Вчера прехвърчаше сняг, а днес е само 2 градуса
Не смея да изляза на терсата, макар, че слънце пече. А при вас е 30 градусааа, не е честно. 
Да видим как ще се климатизираме в БГ, май пак ще ни е проблем.
Наш Дани, ства голям бандит. Вече посяга на батко си, а ако не му се даде нещо започваме да се тръшкаме на земята. Вече не е проблем да ходим хванати за ръка, голямо постижение. Много се радва ако гледа деца или бебета по телевизията. Започнат ли рекламите с деца, той е залепен пред тв-то.
Непрекъснато хвърля нещо в болкука, няма значение за там ли е или не, голям чистник. Сега съм вързала шкафа да не може да го отваря. И най-голямото ни постижение, започна да си отваря вратите
Сега забраненото за него място - банята, не не никакъв проблем да отиде там и да започне с магариите.Много съм доволна, че няма притенции кой да го приспива. Снощи го изкъпах и сам отиде при баща си да се приспиват заедно, че аз трябваше да постригвам баткото. Във вторник, ще има изпращане от детската градина, че трябваше да го направя хубав.
Ами това е от нас засега.
Приятен ден на всички!
Имам проблем,че немога да сложа Влади от 2 мес. на гърне опъва се като струна или като седне веднага става-въпреки,че стоя до него,давам му играчки да си играем и се правя на маймуна без успех.Първоначално си мислех,че е от гърнето ,та затова сега имаме колекция от 3 модела - на Бертони с топката и две по обикновенни,но различни.Мисля си вече,че само ние вършем " голямата работа" в пампито.

За кулинарии - абсурд. 

Миналата година имахме големи проблеми с жегите, започна някаква алергична кашлица, 3 антибиотика смени и не спря да кашли докато не се върнахме в Исландия. А спи ли, макар, че е отворен прозореца винаги е потен.
изпитах днес. Концерта беше в най-голямата им катедрала и всичко беше прос5то божествено, на страхотната акустика. Първо пяха църковни песни, след кратка почивка се преоблякоха в народни носии и пяха народни песни. Всички исландци бяха онемели, нямаше едно свободно място, 2 пъти пяха бис, всички им станаха на крака. Страхотно чуство, аз и преди съм го изпитвала, по време на концерти из чужбината, но днес бях от другата страна и сълзите не спираха да се стичат от очите ми, добре, че бях с водоустойчива спирала, че иначе щях да бъда едно плашило. На концерта присъстваха 2-та най-богати мъже в Исландия, единия е бащата (пожелал е да ни бъде бг.консул в Исландия) на този, който стана собственик на БТК и Балкан Фарма, страхотен мъж, след това беше на приема. Освен тях на концерта пред мен стоеше тяхната известна певица Бьорк, няма да ви кажа как ръкопляскаше и накрая се просълзи, гледах на очите си и не вярвах.

Изкарах го от стола му, а той тариката изчака само момента батко му да стане от неговото място и ела да видиш, за нула време качен на големия стол - прав и с единия крак качен на масата, защото не можа да стигне желаната цел от него - салатата. Не мога да го сваля, рев, и веднага качен отново на стола. А иначе, така съм се смяла, като видя че слагаме масата, се качи на стола, седна и се кротна да чака като гостенин.