Кауфланд - тема 26

• 99 785
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Толкоз ли е хубаво? Пия вкъщи нес, ама все по лидълски промоции си набавям кафе.
Кремата наистина е МНОГО хубаво. Аз по принцип нес (разтворимо) не обичам, но това е страхотно. За работа си вземам. В къщи пия еспресо.

# 541
Подобен тип голяма бонбониера има и в Била, скоро даже беше на промо и сякаш са по-вкусни от Лидълските, които ми идват твърде ароматизирани.
За мен бонбоните от Билла водят класацията, после са кауфландските. Лидълските са ми много изкуствени и мазни.

Не видях особена разлика между Кауфландските и тези от Билла, ама в Билла са на 4,99 редовна цена, а в Кауфланд бяха 3,99. Много бюджетни ми бяха, сега докато свикна с тази цена.

# 542
  • Русе
Подобен тип голяма бонбониера има и в Била, скоро даже беше на промо и сякаш са по-вкусни от Лидълските, които ми идват твърде ароматизирани.
За мен бонбоните от Билла водят класацията, после са кауфландските. Лидълските са ми много изкуствени и мазни.
Не видях особена разлика между Кауфландските и тези от Билла, ама в Билла са на 4,99 редовна цена, а в Кауфланд бяха 3,99. Много бюджетни ми бяха, сега докато свикна с тази цена.
Бонбоните в БИЛЛА ми допадат повече като вкус и аромати. За цената не коментирам. Така или иначе шоколадови бонбони купувам 4 пъти в годината, за да черпим за рождените си дни. Но на старата ми работа имаше един шкаф, който винаги беше пълен с шоколадови бонбони и уиски, най-различни. Имала съм възможност наведнъж да съпоставя и трите вида.

# 543
Аз отдавна наказвам Кауфланд, като пазарувам в Лидл. Лошото е, че някой неща няма от къде да ги взема освен от К. Дразнят ме вече с тов увеличение на цените. Прясно мляко Верея 2литра стана  3.99..Аман вече..
Другата седмица от К ще взема кашкавал Елена. Много го харесвам.

# 544

Последните пъти даже ги купувах по 3,39.

# 545
  • оттам, откъдето започва България
Днес, противно на логиката да търсиш промоционални продукти в събота и неделя, отидох в Кауфланд.
Исках да си купя течен сапун Медикс. Познайте дали имаше. Естествено - не.
Ходих, разглеждах и други неща и накрая случайно видях един Медикс, явно оставен от някой клиент, зад друга промоционална стока. Smile
Е, то няма как да мина само с това. Купих и намалени продукти. На касата имаше проблем с отчитането им и касиерката каза, че са променили, т. е. са въвели нови червени етикети, които трудно се отчитат на каса.
Наложи се да ги вкарва ръчно. Тъй като имах време, докато чакам, видях, че това е проблем и на съседните каси. Обещах на касиерката да пиша за проблема им във формата за контакти на Кауфланд и тя каза, че ще ми бъде благодарна. Явно вместо да улеснят работата им, им създават допълнителни проблеми.

За другата седмица съм си харесала картофите - 10 кг. за 3.99 лв.; кафе Нова Бразилия 100 гр. 1.24 лв.; свинско каре - 6.99 лв.; сирене Родопско чудо - 6.99 лв.; маслини Мамут - 4.65 лв.; лукчета - 0.64 лв.; ароматизатор за тоалетна Бреф - 4 бр. - 5.49 лв.; кашкавал Елена от витрината - 10.49 лв. /може отново да взема и кашкавал Милки, но зависи на каква цена ще е след -10%/; яйца - 2.49 лв.; земелки със сусам - 0.12 лв.; готово ястие кюфтета с боб - 0.99 лв.; нектар от моркови - 1.49 лв.; шампоан Wаsh end Go - 3.19 лв.; омекотител Ленор - 2.89 лв. и разбира се нескафе 20 бр. - 3.99 лв.
Чудесна седмица се очертава. То е ясно, че няма да остана само с тези покупки, но така е във веригите - влизаш за 1 - взимаш 100. Anguished

П.П. Сега си видях дългия пост, извинете ме, че съм попрекалила.

# 546
  • София
Отивай рано сутрин, че поне половината ще ти избяга от списъка ако си след 11 в магазина  Mr. Green

# 547
Днес, противно на логиката да търсиш промоционални продукти в събота и неделя, отидох в Кауфланд.
Исках да си купя течен сапун Медикс. Познайте дали имаше. Естествено - не.
Ходих, разглеждах и други неща и накрая случайно видях един Медикс, явно оставен от някой клиент, зад друга промоционална стока. Smile
Е, то няма как да мина само с това. Купих и намалени продукти. На касата имаше проблем с отчитането им и касиерката каза, че са променили, т. е. са въвели нови червени етикети, които трудно се отчитат на каса.
Наложи се да ги вкарва ръчно. Тъй като имах време, докато чакам, видях, че това е проблем и на съседните каси. Обещах на касиерката да пиша за проблема им във формата за контакти на Кауфланд и тя каза, че ще ми бъде благодарна. Явно вместо да улеснят работата им, им създават допълнителни проблеми.

За другата седмица съм си харесала картофите - 10 кг. за 3.99 лв.; кафе Нова Бразилия 100 гр. 1.24 лв.; свинско каре - 6.99 лв.; сирене Родопско чудо - 6.99 лв.; маслини Мамут - 4.65 лв.; лукчета - 0.64 лв.; ароматизатор за тоалетна Бреф - 4 бр. - 5.49 лв.; кашкавал Елена от витрината - 10.49 лв. /може отново да взема и кашкавал Милки, но зависи на каква цена ще е след -10%/; яйца - 2.49 лв.; земелки със сусам - 0.12 лв.; готово ястие кюфтета с боб - 0.99 лв.; нектар от моркови - 1.49 лв.; шампоан Wаsh end Go - 3.19 лв.; омекотител Ленор - 2.89 лв. и разбира се нескафе 20 бр. - 3.99 лв.
Чудесна седмица се очертава. То е ясно, че няма да остана само с тези покупки, но така е във веригите - влизаш за 1 - взимаш 100. Anguished

П.П. Сега си видях дългия пост, извинете ме, че съм попрекалила.

За медикса 100% са го прибрали, миналата неделя аз пък търсех ленора, промопакет от 2 шишета, не видях никъде и питам служителка (точно в този момент нареждаше тоалетни хартии) и тя вдига рамене и ми каза, че сигурно е свършил, а предния ден бях видяла цяло пале изложен. В понеделник на обяд отидох да пазарувам и гледам около 10 бройки от ленора изкаран и се продава

# 548
Да, dani-ela-80 вярно е това, което казваш, но няма как да променим практиката им.  

chiana2003,  няма как да стане рано сутрин. Ще дам поръчките на ММ, който по обяд може да ми купи нещата, които съм харесала.
За мен остава пазаруването в събота и неделя. Макар че съм на не повече от 100 м от Кауфланд, след работа не ми се ходи там.
Вече много рядко ми се случва да събера сили и да отида след 19:00 ч., за да си взема някакъв продукт /основно от зеленчуците и плодовете/ с намаляваща цена преди затварянето на магазина.

Не знам защо се получи това болдване /освен имената/. Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 20:14 от didka pitka

# 549
  • София
Сложила си запетайка в едното [/b,], ако я махнеш, ще се поправи.

# 550
Yum Благодаря, поправих се!

# 551
  • shumen
Благодаря за брошурата.
Аз видях,че другата седмица ще има дамски маратонки и ще отида да ги видя.

# 552
Може ли снимка на така обсъжданите бонбони, моля. Стана ми любопитно кои са.

# 553
  • Русе
Може ли снимка на така обсъжданите бонбони, моля. Стана ми любопитно кои са.
http://rost.kh.ua/photo/cache/48762/4118062/4118062-500x500.jpg

# 554
И аз ги харесвам тези бонбони, пък и цената им е прилична.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт