Честит рожден ден на Люси!
Жива и здрава все така стожер и опора, щастлива и обичана!
Честит рожден ден на Криско,здрав и умен да расте, да радва и щастие да е второто му име!
Торта е това и риза-две в едно ...
За баба Янче

Обхваща възрастта на индивидите от 60 - 65 - нагоре ) Освен научната част, трябваше да включим свои мисли и да интерпретираме съответния стадии.
) отгледахме ги, възпитахме ги, изучихме ги. Сега се радвам на 4 внучета. Намирам време да им показвам снимки, да ги запознавам с предците ни, разказвам им за рода, към който принадлежат и който те ще продължат. Това е начинът да им създам здрава идентификация, защото без нея не могат да продължат напред в живота, ще бъдат като дърво без корен. Смятам, че съм изградила една приемлива личност за обществото и приятелите ми. Радвам се на всеки ден, намирам поводи за усмивки. Радвам се на цветята в градината си, със съпругът ми се радваме заедно на всичко това, което постигнахме с 4 ръце. Имам добро семейство, чудесни приятели. Сега имам възможността да уча още и това ме прави щастлива. Колко много неща още могат да се постигнат в тази златна възраст, наречена късна зрялост. Всеки сам прави своя избор!

Препоръчани теми