🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 407
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 990
За какво и е на една жена да е пИрфектна домакиня, готвачка, майка и т.н, ако не може да го изпльоска по телевизора Laughing Ирина Тенчева, Славена Вътова....никога няма да разберат колко губят от публичните си изяви. И моята "любима" Венета Райкова, и тя едни кюфтета и салатки снимаше ежедневно по едно време
Просто си написала моите мисли.

Когато някой реши да се разкрие публично, или ще спечели много или ще загуби всичко.
Зависи от това, което носи в себе си като заряд и разбира се, колко е искрен. Защото зрителят всичко може да прости, но не и лъжливо изградения образ.

# 991
Славена не е тази от снощи,Прея не е тази от снощи,в миг се промениха и станаха студени и дребнави.Какво нещо е злобата.
Абсолютно!

Техните вечери минаха и извадиха зъби, нокти и антуража си със злобни коментари. Дребни души ще излязат.

# 992
  • София
Може ли да разкжете кво е казала за сина на Есил?
Славена: "Това, което разказа Есил беше по-скоро с цел да преиначи /предполагам:преувеличи / популярността и... " в този смисъл... Peace

# 993
Съучениците му го питали вярно ли е, че е син на Есил Дюран. Той вероятно си я знае като Есмигюл, ама чак пък толкова 12-годишен тийн да не знае майка му какво работи....

# 994
  • София
Съучениците му го питали вярно ли е, че е син на Есил Дюран. Той вероятно си я знае като Есмигюл, ама чак пък толкова 12-годишен тийн да не знае майка му какво работи....
Бил е на 4 годинки и в детска градина.

# 995
Един от т.нар "злобни" коментари на Славена, беше относно случка, която разказа Есил за детенцето. Извинете, но толкова прозрачно беше, толкова очевидно преекспонираше собствената си известност, че не виждам какво толкова каза Славена, освен че се разбира какво се опитва да внуши Есил. Или пък за логореята й. На мен наистина не ми изглежда злобно и дребнаво, да кажеш очевидното. Преди тази седмица, дори харесвах Есил като жена и мислех, че нейната вечер ще ми е най-интересна. За съжаление е по-изкуствена и по-фалшива и от Славена.
Даже Есил беше някъде гост в някакво предаване и беше снимано в дома й. Стори ми се стилна и премерена тогава и домът й ми хареса. Сега се разочаровах.

# 996
  • София
Бил е на 4  Peace

# 997
Есил Дюран преди години беше по-популярна в своите среди, но никога не е била на върха на славата. Затова и реално мисля, че не е включвана в концертите на Планета, от които толкова се разграничи и остави впечатлението, че тя не е искала.
Не знам в момента дали прави песни, клипове и т.н, но определено я бях забравила до участието ѝ в Черешката.
Та, и аз не смятам, че е кооой знае колко известна.
Ако се занимава с мода - похвално, защото се облича доста добре и явно има усет за тези неща, който определено ѝ е от полза в бизнеса.

# 998
Браво! Есилката ме изкефи тотално, жена със стил.....хареса ми вечерята, дори прекаленото и говорене.....пее хубаво слушала съм и нейн джаз....................Славена гледаше примряла от завист! Това е жена с кариера, с дом , със семейство....със свой оригинален вкус, не просто домакиня като Славена! Достави ми удоволствие!
edit Божеее сега го догледах много ме е яд че и дадоха толкова малко! И сега ще спечели Славена, ех....виждате как изкуствената перфектност пак е над всичко!

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 21:32 от mimi.7299

# 999
Славена злобееше определено. От всички на масата, ако остане без мъжа си, само тя ще се чуди как да се оправи самостоятелно. Щото нито от моделство - в България???, ще изкара пари, нито от водене по кабеларки. Така че да бърка яхнията от лопатар внимателно

# 1 000
  • София
Славена ми беше много противна тази вечер. Не спря да се муси, да примигва и да се оплаква. Голяма злобарка ми се струва. Вечерята не мога да преценя дали е вкусна, защото не съм яла такава кухня кой знае колко. Дразня се на постоянните кремчета и бисквитена торта в този сезон.
А този Любо защо подари зелен фасул?

# 1 001
  • София
Какво имаше в турското кафе, че изпуснах?

# 1 002
Мисля, че имаше кардамон.

# 1 003
Кардамон.
 На мен пък тази седмица ми харесва , че си готвят сами и се справят повече от добре.
И ...оф , аз вече не разбирам от етикет , но не  е ли точно задължение на домакина да забавлява гостите ?
И Прея го направи , Славена все едно пък млъкнА на тема чисто , най- чисто. Есил поне разкри част от себе си .
Ми не съм фен на фолка , но жената има стил и вкус . Пък и евала за визията и на тези години.
Славка не зная на какво ще прилича , като стигне нейните.

# 1 004
  • София
Мисля, че имаше кардамон.
Мерси, кардамон слагат най-често, да:hibiscus:

Общи условия

Активация на акаунт