Професионални серии за коса - тема 118

• 111 508
  • 770
  •   2
Отговори
# 180
Момичета,препоръчайте ми балсам или маска за тънка и накъсваща се коса ?

# 181
# 182
  • София
Последния път да, и рициновото масло беше в същото шише, но с оранжев надпис май. Преди ги купувах в бели тумбести шишенца. Просто казвам глицерин и рициновото масло в аптеката. .и каквото ми дадат. Grinning

# 183
Последния път да, и рициновото масло беше в същото шише, но с оранжев надпис май. Преди ги купувах в бели тумбести шишенца. Просто казвам глицерин и рициновото масло в аптеката. .и каквото ми дадат. Grinning

Благодаря, значи няма някакъв специален Smile

# 184
  • Перник
1. Желая да пробвам много продукти, тъй като от няколко месеца използвам профи козметика за коса. В момента съм доволна от продуктите на Милк шейк и планирам да пробвам някоя от маските и сметаната за коса. Интересни са ми и бустерите и концентратите на керастаз, пробвали ли сте ги? Една доза на веднъж ли се използва?
2. Наелектризирането боря с масло за коса на Макадамия и коприната на Чи.

# 185
Момичета колебая се коя от двете изглаждащи серии да си поръчам
Скрит текст:

или
Скрит текст:

.Тези които сте ползвали и двете серии може ли да ги сравните и коя е по добрата според вас?

# 186
Коя серия ще ми препоръчате за изтощена, изрусена  късаща се коса-Loreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct или цимента на Kerastase ? Thinking

# 187
Коя серия ще ми препоръчате за изтощена, изрусена  късаща се коса-Loreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct или цимента на Kerastase ? Thinking

Kerastase!

# 188
Здравейте, реших да си правя домашния еластайзър, но ампула вит.А не намрирам никъде. Предложиха ми някакви хапчета ампулки Геримакс да съм ги сипела в маската, става ли с тях?

# 189
  • Варна
 По принцип не е задължителен витамин А,но не пречи да пробваш с наличното.

Candy_girl  коя е тая серия цимент на Керастаз ? newsm78. Имам Цимент термик,но той е термозащита.

За съсипана коса каквато описаваш или Абсолют рипеър или профайбър реконструктор. Съчетани с хидратираща преуош терапия за баланс и да кажем Нектар термик за термозащита.

# 190
# 191

Ако ти е много изтощена косата, провай Терапист, тя е по-силният вариант.

# 192
Много ми се къса ,въобще не расте... ooooh!

# 193
Много ми се къса ,въобще не расте... ooooh!
Моята е точно така, сега си взех Лореар инфорсър против накъсване, по-често подстригване, по-малко преса и виждам леко подобрение, което ме.мотивира да продължавам все така. И понеже ми е суха доста, всеки ден слагам някакви кристали в краищата.

# 194
  • София
Когато ползвам във фризьорския салон новите серии на Лореал, силно съм впечатлена колко нежни към скалпа са станали! Което ме радва, защото ще падне забраната да ги ползвам, която съм си наложила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт