Кауфланд - тема 26

• 99 194
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
  • 1st floor
Ние пък вчера отидохме за свински бут и картофи мрежа ама нямаше, ни в единия K, ни в другия. В неделя мразя да пазарувам в К., всичко е изкупено и са изкарани са стоките за новата седмица на преден план...
Същото и при нас вчера. Никаква промоцийка не успях да забъша! Rage

# 16
  • оттам, откъдето започва България
Пазарувайте в първите дни, че да успявате с покупките.
ММ днес е взел яйца, кашкавал, шоколад, меденки, царевица, от всичко е имало.
Вярно, че предната седмица, макар и всеки ден да проверяваме, не успяхме да купим табуретка, но тъй като не ми е належаща, не се и занимавах да питам.

Обаче с тези промоции понякога ме учудват. Днес ММ е взел зелен лук на 0.69 лв.
За Уикенд цени е дадено: Зелен лук от 0.59 лв. на 0.29 лв. Нещо не ми се връзва.

# 17
Влизам да похваля сушилника с колелцата, купих също и кошничката с щипки, и закачалките за дрехи,  също много добри като качество, успешен пазар беше днес.  Simple Smile

# 18
  • София
Запис в новата тема с 6 масла. Сутринта бяха изкарали само 6-7 кашона и то само при маслата, а не при промоциите, предполагам са свършили по някое време.

# 19
  • Русе
Пазарувайте в първите дни, че да успявате с покупките.
ММ днес е взел яйца, кашкавал, шоколад, меденки, царевица, от всичко е имало.
Вярно, че предната седмица, макар и всеки ден да проверяваме, не успяхме да купим табуретка, но тъй като не ми е належаща, не се и занимавах да питам.

Обаче с тези промоции понякога ме учудват. Днес ММ е взел зелен лук на 0.69 лв.
За Уикенд цени е дадено: Зелен лук от 0.59 лв. на 0.29 лв. Нещо не ми се връзва.
Пазарувайте, ама тази вечер нямаше ни един грейпфрут.
Гъбите - огромни. Аз харесвам дребнички, ню-ню, а тези бяха колкото двата му юмрука. Изрових си 300 гр. по-нормални.
Взех си и краставици, царевица, чушки Сиврия, вафли Хели. Другите неща от списъка с промоциите - утре-вдруги ден. Не съм магаре, я! Smile
Пресен лук си взех предната седмица от К. и е с горчиво лютив вкус, а го избирах съвсем да е тънък и младичък. Салатата става отвратителна с него. ММ набеди зехтина, но следващата вечер, като не сложих лук, се убедихме, че не зехтина е виновен.

# 20
  • оттам, откъдето започва България
При нас лукът е перфектен. Трети ден си хапваме, т. е. взехме и предната седмица и днес. /ако въобще е от днес/.

# 21
  • shumen
Аз също си взех царевица,вафли,лук и моя е супер.

# 22
  • Карлово
Пазарувайте, ама тази вечер нямаше ни един грейпфрут.
Днес зареждаха с гейпфрути.

# 23
Тази сутрин профучах и си купих нарциси на 1,09лв. Имаше намалена моцарела та и това забърсах.

# 24
Виждали ли сте  чаша шейкър?Ако да къде стои и на каква цена е?

# 25
  • Бургас
Здравейте!
Някой забелязал ли е каква е цената на сушилника за дом.прибори на Tescoma,защото на мен ми се видя цена от 11,99лв ,но на касата цената е друга.Предварително Ви благодаря.

# 26
Здравейте!
Някой забелязал ли е каква е цената на сушилника за дом.прибори на Tescoma,защото на мен ми се видя цена от 11,99лв ,но на касата цената е друга.Предварително Ви благодаря.
Загледах ги днес,но ми се видяха скъпи-малко над 20 лв.(21-23)

# 27
  • Бургас
21.99лв.На мен ми се  видя 11.99лв затова го взех ама добре ,че доплатих с ваучер че да не ми е яд.Определено цената е висока , ама карай здраве да е.

# 28
  • София
21.99лв.На мен ми се  видя 11.99лв затова го взех ама добре ,че доплатих с ваучер че да не ми е яд.Определено цената е висока , ама карай здраве да е.
Изпадала съм в подобна ситуация. Не бях догледала етикета и на касата излезе доста по-висока цена. Отидох на информация, казах, че съм объркала етикетите и върнах халата без никакви проблеми.  Wink

# 29
Днес си взех стафиди от намалените на Rois,не съм от хората, които четат етикетите отзад, понякога от любопитство поглеждам за произхода, но ми направи впечатление, че към състава пишеше освен стафиди и растителна мазнина, консервант и някакво Е ? Не съм сигурна, но ми се стори странно, някой ако има пакет стафиди на друга марка, може ли да погледне и да каже какво пише отзад, защо нямам спомен друг път да съм виждала подобни неща в състава на ... стафиди Tired

Да добавя - от акционните масло и яйца имаше доволно количество, царевицата в консерва ми се стори прекалено дребна, със сигурност не бих повторила от нея ... зеленчуците им този път не ме грабнаха, гъбите бяха среден размер, но започнали да покафеняват ...

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 22:53 от Moringa

Общи условия

Активация на акаунт