Щото нашите зъбки са май 14......вече им изгубих дирята.
, нашите са още 4 и не ги мия засега, а и каква четка да му купя то с тия зъби само ще му ожуля венците
Целияя се беше лакирал по пръсти, нокти едва успях да го измия и изчистя слава богу с много вода и сапун се изтърка лака иначе не ми се мислеше ако трябваше да прибягвам до лакочестители
, нашите са още 4 и не ги мия засега, а и каква четка да му купя то с тия зъби само ще му ожуля венците
Целияя се беше лакирал по пръсти, нокти едва успях да го измия и изчистя слава богу с много вода и сапун се изтърка лака иначе не ми се мислеше ако трябваше да прибягвам до лакочестители 
. Тя малко си пада шашнат човек и все се притеснява да не стане беля, сега направо не я виждам.
Таткото заминава с националите им на Фаройските острови и няма кой да гледа момчетата, освен това пък и сме на бал, същия ден. Отсега ме съжалете, защото и от него нищо няма да усетя, тъй като ще ходя само след Дани. Надеждата ми е поне вуйчото да бъде с тях, поне да отида да си взема дипломата, че да не са с мен, но ще видим дали ще стане.
Даже отидох и купих на Иси сандалки от същата фирма. Много ми харесаха. Най-накрая и Иси е със сандали
.
! Как ще досаждаш, вярвам на всички ни е приятно да те "видим" пак. А пък малкото мишле сигурно скоро ще се пусне и тогава да видиш какво бягане има
.
. Сигурно хич не ти е било смешно, обаче. Дано да няма повече такива инциденти.
. Дано брат ти да е свободен и да мможе да гледа малките мъже, че да ти е по-спокойно.
. Единия от горните резци. Днес го чух да катърка нещо в устата, а то като погледнах няма нищо. Опипах венеца обаче и ми подразни и така сега чакам да стане като зайче
.
Харесал ли си е вече гадже? 

ние утре ще пътуваме до Варна, така ми е залипсвал този град ,откакто родих там все ме тегли към морето
после ще ви пиша кави сме ги свършили и там, а за лака какво дави кажа прибирайте си козметиките на далеч и на високо че става страшнооо
Вики още има лак по ноктите пак че беше телесен цвят че съвсем щяха да го помислят за момиче,с тия лакирани нокти, те и без това все го бъркат заради къдриците
. Дано брат ти да е свободен и да мможе да гледа малките мъже, че да ти е по-спокойно.
, а и той лети в 18ч. трябва май да се мултиплицирам, че да съм навсякъде. 
Харесал ли си е вече гадже? 
. Така сме се смели с таткото, тя не спря да си играе с Дани, а Тони като едно петле се ежеше как добре можел да играе на компютъра и се чудеше как да й привлече вниманието. Вчера, баща й, ми обясняваше колко била доволна от гостуването и представете си в неделя, тя сама набрала телефона да се обади, такива мераци. 

Все още сме с гуменки, но скоро и сандали ще има....
.Опасно човече!