Четвърти клас - II тема

• 89 520
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
В Ориндж има намаление, изборът е основно за момичета, но се намират и за момчета

# 676
  • ГОре на черешата...
Ходят с раници и още как.  Справка - брат му в 10 клас. Вечно пълна раница. Но то си е до училище де. Учениците на отсрещната професионална гимназия без ходят или момичетата с дамски чанти, но в неговото си е яко учене и се мъкне по 10 кила раница всеки ден.
Нашата на Pulse не е мръднала, нищо чудно да си кара пак с нея.

# 677
Нарочно не дадох линк. Гугълни и има различно цветове и модели. Simple Smile

# 678
според вас такъв гръб става ли , или е много детски
притеснявам се да не я вземем и после под влияние на децата, да откаже да я носи
Скрит текст:

# 679
  • София

И на Врячо му трябва нова раница, ама аз повече от 30 лв. за раница не давам - дори и 30 е компромис... Сигурно пак от Сливен ще вземам. Само дето детски - с картинки - по-лесно се намират, уви.

# 680
според вас такъв гръб става ли , или е много детски
притеснявам се да не я вземем и после под влияние на децата, да откаже да я носи
Скрит текст:
На мен ми изглежда куул Simple Smile ама най добре младежът да си каже... да няма иде ми - дойде ми Simple Smile

# 681
На мен ми изглежда куул Simple Smile ама най добре младежът да си каже... да няма иде ми - дойде ми Simple Smile
Той засега няма претенции за нищо,стига да не губя от " ценното" му време по магазините
Но се мести в ново училище и искам да съм в крак с тенденциите
Че да няма наистина после иде ми-дойде ми Grinning

# 682
Миналата година купих раница Санторо с колелца, каквато е супер модерна в класа и всички момичета имат, за 140 лв и прилича на парцал буквално. Тази година иска нова, но няма да я огрее, поне една ще я влачи.

# 683
И аз трябва да купувам раница. От втори клас младежа е с такава раница на Булдозер. Отвън не е мръднала, пера суша и е като нова, ноооооооо отвътре е ужас. Разпадна ѝ се покритието - дребни черни парченца се сипаха цял втори срок при всяко вадене на учебниците и тетрадките от раницата.
Скрит текст:
Ще търся малко по-голяма и може би пак ще е на същата фирма и на големият съм вземала - с години издържат, а са и доста бюджетни.

# 684
  • София
Раницата трябва да е със светлоотражатели! Големите деца са и втора смяна и се прибират сами, а аз щях да бутна дете с колата си в 18 ч., облечено изцяло в черно и прегърбено под тежка, размъкната раница, също много модна. При наличие на празен тротоар, детето вървеше по платното.
Раницата трябва да продължава да бъде с ортопедичен гръб, независимо на каква цена.
И водоустойчива Simple Smile

Препоръчвам проверените от приятели раници щhttp://global.llbean.com/shop/L.L.Bean-Deluxe-Plus-Book-Pack%2C-Print/83527.html#start=1

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 10:14 от ЗаСлон

# 685
  • София
Аз заглеждам street hit на topgal. Много са издържливи,освен красиви,раниците на тази марка.

Къде могат да се видят? Разгледах ги в нета и много ми харесаха, но дребен предпочита да си избере сам.

Баткото изкара 3 години с Дайкин. Много съм доволна-лека и здрава. Все още я ползваме за екскурзии и лагери. Обмисляше и за училище да я ползва, но трябва ежедневно да носи лаптоп и предпочетохме да е с твърда.

# 686
Ние не сме купували раница за младежа. Той от първи клас ползва такава на Samsonite, киято е наследство от сестрите му. Вярно, скъпа беше, но инвестицията си струваше, защото не е мръднала. Може дори да я ползва и в пети клас, но може би сега вече ще му купим нова. 😃

# 687
Може би в Люмар,не знам засега,там съм виждала и купувала малките на Топгал. Кажете,ако ги намерите Simple Smile

# 688
  • от Луната
За раниците и преди съм писала, но 1 и 2 клас изкара с лидълската, която сега ще се предаде на племенницата. Средата на 3 и целия 4 клас изкара с една супер евтина (20 лв), която още си е здрава и ще остане резервна от един сайт, ако искате ще намеря линка и ще ви го пусна. Преди няколко месеца, мисля че пак от същия сайт поръчах нова, но не съм сигурна

# 689
  • София
Изборът на раница много зависи от училището, както е отбелязала mari_eta.
При нас всичко стои в училище и вкъщи се носят само нещата, които са за домашно.
Затова синът има една голяма раница, която стои там; купихме я за 1-ви клас, не е мръднала:
Скрит текст:
И една най-обикновена от плат, в която си носи домашните, дори нямам спомен откъде я бяхме взели, но беше нещо от рода на 15-20лв. Тази година няма да купувам раница, за сметка на дрехите и обувките, които трябва да се обновят всички.

Общи условия

Активация на акаунт