Против акне/пъпки по лицето 7

• 93 670
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,някой с отзиви за тази козметика?В момента съм на Акне аут,но доста изсушаващо ми действат продуктите им и ми се иска да пробвам нещо друго междувременно.

Аз имам тоника за измиване, но го ползвам по-рядко че заедно с него ползвам тоника на Eucerin /редувам ги/. Но мисля, че малко повече изсушава от Eucerin-a и доста наситена миризма има.

# 466
Здравейте, на 25 години съм и от 3 месеца се боря с акне.Първо беше доста упорито по лицето, сега се измести по целия гръб.Дерматолог ми назначи Вибрамицин, почти 2 месеца го пия и мед.козметика, но няма полза.Някаква препоръка от вас?

# 467
То и с добавките трябва да се внимава. Аз преди време пих вечерна иглика, малко ми се разбутаха хормоните и не се чувствах добре. Всеки трябва да разбере къде му е проблема и да взима точните добавки за целта. Уви обаче е доста трудно да разбереш къде се корени всичко. Аз за себе си още не съм разбрала.
Как точно не се чувства добре? По каква схема я пи и колко време?
Аз пия по 2 10 дни в месеца. В момента съм на 2ра кутийка от 100 капсули. Скоро не са ми излизали подкожни.

# 468
  • Бургас
То и с добавките трябва да се внимава. Аз преди време пих вечерна иглика, малко ми се разбутаха хормоните и не се чувствах добре. Всеки трябва да разбере къде му е проблема и да взима точните добавки за целта. Уви обаче е доста трудно да разбереш къде се корени всичко. Аз за себе си още не съм разбрала.
Как точно не се чувства добре?

Не мога точно да обясня. Беше ми едно такова замаяно и настроението ми беше много подтиснато.

Здравейте, на 25 години съм и от 3 месеца се боря с акне.Първо беше доста упорито по лицето, сега се измести по целия гръб.Дерматолог ми назначи Вибрамицин, почти 2 месеца го пия и мед.козметика, но няма полза.Някаква препоръка от вас?

Ама как така 2 месеца, та това е антибиотик. Имате предвид 2 месеца непрекъснато ли? Тия лекари са луди.

Да ви кажа от моя опит ако от един антибиотик не почувствате подобрение още от втория прием значи няма да ви помогне колкото и дълго да го пиете.

Когато бях по-малка и интернет не беше още толкова разпространен една дерматоложка ми беше предписала пак така антибиотик Трихономацид. Пих го три месеца по нейно настояване. Разбутах си целия организъм. Още съжалявам за това.

# 469
Ходих при две дерматоложки и двете бяха на едно мнение за антибиотика, отделно четох в нета , че при акне се пие до няколко месеца.първите 7 дни пиех 2х1 таблетка , след това само по 1.

# 470
Има антибиотици, които се приемат дълго време при лечение на акне. Дали ще е ефективен, зависи вече дали е адекватно лечението.

# 471
Като тинейджър и на мен дерматолог ми изписа да пия АБ (вече не помня кой) и тогава родителите ми не позволиха, за което се радвам, защото толкова продължително пиене на АБ според мен няма как да не доведе до странични реакции и да не навреди. А и лично аз не познавам някой спасил се от акне с АБ.

# 472
Препоръчайте крем с БП от Гърция. Предстои ми пътуване и искам да си взема за мен. На 40 г съм и с пъпки по бузите. Дебели и болезнени. Благодаря предварително и не ми се смейте много! Може и тук, може и на ЛС. Искам нещо силно и ефикасно. Имам навик и да ги чегъртам пъпките. След бръснене са особено болезнени. Гнойни са като ги стискам. Дразнят ме неимоверно.

# 473
  • Бургас
Направо влизаш в някоя аптека и питаш за крем за акне с бензоил пероксид. Те ще те разберат. Аз бях направила така като ходих в Италия. Веднага ме разбраха на английски, но беше доста скъп към 20 евро, та си останах на Бензакнен.

Относно антибиотиците няма такъв дето се пие толкова дълго, просто лекарите го предписват на своя глава. Аз съм пила и Азатрил. Пиеше се само три дни и ефекта е мигновен, ама получавах яки стомашни проблеми от него.

# 474
Не са ми голяма драма, все пак съм мъж и не се очаква да съм особено кравив и нежен. Дразнят ме, сърбят и болят и ги стискам като се изнервя. Затуй търся нещо да ги изтреби до крак.

# 475
  • Sredets/Burgas
Затуй търся нещо да ги изтреби до крак.
Ех...
То да имаше такъв "Райд" и за пъпки, дето да ги избие до крак...
Всички щяхме да ходим с чисти кожи, ама... Neutral Face

# 476
  • Бургас
Ако намериш такова, дето ги изтрепва до крак обади се. Аз за 12 години таково не съм намерила. Само бензоил пероксида ме чисти, ама като го спра и започват лека полека пак да се появяват.

# 477
Аз пък си взех Зинерит тези дни. Има ефект, но минимален. Разчоплените малки пъпчици завяхват много бързо с него, без да остават големи петна, но за подкожните е много слаб. Нанасям на цялото лице и като че ли има ефект и върху черните точки. Ще изразходя цялото шишенце, но не се надявам на някакво чудо.

Взех си и един избелващ крем Pally, около 2лв струва Grinning бил чистил петна от пъпки и пигментации много добре. Той е доста стар, какви ли не митове и легенди се въртят за него, но въпреки цената и не много ясния състав и произход реших да рискувам, пък да видим дали ще има ефект.

# 478
Момичета,аз си взех четка за почистване на лицето,ще споделя след известно време дали има ефект.
Засега положението с пъпките  е ок , карам си на Ла рош ефаклар и за измивен ползвам на Биодерма.

# 479
И аз ползвам Зинерит от около седмица и  кожата ми се изчисти от него, а мажа само вечер. Само че ефектът ще е докато го ползвам. Миналата година пак беше така с него.

Общи условия

Активация на акаунт