Кауфланд - тема 26

• 99 746
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
ММ пък в петък беше взел по една мрежичка портокали и мандарини-ужасни! Киселии, и за фреш няма да станат. 🙄
Тези, които в момента са на промоция не са в мрежа, по-едри са и са много сладки и сочни. Аз снощи взех само 3 бр. защото в 2 щайги се търкаляха не повече от 10-15 портокала, които бяха доста ошудрени, че е поизгнили.

# 106
  • София
Само гащичките ли са на промоция или и памперсите?

# 107
Аз търся филтър за кана Аквафор B100-5 ама в нашия Кауфланд имаше само един-единствен филтър. Ще ги спират ли, не мога да разбера...

# 108
Аз търся филтър за кана Аквафор B100-5 ама в нашия Кауфланд имаше само един-единствен филтър. Ще ги спират ли, не мога да разбера...
Тези от кръглите филтри ли са, защото от правоъгълните със сигурност има в Т-маркет по 5 лв.

# 109
Аз търся филтър за кана Аквафор B100-5 ама в нашия Кауфланд имаше само един-единствен филтър.
Ще ги спират ли, не мога да разбера...

Понякога ги пускат на промоция в Метро, но ако много сме го закъсали ги поръчваме от Емаг
https://www.emag.bg/filtyr-akvafor-b100-5-za-filtrirashti-kani-4 … a12772_1517393633

# 110
  • София
Питам да ли сте виждали вафлени кори или медени блатове в Кауфланд?

# 111
Портокалите верно са гадни, бяха пълни щайгите, но са направо 3то качество, взех един за проба, не беше сух, но не беше и вкусен, имаше 5-6 семки

# 112
При нас портокалите са чудесни. Сладки, сочни и без семки.

# 113
  • Русе
При нас портокалите са чудесни. Сладки, сочни и без семки.
И при нас така. Тази вечер взех за втори път. Утре вечер или в петък пак ще мина да взема.

# 114
  • оттам, откъдето започва България
Портокалите не съм ги пробвала все още, но ММ ми взе ябълки, пробвах ги - много са вкусни.

# 115
Не знаех да погледна днес при нас дали има,но давам друго предложение...Сравнително близко има фирмен маг.на Аквафор,ако искаш мога да проверя цени и да ти пратя по пощата.

# 116
Питам да ли сте виждали вафлени кори или медени блатове в Кауфланд?

За Кауфланд не знам, но са ми казвали, че в руските магазини продават, ако имаш наблизо Wink

Днес сутринта минах и аз набързо през Кауфланд и добре, че си погледнах бележката, броколите 500г бяха на нея 1,99лв , а откъдето ги взех си имаха цена 0,99лв и хайде обратно на касата и ... така, бързо усетиха за какво им говоря и почаках малко, една идва, втора минава и ми върнаха разликата ... доста странно ми се стори, все едно знаеха, че имат такова разминаване и все пак, който види, добре, който не, пак добре  Thinking Така че ако някой е купувал броколи и си пази бележката да си погледне  Peace

# 117
Де да беше само броколи. Последнитр пъти все имам разминаване в бележките. Честно вече не ми се чака на информация. Последният път се заядоха с мен, че не съм била видяла етикета и ме караха да ходя аз да го нося. Извиниха ми се, но наистина ми писна.

# 118
Тая зима не уцелих сладки нито портокали, нито мандарини Sad

# 119
  • София
Тая зима не уцелих сладки нито портокали, нито мандарини Sad
Успокои ме, все си мислех, че в мен е проблема, като тук се хвалят. И аз все не мога да уцеля  Cry

Общи условия

Активация на акаунт