Против акне/пъпки по лицето 7

• 93 694
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Според мен съставките на крема са много добри. Няма глицерин (или поне аз не видях), което е много добре. Съдържа и цинков оксид. Той също действа противовъзпалително, поне на мен. Това лято съм си взела слънцезащитен крем 50+ с цинков оксид и съм много довална. Ще потърся дали и в нашия град продават такъв крем.

Иначе на сапуните на Милва не съм им фен. Съдържат прекалено много глицерин и парфюм, които кожата ми не понася.

# 391
Според мен съставките на крема са много добри. Няма глицерин (или поне аз не видях), което е много добре. Съдържа и цинков оксид. Той също действа противовъзпалително, поне на мен. Това лято съм си взела слънцезащитен крем 50+ с цинков оксид и съм много довална. Ще потърся дали и в нашия град продават такъв крем.

Иначе на сапуните на Милва не съм им фен. Съдържат прекалено много глицерин и парфюм, които кожата ми не понася.

Този, който ползвам не е на Милва, но просто нямам негова снимка, и сложих този, защото изглежда по същия начин.

# 392
  • Sredets/Burgas
Според мен също билковото кремче е чудесно откъм съставки... Hug
Бих го взела, ако имам по-сериозен проблем...
В момента положението е много добре, но смених измивните средства...
Взех си на Себамед от бебешката серия пяната и сапунчето и обривите с фини пъпчици изчезна...
Не стана бързо, но се оправих, защото в началото на "лятото" се изпъпчих,
 бях писала за това по-рано в темата...
Мисля, че при мен беше проблем по-високото ph на кожата...
Другото хубаво нещо, което открих е лосиона на Фитокод с пребиотик:
https://www.phytocode.bg/produkti/kozmetika-za-lice-tqlo-seriq-l … ht-losionn-detail
Действа ми много добре...
Имат и специално за акне, но за мен този се оказа точния.

# 393
Този крем от къде може да се купи? Лекият цвят стои ли на лицето като фдт?

# 394
Аз го купувам от София, от Билковата аптека на Лъвов мост.  http://zdravenportal.eu/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0% … 1%84%D0%B8%D1%8F/
Не ползвам фон дьо тен, но мисля, че стои като такъв.

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 10:46 от Reginaaa

# 395
Мерси. Аз не съм от София, но пък сигурно може да се поръчва онлайн.

# 396
Не мисля, че имат сайт, но в линка, който пуснах има тел. номер на аптеката. Отделно на една от снимките на крема, може да се види и телефона на производителя.

# 397
  • Бургас
Поразрових се малко за фирмата. Това е друг техен крем с подобен състав http://kozmetikahristina.com/product/1078/aptechen-krem-anti-akne.html
но същия като на снимката нямаше.

# 398
И на мен билковия крем много ми хареса. Ако някой успее да го намери онлайн, да пише. И аз искам да го поръчам някак си.

# 399
Звънях до фирмата. Не го продават, а само го произвеждат за аптеката, т.е. доколкото разбирам, вариантът е да се поръча от там. Ще звънна да попитам дали става и ще ви пиша

# 400
Може да се поръча, но го нямат в наличност Simple Smile

# 401
А, казаха ли кога ще е наличен, че моят скоро свършва Simple Smile

# 402
Казаха да звънна след вторник, но аз го намерих в bilkarkata.bg и го поръчах онлайн. С доставката е 12 лв. Останали са 2 бройки, ако някой ще си поръчва.

# 403
  • София / Перник

Би ли споделила кой е слънцезащитния крем 50+ с цинков оксид?
Flowers Hibiscus

# 404
  • Бургас
но аз го намерих в bilkarkata.bg и го поръчах онлайн. С доставката е 12 лв. Останали са 2 бройки, ако някой ще си поръчва.

Мисля, че е това, нали
https://bilkarkata.bg/kozmetika/218-matirassh-krem-za-lice-protiv-akne

Би ли споделила кой е слънцезащитния крем 50+ с цинков оксид?
Flowers Hibiscus

Купих го от iHerb в началото на лятото, имаше някаква промоция. Взех го най-вече за детето. Доволна съм, защото от някои други слънцезащитни ставахме на петна, а от този не.
Ето този

Общи условия

Активация на акаунт