Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 078
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Видяхте ли, че и GR са пуснали металически течни сенки като Essence

И без това ще ходя до Лили за други неща, ще погледна и сенките 😁

Имат и лакове в металическо сребърно, а такива как харесвам 😍

# 391
  • Стара Загора
Имат и червила, под формата на молив.

# 392
  • София
Но не са всички цветове внесени.
Поне преди седмица имаше само 5-6 червила.

# 393
В Елитис  доста залежаваха продуктите на Севънтийн-заради по-високите цени, от стоене и пипане станаха мърляви опаковките и пуснаха разпродажба, предполагам, че закриват.

Сенките -подарък от Додис много ги харесвам- течен метал , аз бих ги ползвала, но на мен ми пратиха други-обикновени и то в сиво, черно и бяло- няма да ги използвам изобщо. Явно са някакви тестери, няма изписана марка,вид,серия, нищо няма като инфо.

От този сайт Додис си взех сенки 3Д на Есенс /единият брой дойде разтрошен на ситно/, прасковен руж омбре на Катрис и очна линия -мастило на Есенс- много е лесна за ползване, издържа достатъчно, интензивно черен цвят е. В един клип видях, че много я хвалят, та затова си я поръчах- присъединявам се към хвалбите. Имам клепач на жена 40+, което си е предизвикателство и тест за една очна линия Wink

Днес като влязох в ДМ, беше прекалено спокойно, та се реших и пробвах на очите металическите сенки на Есенс- три от цветовете мн. ми допаднаха- златистия,розовия и синьо-зеления. Излязах гримирана от м-на, след няколко часа видях,че цветът е станал неравномерен, понасъбрал се е в гънките, но преди излизане от вкъщи бях мазала крем,така че, явно това е от значение в случая.

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 18:10 от *Камея

# 394
  • София
Чета ви, но толкова съм презапасена с козметика, гримове, лакове.....На този етап нищо не може да ме впечатли, та засега само чета!
  Grinning

# 395
  • София
Ооооо, винаги може още! Laughing

# 396
Чета ви, но толкова съм презапасена с козметика, гримове, лакове.....На този етап нищо не може да ме впечатли, та засега само чета!
  Grinning

Ох, аз миналата година бях така-толкова неща бях насъбрала, че цяла година не си купих нищо ново, докато не изхабя наличното. 😁 Сега започвам наново.

# 397
  • Стара Загора
Тази вечер минах набързо през Лили. Не очаквах, че ще има кремчетата на Treacle moon при нас.

Намалени са и някакви на Велнеа с ябълка и канела на 1,99.

Тези масла са нови

Beology я видях и в ДМ миналата седмица сякаш. Ползвали ли сте нещо от нея? Напоследък забелязвам че взеха да предлагат доста професионални серии в двете вериги. Biopoint са ми интересни.

# 398
Beology я видях и в ДМ миналата седмица сякаш. Ползвали ли сте нещо от нея? Напоследък забелязвам че взеха да предлагат доста професионални серии в двете вериги. Biopoint са ми интересни.

Тази вечер тъкмо се измих с единия от шампоаните на Beology - червеният, който се води протеинов/възстановяващ. Като за първо ползване съм доволна. Изми ми добре косата, без да я премие и я усещам лека и същевременно плътна и гъста (ох ама как го обясних  ooooh! )

# 399
  • Варна
И аз ги наобикалям 😊 Доста добре миришат.Обаче пък няма за боядисана коса.

# 400
Видях реклама пред България Мол в София, че ще предлагат NYX в Лили до Била. Ще мина тези дни да проверя, дали е заредено вече.

# 401
И в Лили в Студентски град ще има NYX. В главата ми се върти нещо от сорта на 10-12 февруари. Тази сутрин слушах рекламата по радиото.

# 402
В Лили в мола до НДК също има NYX и е доста добре заредено.

И като говорим за намаления, вчера пробвах течната очна линия на Flormar- четката е мека, пигментът наситен, но не е водоустойчива, макар и да не помръдва цял ден.

Гледам, че ФДТ-а на Bourjois Healthy mix също е намален. Мисля, че е подходящ за нормална и суха кожа, защото на смесената лъсва след 2 часа. Покритието е леко, но може да се наслоява до средно, а финишът е много свежа и сияеща кожа, но е безумно неикономичен...... аз за един месец успях да използвам 2/3 от опаковката, при положение, че другите ФДТ-и ми стигат за 2-3 месеца....

# 403
Редактирам се, в ж.к. Мотописта и Студ. град Никс е зареден от 1.02.

# 404
Има ли дами от Пловдив, които да ми кажат къде има заредени течните металически сенки на GR? Ходих в Лили в мол Марково тепе и нямаше. Дали някъде из Лили-тата в града ги има, да не се разкарвам напразно да обикалям.

Общи условия

Активация на акаунт