Сватба 2018 - V-та част

• 46 962
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • WonderLand
Oх за меден месец изобщо не съм мислила. Иска ми се да е на някакво екзотично място, или поне да е по-далече от България, обаче не мога и с това да се натоваря. При нас най-вероятно няма да е точно след сватбата, че много сватби тая година, много нещо. Освен нашата сватба ще бъдем  и на още 2, та пълно разорение ни чака. Кое ми напомня, я споделете горе - долу колко ще ви излезе сватбата с всичко (който иска де), че напоследък много почнахме да плащаме за някакви неща и бюджета почна да намаля, а имаме още много неща да купуваме.

ММ за халката е на моменти. Преди време беше носил някакъв пръстен, после обаче го захвърли. До скоро твърдеше, че няма да носи халката си, не му било удобно, даже предлагаше моятъа да е хубава и скъпа, пък за него нещо от 20лв, тъй и тъй щяло да стои в шкафа. Наскоро обаче започна да твърди, че нямало да я свали никога, ама знам ли.

Да покажа и халките, които ние си харесахме (това е мъжката, дамскаат е абсолютно същата):

Няма да го поръчваме от сайта, ще ги поръчаме на бижутера, който изработи моя годежен пръстен, годежния на кумата и халките на кумовете. Той обеща, че каквото и да е, за има - няма седмица ще е готово. Бъдещата свекърва иска да ги поръчаме вече, обаче аз се притеснпвам, че ако съм бременна тогава вече, може и да се понадуя и халката да не влезе, тъй че ще чакаме поне лято да стане Grinning

# 556
  • София, България
Хър, страхотни са поканите! Simple Smile Много оригинално. Аз бягах по всякакъв начи нот свитъците, но при вашата тема точно такива покани в бутилчици много отиват!
(Мерси за мнението за кецовете Purple Heart )

SilverDream, ако не са ни класически халките и аз много харесвам от този тип като вашите. Водят се от две части, така ми обясниха в ЕлГрадо, където, между другото, ми обявиха цена от 130 лв на грам Scream Лошото е, че в последствие не могат да се коригират. Много тъпо! Пък аз съм доста стриктна и все гледам в бъдеще дали няма да трябва да ги коригираме...

Ето значи не съм иденстваната с желание за Прага! Никога не съм ходила, а съм сигурна че е страхотно! Ние обаче не пътуваме със самолет. Само с кола. Много обичаме да разглеждаме по пътя и да се докосваме дори и за малко до всяка държава, през която минаваме.

Ааа щях да ви кажа, че противно на всичко друго късметчетата реших да си ги поръчам готови. Не ми се занимава с тях.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 10:53 от Purple_Peanut

# 557
Цитат

Кое ми напомня, я споделете горе - долу колко ще ви излезе сватбата с всичко (който иска де), че напоследък много почнахме да плащаме за някакви неща и бюджета почна да намаля, а имаме още много неща да купуваме.

Аз съм си задала бюджет 6000 лв. в който за сега се вместваме, но още нямаме цена за куверт в ресторанта, а той си е най-сериозната част. Има един сайт, много удобен за плануване, записване, подреждане.
https://www.weddingday.bg/

Ако някой вече е ходил за мъжки костюми или имате някаква идея може ли да споделите някакви цени? Нямам абсолютно никаква идея за мъжки костюм колко пари да си заделим. Някъде чувам 200лв. други казват 500лв...

# 558
  • София, България
Около 400-500 лв. според мен трябва да заделите. Магазини - Rollman и Teodor. Има по 300 до 500 лв.  Много е относително какво търсите. Има за 300 има и за 2000лв. костюми. Като при роклите Grinning

# 559
Ааа щях да ви кажа, че противно на всичко друго късметчетата реших да си ги поръчам готови. Не ми се занимава с тях.

Точно това направих и аз Simple Smile Не мога да отделя време и да сгъвам тюл със зърно Grinning

# 560
Здравейте момичета...леле колко много сте изписали... ще ми трябва време да прочета всичко.
Ние вече си имаме запазен ресторан,гражданско и вчера си запазихме час за църквата.
И най-хубавото имам си рокля вече и съм много щастлива.
Искам да ви попитам сватбените покани откъде си ги поръчахте,тъй като вече имаме всичко запазено и е време за поканите. Та даце закъсняхме..
От 50човека за сватбата в началото изведнъж станахме 80 Grinning ,добре че ресторанта е с капацитет 100човека.
Както споделих първоначално датата ни за сватба беше на 23 юни,изместихме я за 6юли.

# 561
Точно това направих и аз Simple Smile Не мога да отделя време и да сгъвам тюл със зърно Grinning
И аз. Grinning Взех единствените зелени от Сватбен център. Grinning Даже барабар с кошничката. Така добре ги бяха подредили... и украсили, че просто беше любов от пръв поглед! Flowers Four Leaf Clover

# 562
  • София, България
Sisi, честито за всичко подготвено. За покани може да видиш в Pokani.net и svatbenipokani.bg . На прилични цени са и имат няколко интересни модела Simple Smile

# 563
И аз моите късметчета ги поръчах от "Немезида". Каквато съм нервачка, не мога да си представя да сгъна няколко десетки тюлени парцалчета с по един бонбон, стотинка и житце вътре. Grinning А и са по 20 стотинки, не си струва трудът просто. Решила съм обаче аз да си украся кошницата за тях и евентуално кутията за пари и книгата за гости (ако реша дали изобщо искам такава).

# 564
  • София, България
Точно и аз от Немезида ги поръчах Simple Smile Съвсем обикновени с една панделка. Ще си украся кошничката за тях. Купила съм си една малка кошничка, чака да я украся. Ама даже я бях забравила. Тези дни ще я украся.

# 565
Цитат

Кое ми напомня, я споделете горе - долу колко ще ви излезе сватбата с всичко (който иска де), че напоследък много почнахме да плащаме за някакви неща и бюджета почна да намаля, а имаме още много неща да купуваме.

Аз съм си задала бюджет 6000 лв. в който за сега се вместваме, но още нямаме цена за куверт в ресторанта, а той си е най-сериозната част. Има един сайт, много удобен за плануване, записване, подреждане.
https://www.weddingday.bg/

Ако някой вече е ходил за мъжки костюми или имате някаква идея може ли да споделите някакви цени? Нямам абсолютно никаква идея за мъжки костюм колко пари да си заделим. Някъде чувам 200лв. други казват 500лв...

В Теодор има за 300-500, както имат и отстъпка 20% за цялостна визия, ако си закупиш от тях костюм, риза,колан, обувки, вратовръзка или папионка. Ходихме онзи ден да изложението във Варна, където получихме талон за отстъпка за цялостна визия от Cartucci (където цените за костюм са също 300-500, риза около 70-80, обувки) Навсякъде има и по-скъпи. А във сватбен център варна отново за същите цени гледахме костюм.
А и да похваля сватбения център- наистина много добро обслужване както при меренето за костюм, така и на рокля.

# 566
Цитат
В Теодор има за 300-500, както имат и отстъпка 20% за цялостна визия, ако си закупиш от тях костюм, риза,колан, обувки, вратовръзка или папионка. Ходихме онзи ден да изложението във Варна, където получихме талон за отстъпка за цялостна визия от Cartucci (където цените за костюм са също 300-500, риза около 70-80, обувки) Навсякъде има и по-скъпи. А във сватбен център варна отново за същите цени гледахме костюм.
А и да похваля сватбения център- наистина много добро обслужване както при меренето за костюм, така и на рокля.

къде се намира този сватбен център? В мол Варна бях мярнала нещо такова, но май беше по-скоро булчински магазин

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 12:40 от dchalova

# 567
  • Варна
Здравейте мили момичета! Мисли ли ли сте кой ще ви прави питките. Ако имате някаква информация за Варна, от къде да поръчам питка на сносна цена, моля споделете я. Казаха ми че 3 питки трябвали. Или ми е грешна информацията.

# 568

къде се намира този сватбен център? В мол Варна бях мярнала нещо такова, но май беше по-скоро булчински магазин

Във Варна Сватбения център е в уличката над Севастопол, до училище "Кирил и Методий". Не го обясних май много ясно, но предполагам, че на мапс ще ти излезе Grinning

# 569
  • София, България
В Сватбения център има и мъжки костюми, не само булчински рокли Simple Smile На мен обаче ми се стори много постно откъм костюми, а и като цени са горе долу същите като в Teodor. Не пречи да проверие Simple Smile

Питките ще ги прави кумата ми. Три са - две по-малки за църквата и за захранването от свекървата при влизането в ресторанта и една по-голяма за разчупването от младоженците.

Общи условия

Активация на акаунт