МАРТенчето в пясъчника си играе и за чистота не ще да знае!

• 13 109
  • 266
  •   1
Отговори
# 15
Блазе ви, вие търсите сандали, а пък ние май ще се връщаме към ботушите.  #Cussing out Вчера прехвърчаше сняг, а днес е само 2 градуса  Sick Не смея да изляза на терсата, макар, че слънце пече. А при вас е 30 градусааа, не е честно.  Cry
Да видим как ще се климатизираме в БГ, май пак ще ни е проблем.

Наш Дани, ства голям бандит. Вече посяга на батко си, а ако не му се даде нещо започваме да се тръшкаме на земята. Вече не е проблем да ходим хванати за ръка, голямо постижение. Много се радва ако гледа деца или бебета по телевизията. Започнат ли рекламите с деца, той е залепен пред тв-то.
Непрекъснато хвърля нещо в болкука, няма значение за там ли е или не, голям чистник. Сега съм вързала шкафа да не може да го отваря. И най-голямото ни постижение, започна да си отваря вратите  #Crazy Сега забраненото за него място - банята, не не никакъв проблем да отиде там и да започне с магариите.
Много съм доволна, че няма притенции кой да го приспива. Снощи го изкъпах и сам отиде при баща си да се приспиват заедно, че аз трябваше да постригвам баткото. Във вторник, ще има изпращане от детската градина, че трябваше да го направя хубав.

Ами това е от нас засега.
Приятен ден на всички!

# 16
  • Града на Лили Иванова
Ние купихме на Влади 2 вида сандалки-тъмнозеленикави с форт на Денди и сини без форт на Барт.Но аз искам бели,за да му ходят на всички тоалети- но като намеря ще му купя.Номерацията на обувките ние 19 и 21,но това вече зависи от фирмата производител и от модела на обувката. smile3539 Имам проблем,че немога да сложа Влади от 2 мес. на гърне опъва се като струна или като седне веднага става-въпреки,че стоя до него,давам му играчки  да си играем и се правя на маймуна без успех.Първоначално си мислех,че е от гърнето ,та затова сега имаме колекция от 3 модела - на Бертони с топката и две по обикновенни,но различни.Мисля си вече,че само ние вършем " голямата работа" в пампито. Thinking 

# 17
Мамо Веси, че как стига до бравата на вратата? Смешно ми стана, като разбрах за любимото място на Дани. И на Марти му е същото - банята. Само като чуе че се отваря вратата и той е на линия. Естествено секунда му е нужна и той е вътре. Гледам да го вадя бързо бързо оттам. И рекламите с деца са ни любими също - особено Нескуик с лъвчето и тази за памперсите Молфикс. Ами на реклами се храним, добре че са те. Направо замира като ги пуснат и става страшно послушен.
Айде Мамо Веси, не останало до прибирането. Само 10 дена и сте тук, жега, море, слънце, игри!

# 18
Тедулина сигурно е видяла новите детски млека на Мегле-My day- но те са плодови и кисели- като айрянче - Ран много ги обича -давам му да си пие ей така като сме на вън.  Пресни детски млека- още не съм виждала по магазините- свекъра на сестра ми работи в мегле и ми каза, че разработвали детско прясно мляко със добавки- което да замества закуската примерно, но със сигурност не е пуснато

# 19
Мамо Веси, че как стига до бравата на вратата? Смешно ми стана, като разбрах за любимото място на Дани. И на Марти му е същото - банята. Само като чуе че се отваря вратата и той е на линия. Естествено секунда му е нужна и той е вътре. Гледам да го вадя бързо бързо оттам. И рекламите с деца са ни любими също - особено Нескуик с лъвчето и тази за памперсите Молфикс. Ами на реклами се храним, добре че са те. Направо замира като ги пуснат и става страшно послушен.
Айде Мамо Веси, не останало до прибирането. Само 10 дена и сте тук, жега, море, слънце, игри!

ooooh! ooooh! ooooh!
Не сме го мерили колко е висок, но като се надигне на пръсти, първо хаща края на дръжката и след това я обхваща цялата и си отваря. И забележи, сега любимите му врати са на банята и на антрето, носи обувките ни, че да излизаме на вън.
А останалото за рекламите, все едно и за нас се отнася.

Тедулина сигурно е видяла новите детски млека на Мегле-My day- но те са плодови и кисели- като айрянче - Ран много ги обича -давам му да си пие ей така като сме на вън. 

Те също ни устройват, фенове сме на млекцата. Смятам да му купя АМ на Нестле, както ми бяхте препоръчали, той и без това не винаги иска мляко вечер.
Цвети, вие още ли се кърмите, докъде стигнахте?

# 20
Славена,
днес май ви засякох по главната по обед. Бяхте тримцата, с Еличка и мъжа ти. Познах Еличка по снимката на тикера ти. Количката ви е Куини, червена. Не мисля, че съм се припознала. Даже щях да ви се обаждам, ама бързахме че голям задух и пек и едвам дишахме.

# 21
Момичета, да се оплача.
ПАК СЪМ БОЛНААААААА-само след месец няма даже. И този път кашлицата ми е една суха и гадна и болезнена и веднага налапах антибиотика, че се не трае, а и Станислав ме е страх да не заразя.
Поне предния път бях болна уикенд и той беше с баба си, ами сега от утре как ще се оправяме-не ми иде акълът въобще. ooooh!

# 22
Здравейте и от нас,
ъпгрейта на компа се проточи, а нямах и фонетика и докато инсталирам всички програми... ooooh! Абе накратко три дена само ви чета.  Simple Smile

Ей много гадно, СърДечко (гласувах за теб за най-готино име и не го давам  Simple Smile) Стига с тия болести, яж плодове, салати, супички...Трябва да засилиш малко имунната система.... На Стани бих дала Осцилокопциум, 3-4 дози профилактично и вит. С (една седмица по една ампула на ден) да засилиш защитните му сили. Допитай се до педито, но аз така процедирам като таткото ни е бил болен и сме се разминавали. Оздравявай бързо!

Юнакът на Vessi съм го признала отдавна за водач на разбойническата ни група.  Laughing Щом почва да отваря вратите, значи и нас това ни чака след месец - два. Grinning
Хубавото е, че си идвате в БГ и ей ви жега (ама Жега!!), море и БАБИ. Направо не знам как успяваш да се справиш с двама разбойници, с изпити, с домакинство и твориш и вкуснотии  Rolling Eyes Аз гледам Габи и времето все не ми стига за нещо друго.  Close За кулинарии - абсурд.

Сандали носим около 19 номер. Имаме два чифта на Капчица, но от единият вид на Габи малкото пръстче изкача навън #Crazy Другият вид ни е малко голям и двете ни колена целите са удраскани и ужулени. Пада постоянно като ходи с тях. Въобще е трудно при свикването с новата обувка, при вас така ли е?

Днес си правехме езерце на терасата - корито с вода с штипки, балони, купички вътре. Падна такава игра, че като я изкарах от там рева и се захласна чак. Явно морето и басейна ще ги обичаме, както ги обича и мама. Blush

Бързо оздравяване на всички и се пазете от гадни летни вирусчета.

# 23
Е е, що така има още болни беее Rolling Eyes хайде оздравявайте бързо,че я вижте какво слънцее на вън, лятото идва не е работа в такова време да сте болнички Cry В Русе още върлува вируса и продължават да се разболяват много дечица, лошото е че даже някои ги повтори #Crazy
 Цветина, тия млекца на мегле къде ги има в поголемите супермаркети ли? че Вики много обича плодови млека а и аз харесвам марката мегле и ако има тука такива ще му купувам да пие.
По темата за сандалките нашите са номер 19 но нещо отпред май му стягат, защото все му е зачервено крачето където минава езичето с което се залепват и мисля да ги занеса на обущар да ги удължи.

# 24
  • София
Мами ние вчера се обзаведохме със сандалки на Денди- тъмно , светло синъо и червеничко.Ще ни отиват на всички дънкови тоалети  и повечето ни сини дрешки.Взехме N22, имаме голямо краче, леко са ни големички отпред, но предишния номер не успя да ни влезе крачето.Имаше голям избор на цветове и модели, ама това ми се видя най-универсално като разцветка.Но днес падахме няколко пъти, явно докато посвикне със сандалките.
Ние си отваряме вратите отпреди месец още.Спокойно и навсякъде се разхожда човека, ама все пак сме 86 см.

# 25
Оф, голям задух стана тук.....
Дариа заспа само по боди и една много лека завивка отгоре и цялата е вир вода  #Crazy
Ето малко актуални снимки  Grinning
http://images07.snimka.bg/000705163-big.jpg
]http://images07.snimka.bg/000705174-big.jpg
http://images07.snimka.bg/000705176-big.jpg

# 26
Много сладки снимки на Дариа; как вече са си момиченца, не бебета, много хубаво. Мариана на размер е точно толкова голяма  Peace

Вече си е при нас беболината; бабите се справиха чудесно. От утре сме в новата къща! И с това одисеята по местенето приключва (почти). Още не е пристигнал багажа през океана (нещо станало с кораба, прехвърлили го на друг, и какво ли още не).

Тук си е хладно още, но по принцип и лятото е студено, не мисля, че някога минава 22 C...И ние като мама Веси ще си идваме за затопляне на кокали Crazy

# 27
Оф, голям задух стана тук.....
Дариа заспа само по боди и една много лека завивка отгоре и цялата е вир вода  #Crazy

Сериозно ли е голяма жега? Божее, как ли ще му се отрази на Дани?  sweating Миналата година имахме големи проблеми с жегите, започна някаква алергична кашлица, 3 антибиотика смени и не спря да кашли докато не се върнахме в Исландия. А спи ли, макар, че е отворен прозореца винаги е потен.

Много са ви хубави снимките, мале, мале с тази дънкена поличка, гадже и половина  4470

Мами, да ви се похваля, просто няма начин да не ви пиша. Днес бях на концерт на един български хор "Ангелите", за първи път в Исландия бг.хор изнася концерт. Хоровата музика, няма значение дали е църковна или народна ми е голяма тръпка, нали 11г. в Детския хор на Добрич съм пяла. Всички българи бяха официално поканени както на концерта, така и на приема след него. Няма да ви казвам какво чуство на гордост, че съм българка  bgизпитах днес. Концерта беше в най-голямата им катедрала и всичко беше прос5то божествено, на страхотната акустика. Първо пяха църковни песни, след кратка почивка се преоблякоха в народни носии и пяха народни песни. Всички исландци бяха онемели, нямаше едно свободно място, 2 пъти пяха бис, всички им станаха на крака. Страхотно чуство, аз и преди съм го изпитвала, по време на концерти из чужбината, но днес бях от другата страна и сълзите не спираха да се стичат от очите ми, добре, че бях с водоустойчива спирала, че иначе щях да бъда едно плашило. На концерта присъстваха 2-та най-богати  мъже в Исландия, единия е бащата (пожелал е да ни бъде бг.консул в Исландия) на този, който стана собственик на БТК и Балкан Фарма, страхотен мъж, след това беше на приема. Освен тях на концерта пред мен стоеше тяхната известна певица Бьорк, няма да ви кажа как ръкопляскаше и накрая се просълзи, гледах на очите си и не вярвах.

Много съм горда и от всичко най-много ме беше яд, че нямах глас да пея заедно с тях. Толкова бях превъзбудена, че таткото реши да приспи командосите, а аз да се поуспокоя. smile3503

# 28
Хеи Феичке супер са ви снимките.Ама малката е такава сладурана и с тези изразителни карасиви очи ще има да сваля пичовете...
Ох и при нас жегите са ужасни,ама тук се разглезихме с тези климатици и ще видим в бг как ще е .Ама ще свикнем бързо надявам се.
Вики да ви се похваля тези дни е много послушна и много се занимава сама,голямо моми4енце вече.Инахме 2 приятелчета на баткото на гости 2 дена и тя само върви след тях и им се радва и пищи от радост.
Мамо Веси направо ме сбърка с вратите.Помня Дани много рано се катереше и по диваните,винаги сте първи във всичко и с прохождането беше така.Дано все така продължава да те радва ..
На Вики почти вче не си личи раната на нослето,за което много се радвам.Все още е по розова кожата там,но предполагам до няколко дена ще се оправи.

# 29

Мамо Веси направо ме сбърка с вратите.Помня Дани много рано се катереше и по диваните,винаги сте първи във всичко и с прохождането беше така.Дано все така продължава да те радва ..

Охх,  ooooh!, мерси за пожеланието, но направо се побърквам с него.
Аз защото не исках рано да прохожда, не исках да пораства, как ми липсва малкия кротък Дани, и ето сега ще си блъскам главата  с него.  smile3511
Тази вечер, докато вечеряхме, човека не иска в неговия стол иска и той барабар Петко с мъжете да е наежен на голямата маса.  lalalalaИзкарах го от стола му, а той тариката изчака само момента батко му да стане от неговото място и ела да видиш, за нула време качен на големия стол - прав и с единия крак качен на масата, защото не можа да стигне желаната цел от него - салатата. Не мога да го сваля, рев, и веднага качен отново на стола. А иначе, така съм се смяла, като видя че слагаме масата, се качи на стола, седна и се кротна да чака като гостенин.  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт