Сватба 2018 - V-та част

• 46 988
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
И ние с моя, живот и здраве, след сватбата ще почваме да мислим за бебета. Отвсякъде вече правят намеци и подпитват... Grinning

А моята сватба е след 74 дни и вече почва да ме тресе паника, че нямам рокля. В Асеновград ми казаха да се ориентирам и да купувам февруари, а той е вече тук... Grinning

# 526
Наистина почти не остана, като се сетя, че година по-рано започнах да глася всичко и да мисля... бързо се изниза времето
Иначе ние днес сме дали само 2 покани, но емоцията също беше голяма Simple Smile
wastedsunset, на моя мъж баба му днес за пореден път ми дръпна една лекция, че трябвало да имаме бебе вече, а аз всякак се опитвам да убедя всички, че няма човек, който да ни каже кога ще имаме бебе. Предпочитам роднините да си мислят, че още не мислим за такива неща, а то като стане, ще ги зарадваме. Simple Smile

# 527
Sunflower, ти си на 25-26 (съдейки от това 92 Simple Smile ), така че си си младичка. Аз съм на 29 в момента и някои хора едва ли не се опитват да внушат, че ако не родиш преди 30, е някаква голяма драма едва ли не. Е, при мен няма как да се изпълни това вече, но живи и здрави да сме. А и наистина единствените хора, които трябва да вземат това решение, са бъдещите мама и татко.

# 528
Съгласна съм с теб! Аз юли месец ще навърша 26, мъжът ми през ноември ще навърши 33, та баба му затова отдавна ми обяснява, че трябвало да имаме бебе вече, защото годините си минавали и на колко сме щели да бъдем, когато имаме дете.... ами на колкото си искаме ще бъдем Grinning ако искаме и на 40 ще сме, но ние си искаме вече де, само още някой друг месец да мине и ще спираме и ние да се пазим. Като гледам какво пишете, има реален шанс да се засечем в някоя друга тема до края на 2018 Two Hearts

# 529
  • WonderLand
Оо и нас ни тресе бебешката треска от година някъде, затова след няколко месеца спираме с пазенето. Ние тази пролет правим 25 и 27 и тъкмо ни е време. Така се надявам да сме трима на сватбата през септември  GrinningHeart

# 530
По-старите поколения винаги бързат с бебетата, защото по тяхно време е било съвсем различно. На 24-25 вече си с две-три деца, а за още по-назад да не говорим... Ама вече е по-различно, аз не се чувствам зле, че ще стана майка след 30-годишна възраст. В крайна сметка не е толкова древна възраст това. Grinning

Пожелавам ви да имате прекрасна сватба всички и след някой и друг месец да се засичаме пак в някоя бебешка тема. Simple Smile)

# 531
И ние от известно време говорим за бебета, но сме се разбрали след сватбата (все пак сме заедно от 8 години, няма да бързаме сега). И нас отдавна ни натякват, защото приятеля ми е на 32 години и брат му (по-голям от него) вече има 2 деца и постоянно ни казват на нас "хайде ваш ред е". В началото на предната година спрях цигарите и веднага започнаха големите въпроси... понякога изпадам в някакви вътрешни драми и от най-малкото пререкание между нас започвам да си мисля, че ще се провалим някъде и няма да бъдем добри родители... перфекционизма в мен е наложил някакви небивали идеални отношения, които май не съществуват в никое семейство.

# 532
Момичета, я си кажете къде планирате меден месец (на който да се сдобиете с бебе, я колко хубаво звучи един Париж Петров, кръстен на мястото, където е направен :Д)

Ние се колебаем дали да тръгнем веднага след сватбата, или да изчакаме няколко месеца и да си планираме дълго и далечно пътуване. При втория вариант ще удължим очакването на нещо приятно и ще планираме по-лежерно, тъй че клоня към него. Пък и ми се ходи далеч - Австралия, Нова Зеландия, Япония, Югоизточна Азия... До Европа винаги мога да отскоча.

# 533
На мен ми се ходи в Париж, но нищо не казвам, защото нашите ни споменаха, че имат идея да ни подарят екскурзия за сватбата и ни питат къде искаме да отидем, но ние никъде не сме ходили и като се опитахме да обсъдим къде бихме отишли, се оказа, че не можем да сме единодушни Grinning така че казах на майка ми, ако решат да ни подарят екскурзия, те да изберат дестинацията, тъй като за нас все ще е ново и интересно място.
Аз съм си планирала отпуска 2 дни преди сватбата и цялата седмица след сватбата, за да си почина хубаво и да се отпусна след това и да се видя с роднините, които ще дойдат от далеч, но не смятам, че ще тръгнем да пътуваме веднага след сватбата. Simple Smile

# 534
Ние избрахме за меден месец Мароко и затова не беше подходящо да заминем веднага след сватбата. Реално половин година след това беше сватбеното пътешествие, но си заслужаваше чакането Simple Smile Така че за по-далечните дестинации да не ви спира това, че няма да заминете веднага - не по-малко хубаво и романтично ще ви е Simple Smile

# 535
Охоо, много ми харесва на къде върви темата Simple Smile)) След една две страници да не я прекръстим на Сватба 2018 - Бебета 2019 хахах И ние искаме дечица и се надявам скоро след сватбата нещата да се получат. Аз лекувам хормони и е голяма досада, така че се отърквам във вас за късмет хахахах
Иначе ние меден месец няма да правим след сватбата - по-скоро 2019 - нашата сватба е септември и дотогава ще сме източили всички отпуски, така че догодина живот и здраве. Но и на двамата ни се иска някоя по-екзотична дестинация и без това не живеем в България, няма смисъл да обикаляме околията, при това за не по-малко пари.  Вие планирате ли да е организирана екскурзия през агенция или ще си планирате всичко сами?

# 536
Вие планирате ли да е организирана екскурзия през агенция или ще си планирате всичко сами?
Честно казано, малко се понатоварих от организациите покрай сватбата, затова не ми се планира и пътуване. Това е причината да предпочетем организирана екскурзия. Simple Smile Тъй като с годеника ми имаме голяма слабост към Италия, мислим меденият ни месец да е там. Нищо, че сме ходили вече, толкова я обичам тая страна, че и 100 пъти бих се върнала там. Извън Европа бих искала да посетя Бразилия (и по-специално Рио), както и водопадите Игуасу, които са пак там, на границата с Аржентина - приказна красота е.

# 537
  • София
Пожелавам на всипки Ви от сърце да видите двете чертички! Дали преди или след сватбата... 🤗
За меден месец не сме говори изобщо, тъй като в деня на сватбата ще съм гд в 5ти месец и ще го отложим с година някъде хихи
Включвам се и с готови покани. Тази вечер ги довърших и последните. Със залепени имена на притежателите си и в очакване на раздаване. 🤗
За гостите - http://www.img-share.eu/f/images/483/IMG_20180204_193335KkxwoeDv … 776886_sredna.jpg
За родителите - http://www.img-share.eu/f/images/483/IMG_20180204_193351AdUGmcra … 776988_sredna.jpg
🤗🤗🤗

# 538
  • София
И аз нямах сили и отидохме на организирана екскурзия. Grinning
Иначе след това попътувахме още малко, направихме едно море и чак след това започнахме опитите, то пък взе че стана от 1 път. Grinning Иначе се омъжих и забременях на 23, а родих на 24, така че поне никой не ми е мрънкал за нищо, хахах.

# 539
Съгласна съм с теб! Аз юли месец ще навърша 26, мъжът ми през ноември ще навърши 33, та баба му затова отдавна ми обяснява, че трябвало да имаме бебе вече, защото годините си минавали и на колко сме щели да бъдем, когато имаме дете.... ами на колкото си искаме ще бъдем Grinning ако искаме и на 40 ще сме, но ние си искаме вече де, само още някой друг месец да мине и ще спираме и ние да се пазим. Като гледам какво пишете, има реален шанс да се засечем в някоя друга тема до края на 2018 Two Hearts
То е вярно, че вие когато си искате ще имате бебе, но не забравяйте, че годините при жената са от голямо значение. В последните години детеродният период при жените се е скъсил сериозно  Така както нашите баби са раждали почти до 50, така сега в акушерството бременни след 35 години се водят рискови. Все по-често се срещат жени със спрял м. цикъл на 43 - 45 г. В този смисъл не се сърди на бабата, тя до някъде има право. НО сега е време за сватби!😊

Общи условия

Активация на акаунт