Кауфланд - тема 26

• 99 778
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • shumen
Благодаря за новата брошура.

# 136
  • Пловдив
Сладоледа Джимис хубав ли беше?

# 137
 Аз лятото пробвях ментовия и не ми хареса

# 138
  • Пловдив
Ясно...затова ги пускат пак.

# 139
Ментовия вкус не е за всеки. Аз пробвах тъмния шоколад и много ми хареса на вкус и консистенция.

# 140
То проблемът беше, че нито на цвят нито на вкус беше ментов...блудкав

# 141
Сладоледа Джимис хубав ли беше?

За мен е най-хубавия!

# 142
  • русе
Кокосовото масло къде са го преместили ,не го видях и бонбоните с ягоди и сметана изобщо от един месец ги следя -е , не ги зареждат?!

# 143
  • Русе
Сладоледа Джимис - лятото с голям мерак(след хвалбите тук) си купих с кокос и шоколадов чипс. На вкус добре, но като консистенция беше блудкав. Не бих повторила.

Днес отидохме с ММ в магазина за портокали и домати. На паркинга нямаше къде да се паркира. Плодове и зеленчуци имаше колкото щеш, но стоките(дори и непромоционалните) като цяло бяха изобрани, рафтовете опразнени. Исках да си взема едни 3/4 чорапки от промоционалните - бяха останали само празните кутии.

# 144
Днес отидохме с ММ в магазина за портокали и домати. На паркинга нямаше къде да се паркира. Плодове и зеленчуци имаше колкото щеш, но стоките(дори и непромоционалните) като цяло бяха изобрани, рафтовете опразнени. Исках да си взема едни 3/4 чорапки от промоционалните - бяха останали само празните кутии.

Явно пак са идвали автобусите.. Добре,че не съм отишла

# 145
Похвалвам рибните пръчици на К-класик,пише че са от Сибирска риба,не ѝ запомних името.
Панировката им е средно едра,мирише леко на червен пипер.Но най-хубавото беше,че самото филе вътре НЕ мирише на старо,на блудкаво и гадно,както винаги ми се случва с други марки.Точно затова винаги ще си ги купувам,май сега бяха на някаква промоция 3,60 за една кутия с 15 рибни пръчици Simple Smile

# 146
Кокосовото масло къде са го преместили ......
Кокосовото масло е при био храните, след зеленчуците. От обратната страна на стелажа са лютениците, а самото масло - горе в ляво.

# 147
От ананаса в консервите, кое е за предпочитане на шайби или на парчета.

# 148
Аз купувам на парчета. Хапват се по лесно. Иначе на вкус са еднакви, но шайбите са по естетични за десерти. Като купя шайби и се уливам цялата. Трябва да се режат преди консумация.

# 149
  • shumen
Аз вземам на парчета за ядене,а за десерти,ако е на шайби.

Общи условия

Активация на акаунт