми се много нисък резултата,но няма на кой да звънна днес така или иначе ще го повторя в понеделник,но нещо взех да се сдухвам има ли някой с подобен резултат и да си е поставял овитрел преди това.
деня на трансфера мисля че не се брои. По опитните ще кажат. Но дори да се брои пак е малко рано а и си поставяла овитрел. Така че пусни в понеделник отново тест и после кажи резултата. успех

# 264
Мое мнение е,че резултата ти има общо с инжекцията. Продължи си лекарствата до 14 ден и вече окончателно ще разбереш,но не се навивай много.
Само преди 3 дни минах през същото,но още на 12 ден като видях мижавата стойност и разбрах,че няма да го бъде.
Събирай сили за напред и кураж.
А ако има покачване,това ще е твоето чудо:)
Късмет!

# 265
  • Sofia
Момичета, днес 7 ден след трансфер малко съм леко казано притеснила, от вчера имам чувството, че всеки момент ще цъфна, болки в кръста, тежест в яйчниците, гърдите на камък, незнам какво да си мисля... Дано е нормално

# 266
Нормално е да си мислиш вече какво ли не, malinka__, най-вероятно симптомите са за добро Blush, опитай се да бъдеш спокойна!
На мен днес ми е 6-ти ден след ЗЕТ, нямам никакви симптоми. Може би защото трансфера не е веднага след стимулация, хормоните са спокойни и за това, незнам какво да си мисля. .. просто чакам Disappointed Relieved

# 267
  • Sofia
Ох, дано и в двата случая да е с положителен финал, никога не съм се вглеждала така в симптоми, но този път ми е много притеснено, уж всичко беше наред. Незнам как ще изтърпя до сряда ...

# 268
Незнам как ще изтърпя до сряда ..
Утре можеш да пуснеш кръвен, на 8-ми ден ще покаже,  ако наистина нямаш търпение Blush

# 269
 Чхг 5.5 на 9 ден от трансфера.От болницата искат да повторя теста,но за мен всичко приключи.

Общи условия

Активация на акаунт