МАРТенчето в пясъчника си играе и за чистота не ще да знае!

• 13 172
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
  • Габрово
Мамо Веси,става въпрос за биберона,не за накрайника.Ако съм направила млякото малко по-рядко завъртам биберона на 1 или 2,ако е по-гъсто-на 3 и номера става.

Мамо Ваня и твоите дечица са много сладки и много си приличат.Вики е много кокетна с този бански  Heart Eyes.

# 91
здравейте и от мен. Аз от една седмица се опитвам да науча Ран на тоалетна,но за сега имаме само 2 точни попадения.. иначе последния хит е като  го събуя и веднага се хваща за пишката.. не мога да му обуя памперса после- абе мъж! на 11 юни ще правим кръщене- в Самоковския девически манастир- там се оженихме с татито - има една чудна градина и се надявам да не вали и да успеем да си направим много хубави снимки- след това пък имаме нещо неприятно по програма- ще го водя на уролог, защото единия му тестис не слезе и май ще трябва да го оперираме Sad

мога обаче да се похваля, че вече почти не цока- приспивам го с мялко от шише или чаша- каквото ми  е под ръка- тази нощ малко мрънка, че не му давам, но така ще е вече- кърмата ми страшно намаля - нали преминах във втория триместър и вече ме боли като цоцка

вики е супер сладка в този басейн- и ние мислим да го водим, но на река-

мамо веси,стискай зъби още малко- тук ще се радвате на слънчице- лек път! ако не успея да вляза пак, че съм на работа и много бързо се уморявам

а, и да кажа, че доктора е на 70 процента сигурен, че Ран ще си има СЕСТРИЧКА Simple Smile

# 92
ЧЕСТИТО ЗА МОМАТА, ЦВЕТИНА!
И аз имам мераци за второ, ама го искам момиченце, ама нашия тати иска да почакаме малко. Първо апартамента, Марти да тръгне на ясла и чак тогава да мислим за второ.

# 93
Цвети, като прочетох новината, че ще имате момиченце, направо настръхнах, нали толкова много си исках момиченце, но нъц, не стана. Дано д-ра стане 100%, искрено ти го пожелавам.

Ние сега сме на нова вълна, да разглеждаме албумите с бебешките снимки. Дани започва да вика като види я батко си, я себе си (макар, че не се познава). Чудя се дали да не отделя някоя друга снимка в малко албумче, че да има с какво да се занимаваме в самолета. newsm78 Голям проблем ми е това сега, какво да измисля да взема за пътуването, че да е по-спокойно. Миналата година спа през цялото време, а сега ще е лудница.  #Crazy

Я ми дайте някоя друга идея? Praynig
Мамо Веси,става въпрос за биберона,не за накрайника.Ако съм направила млякото малко по-рядко завъртам биберона на 1 или 2,ако е по-гъсто-на 3 и номера става.

И аз така си помислих, ама вчера влязах в аптеката и 10мин. се чудих какво трябваше да купувам от там, не се сетих и излязох. След това се сетих в къщи, че биберони трябваше да купя, абе ку-ку съм.  hahaha

# 94
  • София
Миналата година спа през цялото време, а сега ще е лудница.  #Crazy

Я ми дайте някоя друга идея? 

И Георги хич не обича да пътува-час и половина с голяма мъка издържа и ако се налага спираме( е, вие малко трудно ще спрете самолета Mr. Green), но имае няколко номера, които използваме, за да не спираме през 10км. Значи: солети, измит портокал и да се лигави с кората, правя балони с дъвка и той ги пука, нова играчка, каято изобщо не е виждал с нещица, които да се натискат и да бръмчи нещо или да изскача, най-накрая пускаме и тежката артилерия- песнички на компютъра и ония бебешки компютърни дрънкалки, които си теглихме преди 2-3 теми( доколкото си спомням и ти си с лаптоп и ако го взимате, може добра работа да ти свърши).
Ако се сетя още нещо ще пиша пак.

Цветина, и аз много се радвам, че Ран най-вероятно ще има сестричка. Дано да е така -ще стискам палци Grinning. На мен до последно ми казваха, че ще е момиче, дори и като влезнах в родилната зала,  и  си представи колко изненадана бях като каззаха , че е момче Grinning

Мамо Ваня, сладурана е Вики да  е жива и здрава! Grinning

Диди77, и при нас положението е такова- аз , мине- не мине месец и почвам да искам второ, но съпругът ми ме вразумява, и ще чакаме до следващото лято Grinning

# 95
  • Варна
Здравейте Simple Smile!

Цветина честито за носината, дано наистина е момиченце  Simple Smile!

mama Vania, снимките са чудни  Peace.

Днес ходих да купувам летен чувал за Иси, че не се издържа да ставам по няколко пъти на вечер да го завивам  #Crazy. Много се върти и малко след като го завия се е отвил, ама немога да го оставя да не е завит (за мое успокоение поне). Вашите малчовци въртят ли се много докато спят? Хриси се приплъзва докато не срещне таблата на леглото, а взема ли го да спи при нас пак няма спане за мен. Голямо шило не се спира, чудя се спи ли дълбоко изобщо, но като го завивам не реагира, явно не му пречи да се "въргаля" така smile3524

Mama Vessi за занимавка аз нося книжки, може ако имате някой стар GSM, царевични пръчки, солетки, а ако имаш Дискмен и обича да слуша песнички, едни слушалки и да се забавлява  dance.

# 96
Сядам за малко, преди да започне голямото ми разкатаване тази вечер.

Миналата година спа през цялото време, а сега ще е лудница.  #Crazy

Я ми дайте някоя друга идея? 

И Георги хич не обича да пътува-час и половина с голяма мъка издържа и ако се налага спираме( е, вие малко трудно ще спрете самолета Mr. Green), но имае няколко номера, които използваме, за да не спираме през 10км. Значи: солети, измит портокал и да се лигави с кората, правя балони с дъвка и той ги пука, нова играчка, каято изобщо не е виждал с нещица, които да се натискат и да бръмчи нещо или да изскача, най-накрая пускаме и тежката артилерия- песнички на компютъра и ония бебешки компютърни дрънкалки, които си теглихме преди 2-3 теми( доколкото си спомням и ти си с лаптоп и ако го взимате, може добра работа да ти свърши).
Ако се сетя още нещо ще пиша пак.

Мерси за идейките.   bouquet Аз бях се отказала да не взимам лаптопа, че да са ми свободни повече ръцете, но май ще го взема, ако наистина ще има мир с него.
Понеже, нямам време да ги търся тия бебешки програмки. Може ли да ми пуснете линк към тях, че аз не съм ги качвала.
Днес говорих с една приятелка, която вчера пътува само, че с 6мес. бебка и каза, че всичко минало добре, малката заспала час преди да кацнат и явно покрай занимамването й с нея полетът й се сторил мнооого дълъг, все пак 5 часа не са малко. Та затова аз сега се подготвям от далеч.
Тedulina, имам дискмен, мерси за идейката  bouquet, но не знам дали няма да се сбият двамата, кой да бъде с него.
По принцип в самолета пускат филм, и ако е анимация, проблема с баткото е решен, но да видим. Ох,  ooooh!, дано като кацнем във Варна да не съм се побъркала  Crazy Whistling

# 97
Тедулина и ние спим така. То не е обръщане, краката излизат от решетките, постоянно си удря главата я в табла, я в решетки, върти се многократно. Като се удря, как не го заболява, не знам.
Мама Веси, нещо за хапване, за пийване задължително вземи. Снимки, книжки, колички - с които да си играе. Абе ще измислиш дотогава.

# 98
Хеи Цвети браво за хубавата новина.
Знаеш ли на мен когато ми казаха момиче не можах да повярвам и три пъти питах доктора сугурен ли е и накрая за да повярвам ми извади една голяма снимка с половите органи на детето и ми написа МОМИЧЕ и ми каза "Сега вече вярваш ли?"Толкова плаках от радост.Пожелавам ти всичко да е наред и да имаш леко раждане и след това да се наслаждаваш на малката госпожица.Радостта е невероятна когато имаш и от двете,не че ако са две от един и същи пол няма да е радост.Мама Веси виждам че е мераклиика за мома и и пожелавам в наи скоро време да не се чуди...
Аз за самолета съм всела всякъкви неща за ядене,нали това е любимото занимание на Вики.
Мамо Веси за дискмена не се тревойи нали в самолета има радио с музики и ти дават слушалки.Дано да са кротки.Аз съм по добре че татето ще е с мен и ще се редуваме на смяни...Пожелавам ти всичко да мине лесно и безпроблемно.
За спането и ние сме вечно в решетките,ама както и е удобно на детето и краката винаги са вдигнати на стената.Вма те всички бебета са така и баткото беше същия.

# 99
Блаженството настъпи за мен . С чашка коняк за разтоварване, седя сега пред лаптопа и ще си излея цялата душа пред вас. То не знам за смях ли е или за плачене, но днешния ми следобед/вечер беше черешката на сладоледа, както и прогнозирах.
Та както ви бях писала първата точка от програмата ми беше да заведем таткото на летището. До летището добре, всички накипрени в колата travel, таткото кара, а точно по това време 17ч. е най-големия кушмар, трафика е най-голям, а в петък е ад. Мен направо ме заболя главата, защото охладителната сис-ма на колата не работи добре (чакаме техника да се освободи за да я оправи) и недай си боже колата да загрее, трябва да се спре и с едни кабелчета да се свърже ръчно вентилатора, да започне да работи. Таткото ме успокои да не се притеснявам, нямало да го включи предварително, нямало да има такова здръстване на връщане. Да, ама НЕ, елате да видите повече от 20км/ч, не можех да вдигна, все едно бяхме на автомобилен парад, колите се движеха на 1м. разстояние  smile3515. Сигурно се досещате оня девиз "Майка ви кога е имала късмет?", колата загря ужасно, мен ме хвана шубето да не стане някоя беля, с 2 деца в колата, и добре, че имах възможност да отбия в една отсечка и само си представете наконтена, отворила капака и свързва кабели.  smile3511 Добре, че тук шофьорите са много културни и нямаше бипкания, че иначе съвсем щях да се панирам, не че не бях. В паниката всичко да го направя бързо, не успях да затворя капака като хората и съм се движила с отворен капак. Няма да ви казвам колко бясна бях, и какви майни теглих на мъжо по гсм-а, ей така за "лек полет", човека явно се е притеснил, 4 пъти ми звъни, но аз в беса си не му отговарях. Разбира се, явно неврите ми не издържаха и ме изби и на рев, попаклах си зад волана, добре, че нямаше тежки последици върху грима ми.
След това изпитание, директно в школото за дипломата. Там пък едни речи, снимки за спомен, аз с Дани в ръцете, той не ще да стои, баткото пък в тоалетната му се ходеше, не спря да мрънка, абе картинката пълна.
Докопахме се и до абитуренското парти. В началото всички се възхищаваха как Дани стоял на стола и не мърдал, ама за 30мин. елате да ме видите, не седнах, а такива вскусотии имаше, почти от нищо не опитах. Добре че по едно време една бг. баба ме съжали и се зае малко с Дани, че аз да поседна малко. Майтапиха ме, че въобще не съм имала нужда от диети, той Дани ми бил най-добрата диета.

Та така милички, такава беше днешната ми  newsm50, сега като пиша всичко това, ми става смешно, но тогава ми идеше  Banghead

Един съвет от мен - предложат ли ви помощ за децата никога НЕ ОТКАЗВАЙТЕ, ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ!

Последна редакция: сб, 27 май 2006, 02:49 от Mama Vessi

# 100
Мамо Веси наистина голям кошмар си изживяла, но си се справила чудесно. Преди месец и ние имахме едно кошмарно пътуване, колата се повреди и пътувахме 8 часа като на всеки 5, 10 км спирахме да наливаме вода. Краси въобще не спа през целия път, добре че бяхме с татито.
 Ето и линковете които искаше ( изисква регистрация в сайта):
http://www.download.bg/index.php?cls=program&id=19757
http://www.download.bg/index.php?cls=program&id=24953
 За втората си изтегли и допълнителните картинки може също и да вкараш снимки на Дани, които да изскачат, от setup можеш да включваш различни групи картинки.

# 101
  • Варна
Mama Vessi много кофти следобяд наистина. Дано днешния ти ден да компенсира вчерашните мъки и да си изкараш прекрасно  Peace.

Аз пък да ви се оплача какво ми се случи тази сутрин. Бързам да ходя на подписката да нося подписите, които събрах в подкрепа на исканията на бг. майките и ... познайте. Слизам от бус-а и на 20-тина метра след това ми се чупи едната гума на количката  newsm45, а се бях приготвила за голяма разходка с форумски мами. Ужас ви казвам. Измъкнах татито от работа и преди малко ни прибра у дома. Малкото сега кротко си спи в кошарата, то и режима му се промени и да видим как ще я караме днес.

# 102
Mama Vessi , ти си герой!   bouquet

Tedulina, мойта комбинирана количка също се счупи по пътя преди няколко дена. Не беше фатално мястото , но дрънчах из целия път  Crazy......сега си имаме Хаук- спринт и съм много доволна  Heart Eyes Лека компактна , минава  навсякъде  Grinning

mama Vania , много хубаво снимки на Вики. Аз вчера гледах едни бански костюми за Дариа, но нещо не ми харасаха и не взех.

tchara, много голяма изненада е било раждането  Laughing . Аз толкова исках момиче, мечта от малка ми. Прогнозите през бременноста ме радваха , но си имах и една на ум .....И като родих и ми показаха  пола аз извиках радостно, докторите много очудено ме погледнаха  Crazy .....Ми така де око да види ,че да повярва  Mr. Green

Цветина, пожелавам ти 100% една пухкава госпожица!  Two Hearts

# 103
Оле Мамо Веси като чета какви изживявания си имала и направо ....незнам, браво на тебе че си се справила ти си мъжка майка юнашка  bouquet Купона при вас не спира а? Laughing Laughing Хайде идвайте си вече в Бг-то че да починеш малко, връчвай ги юнаците по бабите а ти събирай сили за после, че ще ти трябват Laughing
Цвети, супер новина е това, дано да стане наистина така.Аз също искам момиче ако живот и здраве имаме второ, а и съм чувала че май се гледат по лесно Rolling Eyes

# 104
  • Варна
Малкото спи вече втория си сън и аз реших отново да се включа Simple Smile.
Току що се върнахме от втората, вече по-успешна разходка. Едни приятели ни бяха дали преди време тяхната количка, та сега с нея излизахме. Ама мъкааааааааааа Confused, за малко на два пъти да го захлюпя Embarassed. Ужас! Много трудно се управляваше, но все пак не е като да ти е счупено колелото  Crazy. Вие какви летни колички ползвате и доволни ли сте от тях? И Феичке, тази количка за която говориш лятна ли е?

Общи условия

Активация на акаунт