Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 171
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Откакто чета тук по- редовно, започнах да имам спешна и неотложна нужда от какви ли не продукти Mr. Green

Хахахахах, говори ми Smile

Ето такъв е - https://www.nyxcosmetics.com/eyebrow-powder-pencil/NYX_408.html?cgid=brows
Моят цвят е Blond (косата ми е светла, веждите също, макар че тук на снимката изглеждат черни?!).  В сайта Blond е излязъл направо жълт, но не е така реално. Бих казала, че е средно твърд и се работи лесно с него. Не се размазва и ми издържа цял ден без проблем. Друг плюс според мен е, че се остри лесно и не е от онези, които се чупят на първото завъртане на острилката Smiley

# 151
  • София
Благодаря!
Ще видя ревюта, аз си търся мазен като силиконовите на импала с гумичката.
На мен пък много ми харесаха веждите ти - и като цвят, и като форма и дебелина.

# 152
Днес имам празна опаковка, което си е живо чудо. Този крем на Balea много ми допада, ползвах го само за основа за грим, за нищо друго, изразходих го доста бавно. Няма да го подновя, защото имам достатъчно други, единствено ароматът му не ми допада особено. И като споменавам крем, да кажа, че от крема на Palmers, дневният с помпичката, който е 75 мл, ми люти на очите. Иначе взе да ми харесва.

# 153
Като стана дума за вежди... Grinning Пробвали ли сте сенките за вежди на Флормар? https://zazishop.net/wp-content/uploads/2017/10/20604603_1387476 … 06780579427_n.png Днес бях в Лили и даже си харесах цвят, но в последния момент се разколебах.
Аз ги използвам ежедневно. Железни са, добър пигмент и трайност цял ден.

# 154
Днес имам празна опаковка, което си е живо чудо. Този крем на Balea много ми допада, ползвах го само за основа за грим, за нищо друго, изразходих го доста бавно. Няма да го подновя, защото имам достатъчно други, единствено ароматът му не ми допада особено. И като споменавам крем, да кажа, че от крема на Palmers, дневният с помпичката, който е 75 мл, ми люти на очите. Иначе взе да ми харесва.
Лили, последните кремове на майка ми все от твои препоръки съм взимала. Hug Досега беше с Аромата, кажи сега някой друг хубав Grinning

# 155
Ми нямам друг. Този съм подкарала сега. В началото ми се видя мазен, но явно кожата ми е "гладна", поема го за няколко минути. После става много мекичка и приятна на допир. За нощен - довършвам Нивеата с Q10 (имам още за 2-3 пъти) и златната емулсия на Avon. Междувременно ползвам червения серум на L'Oreal Laser Renew, който е толкова богат, че замества нощния ми крем понякога. Както и охлювения серум на Victoria beauty.

# 156
Ми нямам друг. Този съм подкарала сега. В началото ми се видя мазен, но явно кожата ми е "гладна", поема го за няколко минути. После става много мекичка и приятна на допир. За нощен - довършвам Нивеата с Q10 (имам още за 2-3 пъти) и златната емулсия на Avon. Междувременно ползвам червения серум на L'Oreal Laser Renew, който е толкова богат, че замества нощния ми крем понякога. Както и охлювения серум на Victoria beauty.
  Ехе, кой по-напред да купя сега? Mr. Green Освен да я пробвам с Нивеата този път. Всичката козметика ѝ я купувам аз, не че имам против де, и без това редовно вършея по такива магазини. Laughing

# 157
Нощният в Q10 на Нивеа е много приятен. Ако говорим за един и същ, де... в тъмно синя опаковка, мързи ме да изровя снимка... Доста е богат според мен, ама ми е идеален за нощен в момента. От известно време съм малко бременна и това ми реши радикално проблема с мазната кожа Sweat Smile Между другото това явно е някакво решение, макар и временно Smile

# 158
И аз така на моята мама. Тя хич не се сеща да си купува, не е суетна, добре че има суетни щерки. 😁

Толкова много четох за серуми, че ми се  струва че много имам нужда от един. Само че нямам идея кой е подходящ, със смесена кожа съм. Ако знаете някой подходящ, моля споделете. 🤗

Арабеск, радвам се че ти е допаднала маската. На мен ми стана любима. Другите любими са ми тези от Лидл.

# 159
Арабеск, много се радвам за теб Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Направо забравих за крема като те прочетох Laughing Супер новина! Hug

# 160
  • София
Нощният в Q10 на Нивеа е много приятен. Ако говорим за един и същ, де... в тъмно синя опаковка, мързи ме да изровя снимка... Доста е богат според мен, ама ми е идеален за нощен в момента. От известно време съм малко бременна и това ми реши радикално проблема с мазната кожа Sweat Smile Между другото това явно е някакво решение, макар и временно Smile

Арабеск, честито! Hug

А за крема, на мен ми допада (имам го в момента) като консистенция и попиване, но за суха кожа като моята е лек. Чудя се и него как да го измажа Joy

# 161
Благодаря ви Two Hearts Аз малко така го изсипах сякаш казах, че съм ходила за хляб, ама нищо Sweat Smile

Може да го мажеш на ръцете, това по идея на Лили Smiley

# 162
  • София
Благодаря ви Two Hearts Аз малко така го изсипах сякаш казах, че съм ходила за хляб, ама нищо Sweat Smile

Може да го мажеш на ръцете, това по идея на Лили Smiley

Ооо да Simple Smile и аз практикувам така. Крака, ръце..
Но този не е толкова зле. И си го редувам с по-тлъстите кремове

# 163
  • Бургас
Maybelline age rewind вече е наличен в ДМ и е на 30% отстъпка. Цената му е 12 и нещо. В Лили е 17 лева. Ако някоя иска за го пробва сега е момента. Аз съм много доволна от него, много добро покритие и много естествено седи.

# 164
Може ли някой да сподели мнение за балсамите за тяло на EOS. Много харесвам балсамите им за устни и се чудя дали да рискувам и с този за тяло. В ДМ в момента имат намаление.
Взех този с ванилията... много ми харесва, попива бързо, не лепне , не остава филм върху кожата.Не е като масовките.... Със  суха кожа съм

Общи условия

Активация на акаунт