Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 039
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ами имам си мои наблюдения над чхг и пол, та понеже тя каза че предния път е било различно затова попитах.  Simple Smile

# 691
tachi-pa, не предизвиквай съдбата с лоши мисли. ЧХГ расте и има всякакви случаи. Едва ли има опит с опит да са еднакви. Хайде, дано това да ти е късметлийчето.  Praynig Моето ЧХГ беше чудесно и загубих бебето, а няколко момичета от моята тема бяха с по-ниски резултати от мен и вече гушкат бебчетата си /за статистиката на Бамба, бебетата които визирам са девойки/  Grinning

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 14:30 от Boby_pl

# 692
Има бременности които стартират с по-ниско ЧХГ , но всичко се развива нормално. Не се тревожи излишно.  Peace

# 693
Pepe83 желая ти успех утре!
Колкото до стойността на ЧХГ и пола,при успешната ми бременност имаше две момичета с по-високи стойности/Шакира и Магнолия/-но и двете си имат момиченца,а едно друго момиче/Шошии/-беше с много ниски стойности,подобно на моите сега и тя също роди момиченце.
Споделям случаите за статистика просто.

# 694
Момичета, идва време за нова тема... Имате ли идеи или нещо, което искате да добавя на началната страничка?

# 695
tachi-pa, ех, че хубава новина.
Мислиш ли да правиш трети кръвен тест?
Никакво спиране на лекарствата.
Ако ти трябват лекарства , кажи, ще изпращаме.

Сега като се замисля май този подкожния Прегнил не е като този който се бие мускулно.

# 696
Благодаря ти Анджи!
Да мисля да пусна пак изследване,колкото до лекарствата ще се обадя в клиниката и ще пратя мъжа ми да ги вземе,аз съм от Пловдив,няма проблем да дойде.Проблема е че преди седем години има абсолютно същия случай:10ден-ЧХГ 90
12ден-ЧХГ 220
16 ден-ЧХГ 900 и после започна да пада и затова в момента направо все едно имам дежавю.

# 697
tachi-pa, кураж момиче! може пък това да е от изключенията! И аз имам 2 бх и знам какво е да се бодеш през ден и да изтръпваш докато се заредят резултатите на лабораторията, но не трябва да падаш духом! каквото има да става ще стане, така че се бори до край и дано този път да е успешен. Карай го ден за ден, не се презастраховай с лекарства (ако имаш тази възможност) и се опитай да се зарадваш че все пак расте и нещо се случва. Simple Smile Успех!

# 698
  • София
Момичета  моя пореден опит приключи Cry . Мразя го този момент чувството, че си безсилен.
Относно болничния аз всеки път след трансфер взимам по 15 дни, но дали има ограничение за годината? Не че досега има ефект от това лежане след ЕТ.

# 699
Пепе, съжалявам.. Не мисля, че лежането има значение, дори напротив. Аз след трансфер си взимам няколко дни почивка, но после се връщам на работа, защото ми действа по-добре на нервите!

Събирай сили и смело напред!

# 700
Разбирам ви напълно  мен това безсилие много ме мъчи!  Sad Истината е,че е много трудно... Имайте вяра. Рано или късно нещата ще се случат! Сигурна съм!

# 701
pepe83, съжалявам.
Почини си, събери сили, сигурна съм, че след коментара с доктора ще си много по добре.
Болнични имаш право до 180 календарни дни на година да ползваш.
Относно лежането след трансфера, всичко е много относително, зависи си от работата. Аз например си вземам максимума болничен, просто защото работата ми е много динамична и е свързана с командировки. На фона на хилядите които ги даваме за ин витро, няма да рискувам да прецаквам нещата с пътуване от  по 5-6 часа и мъкнене на куфари.

# 702
Pepe83, успех следващия път!

Andji_1, сигурна ли си за болничните? Мислех, че за календарна година имаме право на 40 дни само или има някакви изключения при инвитро процедурите? Аз си взех само 2 дни след трансфера по тази причина (синът ми е на 3 поне веднъж месечно боледува, пазя си тия 40 дни  за него)  и сег аго отчитам като грешка. Все пак стресът също си оказва влияние.

# 703
180 са дните за година.

# 704
  • София
40 са дните болничен от лекар, от комисия са 180, а тези след инвитро от клиниките ги издава комисия.

Общи условия

Активация на акаунт