Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 069
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
На 9 ден след трансфер не издържах и направих тест ☺ Бледа втора чертичка. Дано кръвния в сряда е по-категоричен.

# 601

при мен беше същото. успех в сряда. желая 3-ри цифрено ЧХГ.  успех

# 602
Дано най -после да видим и един хубав резултат във тази тема  Praynig Praynig Praynig
     И гледай да повлечеш крак, че и другите момичета да те последват  smile3521

# 603
  • Варна
благодаря,
този месец ще пуснем документите и явно пак ще хвана лятната им отпуска, и все пак силно се надявам да не е чак октомври

# 604
  • София
Момичета, 9ти ден след трансфер на свежо 5дневно бластоцистче, кръвния показа 67.9
Това ни е трети опит и за първи път виждам резултат различен от 0 Simple Smile

# 605
Ели, тихичко честито, пожелавам по термин да се гушкате с малката шушулка:)

# 606
Ellie,супер и дано расте и след 9 месеца сладко бебче. Ти на ЕЦ ли беше или бъркам? Blush

# 607
  • София
Благодаря ви момичета!
Марви, да този опит беше изцяло на ЕЦ.
След два дни ще повторя теста за всеки случай.

# 608
Момичета, 9ти ден след трансфер на свежо 5дневно бластоцистче, кръвния показа 67.9
Това ни е трети опит и за първи път виждам резултат различен от 0 Simple Smile
Само такива новини да чуваме тук занапред Heart

# 609
Най-после малко хубави новини в темата. Честито Ели  bouquet
     willbeblessed  - Май повлече крак ?  Party

# 610
  • София
willbeblessed, стискам палци за кръвния утре!
Преди малко се прибрахме и си направих един Presto да видя как изглеждат положителните Simple Smile Чертата е доста прилична, ще видим утре сутрин как ще е.
От болницата казаха да повторя кръвния след 2 дни и пак да им се обадя, та малко се притесних да не ми е нисък резултата.

# 611
Ellie D, тихичко честито. Това е стандартната практика, да се пуска отново тест след 48 часа, за да се види правилно ли се удвоява. Така че мисли само позитивно да не тормозиш бебчо с негативни мисли.  Blush

# 612
Здравейте Момичета,от няколко дена се ровя при вас но не можах са открия някоя като мен в момента след трансфер,много бих искала да си поговорим как се чуствате..😊
аз съм доста притеснена имах болки от деня на трансфера до 8 ден,след това изцяло спряха днес 11 ден пак започнаха,гърдите също ме болят страшно много... Sad вие как се чуствате....

# 613
willbeblessed, стискам палци за кръвния утре!
Преди малко се прибрахме и си направих един Presto да видя как изглеждат положителните Simple Smile Чертата е доста прилична, ще видим утре сутрин как ще е.
От болницата казаха да повторя кръвния след 2 дни и пак да им се обадя, та малко се притесних да не ми е нисък резултата.
Ellie така се радвам ❤ Ами как да е утре- ще бъде още по-голямо число! Усмихвай се, грижи се за себе си, хапвах си вкусничко и другото не го мисли- заедно ще си бременеем усещам го...

Най-после малко хубави новини в темата. Честито Ели  bouquet
     willbeblessed  - Май повлече крак ?  Party

Дано съм на късмет! Обикновено съм 😉 Разпръсквам късметлийски прашец на цялата тема  ❤

Здравейте Момичета,от няколко дена се ровя при вас но не можах са открия някоя като мен в момента след трансфер,много бих искала да си поговорим как се чуствате..😊
аз съм доста притеснена имах болки от деня на трансфера до 8 ден,след това изцяло спряха днес 11 ден пак започнаха,гърдите също ме болят страшно много... Sad вие как се чуствате....
Здравей, benim ! Аз не усещам почти нищо. Моят трансфер беше замразен. Няколко пъти усетих изтръпвания в долната част на корема, но това го отдавам на инжекциите, нищо особено не е. Пие ми се кафе, не ми е неприятно от нищо. Преди няколк дни се притенсних от бучка в едната гърда, но за щастие се разнесе за два дни и вече я няма. Мен пък ме притеснява, че не ме болят гърдите, мисля че е добър симптом! Всичко ще бъде наред, допускай само позитивни мисли ❤ Кога си на кръвен тест?

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 13:11 от bubanka

# 614
Здравейте! Относно симптомите: специално се  рових в темата от преди 4 години да видя писала ли съм нещо как съм се чувствала. Даже съм разпитвала приятелки след успешно инвитро при тях как е било. Две не са чувствали нищо, една е имала ПМС-прознаци. Лично аз съм имала също ПМС- болки, но те се били получавали и при удебеляване на лигавицата. Демек: нищо сигурно като симптоми. Само търпение до теста.

Общи условия

Активация на акаунт