Сватба 2018 - V-та част

• 46 951
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Аз със сигурност няма да му покажа роклята. Нека се изненада, когато ме види. Simple Smile А някое от момичетата спомена в предишна тема за first look фотографията - много интересна идея ми се видя и я обмислям.

# 601
Аз със сигурност няма да му покажа роклята. Нека се изненада, когато ме види. Simple Smile А някое от момичетата спомена в предишна тема за first look фотографията - много интересна идея ми се видя и я обмислям.

Ние планираме да имаме такава фотосесия, защото не искаме вземане и крадене на булка, а няма да имаме изнесен ритуал Simple Smile Моето лично мнение е, че е много емоционален и личен момент и дано да се получат и хубави снимки Simple Smile

# 602
  • София, България
На мен много ми се искаше като по филмите директно на ритуала да се появя с баща ми след като всички гости са влезнали в залата. Само че той си държи на краденето и остава се съобразих с неговото желание.

# 603
Хотелът е Терма в Кранево. Но ние гледахме Морската тераса, Вентура в Аспарухово и други подобни хотели и там таксата за алкохол е 10 лв, освен това и куверта е по-скъп от нашия. Ние си го брояхме, че с таксата за алкохол и допълнителни води и т.н., които ще поръчват гостите, ще излезе около 60 - 65 лв на човек грубо. Като аз винаги смятам най-скъпия вариант, за да не се изненадам лошо после. Надявам се да излезе по-малко.
Знам, че има и хотели с по-евтини куверти, но или не ми харесаха или бяха запазени. А понеже сме голяма фамилия и всички са от Варна, бяхме ограничени с избора и ресторантите, които поемат 150 човека....
Лудница е знам, но няма как да не си поканя роднините. А най- абсурдното е, че имаме още доста, които няма да каним, защото не са ни близки роднини Grin Ама така си е като се женя сравнително късно. Братовчедите ми са с по 2 деца минимум и бройката расте ли расте хахахах

Иначе и аз не му показвам роклята. Крия си я и ще я взема от ателието някъде август.

А за печалбарското вие най-добре знаете как е... Аз имам чувството,че като чуят сватба и спират да виждат човек в мое лице, а банкомат... Disappointed

# 604
Аз отделни покани съм планирала само за кумовете и родителите. Шаферки няма да имаме, или ако има такива - ще са деца.

За грима и аз се чудех дали няма да се справя достатъчно добре сама, но като взех предвид, че ще съм развълнувана точно тогава, не знам дали ръката ми ще е достатъчно точна баш в деня на сватбата. Вече съм си запазила час за гримьор и фризьор и ще разчитам на техните професионални умения и на по-голяма трайност на грима. С моите гримове трайността е не повече от 8 часа.

# 605
CurlsNcoconuts, наистина е скъпичко, ама пък са безценни емоциите, които ще имате в този ден вие и гостите. Simple Smile Дано всичко е прекрасно! "Морска тераса" много ми харесва и на мен, ама дори не сме питали за цени, предположихме, че ще са сериозни. Grinning

За грим сама и дума да не става. Аз редовно съм на косъм да си извадя окото със спиралата или молива, пък в деня, в който ще съм толкова развълнувана и трепереща, може и двете.

# 606
  • София, България
Curls, вчера точно това си говорихме, че има два варианта: или каниш само родителите си и правите сватба в сууупер тесен кръг или поне 70-80 човека е една сватба. И това, като се лишаваш от много хора, които би искала да поканиш. Аз максимално ги свих и въпреки всичко трябваше да поканя някои роднини, които не са ми особено близки вече, а в същото време да се лиша от хора, които бих искала да поканя. Малко е неприятно и все си викам "Защо пък си го причинявам, а не си поканя другите вместо тях", но някак си възпитанието не ми позволява да не ги поканя тези роднини. Neutral Face
Примерно много исках да си поканя няколко човека от народните танци, на които ходя вече над 2 години, но се свих само до 2 по-близки приятелки от там. Rolling Eyes

Шаферки няма да имам. Ако имах, бих им направила отделни покани. Relaxed

# 607
Примерно много исках да си поканя няколко човека от народните танци, на които ходя вече над 2 години, но се свих само до 2 по-близки приятелки от там. Rolling Eyes

Фъстъче, звучиш ми точно като мен Simple Smile Аз имам късмет, че и двамата ходим в един клуб и имаме обща компания, която ще поканим. Но това с роднините, дето ме иска да ги заместя с много по-близки приятели и мен ме мъчи, но пусто възпитание.... Simple Smile

# 608
Една позната наскоро "ожени" ( в кавички, защото едва ли точно тя ги е женила и им е плащала)  сина си, а преди време и дъщеря си. И двете сватби бяха с по 15 души, без фотограф, без озвучаване. Само сватбена рокля и вечеря. Хем не са никак от бедните, особено синът й. Така че, ако и двамата са съгласни с това да поканят само най-близките си роднини, може да се направи и скромна сватба.

# 609
  • София
Искам и аз да се похваля с моето пръстенче... много си го обичам.
По-малките две камъчета са диаманти... а големия камък в средата е аквамарин.

Относно поканите... аз още се колебая, но засега май ми се иска всички да са с еднакви.
Нашата сватба е с 40 човека, най-близките... и съответно мисля поканите да са еднакви за всички... само за кумовете и за родителите вътре написаното ще е различно.
Което ми напомня, че не мога да избера текст и това си е...

Аз имам едно въпросче към вас... понеже покрай празниците имам качени излишни килца... някоя от вас спазва ли диета или някакъв режим.

Аз смятам да започна Житния режим на Петър Дънов... защото с тази храна в огромни количества покрай празниците а и рожденият ми ден 100% имам много натрупани токсини и тялото ми се нуждае от изчистване. Yum

# 610
Относно поканите... аз още се колебая, но засега май ми се иска всички да са с еднакви.
Нашата сватба е с 40 човека, най-близките... и съответно мисля поканите да са еднакви за всички... само за кумовете и за родителите вътре написаното ще е различно.
Което ми напомня, че не мога да избера текст и това си е...
Ние избрахме този текст за родителите, като комбинирахме различни примерни

Мили родители,
На вас от сърце благодарим, че сте ни създали,
а на Бог , че двама нас събра ни.

Отгледахте ни с доброта
с много обич, с топлота
и създадохте ни свят красив
и за двама ни щастлив.

Всеки ден и всеки час
в живота си се учехме от вас,
и ето вашите деца
са най-щастливи на света
След вашата благословия избрахме си прекрасен ден-
......................................
в който с радост семейство ще се наречем!
Редом с нас бъдете най-специални,
че с вас сме горди и безкрайно благодарни!
В ресторант „.............” в ............ч. тържеството ще открием,
наздравици ще вдигнем, от щастие ще се опием.
.................. и .................. от сега се вълнуват,
защото те ще ни кумуват.

# 611

Аз имам едно въпросче към вас... понеже покрай празниците имам качени излишни килца... някоя от вас спазва ли диета или някакъв режим.

Аз смятам да започна Житния режим на Петър Дънов... защото с тази храна в огромни количества покрай празниците а и рожденият ми ден 100% имам много натрупани токсини и тялото ми се нуждае от изчистване. Yum

Аз от много време тренирам и се храня с режим и тренировки на Румяна Илиева и мога само суперлативи да кажа Simple Smile При всички случай не е диета, по-скоро хранене в точните количества за човека. Като цяло съм с много натоварено ежедневие, но при постоянство има много, много големи ползи и видим ефект. На сайта ѝ има доста безплатни неща, включително различни режими и цели тренировъчни програми за в домашни условия. Simple Smile  

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 14:21 от _Рапунцел_

# 612

Аз в момента съм на житния режим. Ден четвърти. За 3 дни -1,3 кг. Но ще го направя 14 дни, тъй като днес съм рожденичка и ще имаме гости на вечеря. Мисля след него да направя диетата на Ваня Червенкова. правих я миналата година 2 пъти и свалих общо 6 килограма.

# 613

Бих ти препоръчала да спазваш режим. От диетите бързо след това се възстановяват свалените килограми и така и така, ако искаш да запазиш резултатите си, трябва да измислиш някой по-облекчен откъм храна-с-излишни-калории режим за постоянно. Да не говорим, че организмът като цяло се нуждае от всичко (в различни пропорции за всеки човек), а диетите наблягат само на определени храни. Ако тренираш, можеш да попиташ в клуба/фитнеса някой треньор да ти състави режим. Но аз лично бих заложила на стандартното: чисто месо, повече зеленчуци, по-малко мазно, по-бавно хранене и без сладко между храненията (евентуално плодове). Simple Smile Пък ако ти се занимава по-подробно и имаш време, можеш да почетеш тук и тук. Simple Smile От първия линк мацката изготвя и програми, познавам я и според мен е доста добра. Simple Smile
Също бих препоръчала някоя високо интензивна тренировка като табатата веднъж седмично, стига да смяташ, че можеш да я издържиш.

# 614
Аз в момента съм на житния режим. Ден четвърти. За 3 дни -1,3 кг. Но ще го направя 14 дни, тъй като днес съм рожденичка и ще имаме гости на вечеря. Мисля след него да направя диетата на Ваня Червенкова. правих я миналата година 2 пъти и свалих общо 6 килограма.

Да си жива и здрава и много обичана! Simple Smile

Иначе аз съм на 90-дневната диета от около 3 седмици и съм свалила малко над 3 кг. Можеше и повече, ама съм с хормонален проблем, а и нямам особено много движение. Все пак обаче е добър режим, предвид факта, че преди малко ядох макарони, а довечера ще ям сладкиш. Grinning Аз главно заради това отлагам купуването на рокля, защото ме притеснява, че после може да ми е широка и да се нуждае от корекции.

Общи условия

Активация на акаунт