Мамо Ваня и твоите дечица са много сладки и много си приличат.Вики е много кокетна с този бански
.
Голям проблем ми е това сега, какво да измисля да взема за пътуването, че да е по-спокойно. Миналата година спа през цялото време, а сега ще е лудница. 

. На мен до последно ми казваха, че ще е момиче, дори и като влезнах в родилната зала, и си представи колко изненадана бях като каззаха , че е момче 

!
!
.
. Много се върти и малко след като го завия се е отвил, ама немога да го оставя да не е завит (за мое успокоение поне). Вашите малчовци въртят ли се много докато спят? Хриси се приплъзва докато не срещне таблата на леглото, а взема ли го да спи при нас пак няма спане за мен. Голямо шило не се спира, чудя се спи ли дълбоко изобщо, но като го завивам не реагира, явно не му пречи да се "въргаля" така 
. 
Аз бях се отказала да не взимам лаптопа, че да са ми свободни повече ръцете, но май ще го взема, ако наистина ще има мир с него.
, но не знам дали няма да се сбият двамата, кой да бъде с него.
, дано като кацнем във Варна да не съм се побъркала
, таткото кара, а точно по това време 17ч. е най-големия кушмар, трафика е най-голям, а в петък е ад. Мен направо ме заболя главата, защото охладителната сис-ма на колата не работи добре (чакаме техника да се освободи за да я оправи) и недай си боже колата да загрее, трябва да се спре и с едни кабелчета да се свърже ръчно вентилатора, да започне да работи. Таткото ме успокои да не се притеснявам, нямало да го включи предварително, нямало да има такова здръстване на връщане. Да, ама НЕ, елате да видите повече от 20км/ч, не можех да вдигна, все едно бяхме на автомобилен парад, колите се движеха на 1м. разстояние
. Сигурно се досещате оня девиз "Майка ви кога е имала късмет?", колата загря ужасно, мен ме хвана шубето да не стане някоя беля, с 2 деца в колата, и добре, че имах възможност да отбия в една отсечка и само си представете наконтена, отворила капака и свързва кабели.
Добре, че тук шофьорите са много културни и нямаше бипкания, че иначе съвсем щях да се панирам, не че не бях. В паниката всичко да го направя бързо, не успях да затворя капака като хората и съм се движила с отворен капак. Няма да ви казвам колко бясна бях, и какви майни теглих на мъжо по гсм-а, ей така за "лек полет", човека явно се е притеснил, 4 пъти ми звъни, но аз в беса си не му отговарях. Разбира се, явно неврите ми не издържаха и ме изби и на рев, попаклах си зад волана, добре, че нямаше тежки последици върху грима ми.
, сега като пиша всичко това, ми става смешно, но тогава ми идеше 
.
, а се бях приготвила за голяма разходка с форумски мами. Ужас ви казвам. Измъкнах татито от работа и преди малко ни прибра у дома. Малкото сега кротко си спи в кошарата, то и режима му се промени и да видим как ще я караме днес. 
......сега си имаме Хаук- спринт и съм много доволна
Лека компактна , минава навсякъде 
.....Ми така де око да види ,че да повярва
Купона при вас не спира а?
.
. Вие какви летни колички ползвате и доволни ли сте от тях? И Феичке, тази количка за която говориш лятна ли е?