Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 038
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Пумпалче и от мен тихичко честито,не се притеснявай доктора щом ти е предписал още прогестерон е ок.

Момичета днес ми е 8 ден от трансфера,но се събудих със запушен нос и главоболие,ужас вируса сигурно ме е хванал.Пих един парацитамол,и после разбрах че е противопоказно.
Оф в понеделник ми е кръвния и май прецаках нещата с парацитамола.
Какво да взимам срещу главоболието?
Парацетамол може да се пие, до 3 т. на ден. Само него можеш да вземаш при главоболие, включително и при настинки, вируси, грип... Може да има и други, но за парацетамола ти казвам, че е категорично позволен.

# 61
Парацетамол е единственото лекарство, което можеш да взимаш. ☺ нищо грешно не си направила ☺

# 62
  • На остров
[последните изследвания всъщност показват че парацетамола не е толкова безвреден по време на бременност.
От едно хапче нищо не е станали, но в Швеция вече не се препоръчва парацетамол по време на бременност.

# 63
За мен парацетамол никога не е бил безвреден, но въпреки това тук го предписват за щяло и нещяло и изрично ми беше казано по време на пункцията и евентуална последваща бременност, че мога САМО него да взимам, така че наистина не се притеснявай. Simple Smile

# 64
Здравейте момичета и аз да се запиша в темата. Вчера ми беше трансфера на две 5 дневни ембриончета. Док каза кръвен тест на 10ти ден

# 65
  • варна
Успех, след 10 дни очакваме да се похвалиш а положителен резултат 😁!

# 66
  • София
Мили момичета аз бях до тук и с този опит. Вчера на 7 ми ден след трансфер започна кафеникаво зацапване, което премина в цикъл, въпреки утрогестана и допълнителния дуфастон, който ми казаха да пия от спешния кабинет в болницата.

# 67
iveto_y, много съжалявам за случващото се при теб. Сила, търпение и много кураж  по пътя към целта ти желая.

# 68
  • София
Благодаря ти пумпалче, успех и много късмет на теб Simple Smile

# 69
iveto_y, съжалявам. Вярвай, че следващият ще е вашият 💞 Пумпалче, на тебе тихичко честито, дано всичко бъде наред😘

# 70
Здравейте . На 25.01 беше трансфера на 2 тридневни ембриончета . Кога започва имплантацията и кога да пусна кръвен тест ?

# 71
Здравейте момичета!
След 2.5г опити без резултат и без открит проблем и при двама ни, и след 2 неуспешни инсемимации съм 5ти ден след трансфер.
Изписан ми е Кринон Гел и 3х2 но шпа.
Док ми каза тест на 14ти ден, което ме учуди, но ще слушам няма как Simple Smile
Почва леко набъбване на гърдите (което е симптом И на пмс и почвам паникьосването).
Успех на всички!

# 72
Здравейте . На 25.01 беше трансфера на 2 тридневни ембриончета . Кога започва имплантацията и кога да пусна кръвен тест ?
Виж на 1 стр. е описано кой ден какво се случва.
Тест можеш да направиш на 10 ден след трансфер, ще покаже.
Успех !

mm88, успех и на теб !

# 73
А кръвен тест на 9 ден след трансфер на 3 дневен ембрион ако покаже <5 ,има ли смисъл според вас на 11 ден да се право нов кръвен.
Момичета прогестерона колко трябва да е долу горе на 9-10 ден след трансфер.

Пумпалче честито и лека бременност.

# 74
Брагодаря ти, bubanka75, ама все пак си чакам скана, рано ми е за честитки Wink

А да ви попитам за какво ви изписват но шпа?

Общи условия

Активация на акаунт