Сватба 2018 - V-та част

• 47 003
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Офффф,това с избора на ресторант е ужассссс и дати нямат повечето-на право ми иде да отменя сватбата за догодина:(

Точно преди първото ти писане в темата се е обсъждало Акорд може да погледнеш там.А за дати какво да ти кажа,нашата година преди това я запазихме,едно че е месец на балове друго,че е и желан месец за сватби.

# 451
А,някой нещо да каже за хотел Силвър в симеоново?

# 452
Това с кутията е много важно напомняне,никога не бех се замислила от тази гледна точка. Даже смятах да я държим цялата нощ там, за да им е спокойно на гостите и кой когато иска да си остави подаръка.
А момичетата,които си правите сами кутиите - купувате ли от някъде някаква по-специална кутия, която е от по-твърд картон и с процеп?

Аз купих с готов процеп от JYSK. По-малка е, но ще я ползвам за дарения вместо цветя, а те невинаги са в пликове. Ако гостите не са много, мисля, че ще е достатъчна. От дърво е и е доста стабилна, а капакът се отваря и нагоре. Още не е готова, за момента изглежда така:

# 453
  • София
Ох, не обичам да се меся, но понякога не мога да си затворя устата, извинявам се за което.  Flutter

Ако не искате цветя, не може ли просто да помолите гостите да дарят сумата за нещо, за което те биха желали. Честно казано на мен не би ми направило добре впечатление на сватбата да има кутия за дарения.  Rolling Eyes

Иначе кутията изглежда много красиво, не искам да обидя някого, наистина, просто споделям, аз ако съм гост как бих реагирала.

# 454
Приемям напълно мнението ти. Взехме това решение и се надявам все пак да се възприеме положително, каквато е и целта. Иначе благодаря Blush

# 455
  • София, България
Аз се опитвам да съм широкоскроен човек и не мога да кажа, че НЕ подкрепям такива каузи. Подкрепям ги, просто аз категорично отказах да го правя. Точно, за да не се чувства никой длъжен за нищо. Но! Забелязвам една друга притеснителна тенденция - няколко пъти вече ме питат дали ще сложа такава кутия, как видиш ли били чули, че вече така се правело и в момента, в който изрека “Не!” и отнасям доста критични погледи. Карат ме да се чувствам все едно ТРЯБВА да сложа такава кутия. Едва ли не съм безчувствена, като не искам да помогна на някоя кауза.  
Въпреки всичко отрязах една позната като ѝ казах, че между църквата и ресторанта имат тамън време да минат през някоя банка да внесат 20 лв. по избрана сметка от фейсбук групите. ‘Айде пък да видим дали ще го направят!

# 456
  • София
Аз се опитвам да съм широкоскроен човек и не мога да кажа, че НЕ подкрепям такива каузи. Подкрепям ги, просто аз категорично отказах да го правя. Точно, за да не се чувства никой длъжен за нищо. Но! Забелязвам една друга притеснителна тенденция - няколко пъти вече ме питат дали ще сложа такава кутия, как видиш ли били чули, че вече така се правело и в момента, в който изрека “Не!” и отнасям доста критични погледи. Карат ме да се чувствам все едно ТРЯБВА да сложа такава кутия. Едва ли не съм безчувствена, като не искам да помогна на някоя кауза.  
Въпреки всичко отрязах една позната като ѝ казах, че между църквата и ресторанта имат тамън време да минат през някоя банка да внесат 20 лв. по избрана сметка от фейсбук групите. ‘Айде пък да видим дали ще го направят!

Боже, за пръв път пък чувам аз, че било модерно.  hahaha

# 457
Фъстъче, много хубаво си им рекла. Като искат да даряват - напълно свободни са да го направят от свое собствено име.

На нас продължават да ни обясняват как ще пукясваме от жега. То за майтап ще вземе да завали и после ще ни плашат как ще се намокрим, настинем и какво ли не още. Аз най-много се притеснявам да не ме гепят алергиите ми, че цяло лято страдам от тях и се опитвам да ги пресичам с хапчета, но не всеки път успявам.

# 458
  • София, България
С бяла връзка или с лилава или с две различни 😂 ? И да сложа ли още нещо отпред или да ги оставя така изчистени? ) (Мислих на една “I” на другата “ DO” , но нещо не ми харесва на английски да пиша.) Някакви идеи?

# 459
Аз съм за две различни. Много са хубави! Според мен нямат нужда от друго.

# 460
  • София
 Много са яки, кецовете явно ще са на мода тази година. Grinning

# 461
Две различни и на едната напиши Д, а на другата А.

Аз като гост бих се подразнила, ако ми искат И дарения, освен подарък. Вие си знаете гостите, момичета, но имайте наум, че може да пожънете и негативна реакция.

Хър, хората​ винаги ще си намерят за какво да са криви - на един горещо, на друг студено, трети го вали, пети (като мен) не ще да дава дарения... Joy правете си го както ви е приятно.

Аз се чудя къде и как да си правим фотосесия, не ме бива в романтичните пози, пък и се притеснявам от фотоапарати.

# 462
Две различни и на едната напиши Д, а на другата А.

Аз като гост бих се подразнила, ако ми искат И дарения, освен подарък. Вие си знаете гостите, момичета, но имайте наум, че може да пожънете и негативна реакция.

Хър, хората​ винаги ще си намерят за какво да са криви - на един горещо, на друг студено, трети го вали, пети (като мен) не ще да дава дарения... Joy правете си го както ви е приятно.

Аз се чудя къде и как да си правим фотосесия, не ме бива в романтичните пози, пък и се притеснявам от фотоапарати.

Не се притеснявай толкова за снимките. И аз не обичам да позирам и въпреки това се получиха прекрасни снимки, фотографите си знаят работата Wink

# 463
  • София
Хей Фъстъче, уникални са кецовете.
Много красиво си ги направила... имаш талант.
Започни да правиш и да ги продаваш... много булки, като мен (с две леви ръце) ще се зарадват на нещо подобно. Ето ти идея за бизнес... а относно цвета на панделката, повече ми харесва с лилавата. Нали си Лилав фъстък... Smile

# 464
На мен повече ми харесват кецовете с бялата панделка и смятам, че нямат нужда от нищо допълнително.

Аз си харесах бижу за коса от една страница във фейсбук и днес ми изпратиха снимка, че са го изработили и на мен ми хареса, та сега очаквам да ми го изпратят тези дни.

За снимките - аз също се притеснявам, защото като видя фотоапарат срещу мен и се сковавам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт