Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 89 475
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Лили, тези четки ги гледам от доста време, но голямата няма да ми е удобна за преливки. Снощи видях в Лили този комплект, беше около 20 лв. Струва мк се по-добър.

# 451
  • София
Да. Много е удобен този комплект. Четките са удобни, меки. Винаги си го нося при пътуване. Предпочитам го пред малките четки.

# 452
Essence спирала за обем, без размазване, наситено черна hahaha Ми... не си я купувайте! ooooh!

Видях го и този комплект четки, но аз пък искам точно голямата от двете, които избрах, 11 лв са. На бележката от Лили вече пише колко точки имате (може и преди да е пишело, но аз не съм видяла  Blush). Аз си изхарчих предишните точки за пудрата, кога пак съм натрупала Thinking На косъм бях да купя 01 от Aura, ама разумно я върнах на място.

# 453
  • София
01 на Аура се оказа най=хубавия цвят. Позволявам си да коментирам, защото имам 4-те цвята. След нея поставям 04. Simple Smile

Леми, както казах ползвам протеиновия шампоан на Ревалид. Препоръча ми го жена в друга тема. Подхранва, спира косопада, косата започва по-бързо да расте,  става мека като коприна....Поне при мен се получава този ефект. Измива много добре. Имам тънка коса. Шампоана обаче омекотва!!!!  Слагам подхранваща маска с  мултивитамини на Евтерпа, съшо препоръчана от потребителка в този сайт. Нанасям шампоана, хубаво втривам с масажиращи движения, стоя около 3-4-5 мин. и измивам. Някои слагали в такъв шампоан и счукани таблетки аспирин / не знам колко броя таблетки на какво количество слагат/.
 Протеиновия шампоан ми спря косопада, косата започна да расте. Малко изсушава / поне при мен/ косата. Няма лошо! Косата ми е жизнена, но се оплита....може би, защото доста масажирам скалпа?! Ползвам шампоана от 10.11.17г. Време е да го сменя с друг. Аз търсех ефект за спиране на косопада и за бърз растеж, зашото искам да си пусна по-дълга коса. Дамата, която ми препоръча протеиновия шампоан на Ревалид каза,че има руса коса до кръста и само този шампоан ползва. Вярвам й!
Купих щампоана с кератин на Сиен от Лидл, не съм го ползвала още, но от него има много доволни.
 Когато купувах Ревалид-а, горещо ми препоръчаха шампоаните на Фито. И тях някой ден ще купя и пробвам. От тези шампоани съшо има много доволни.

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 18:41 от Amiamo

# 454
  • София
Глас за Фито от мен.

# 455
На мен Есенските спирали винаги ми се размазват, няма значение от сезона. В началото като започнах да ги ползвам не беше така, ама после стана някакво чудо, а не слагах на долните мигли. Вече напълно съм се отказала от тях, въпреки че повечето им са с много хубав ефект, а цената е ниска.

# 456
Ама аз се подразних, че специално е обявена "без размазване"! Нарочно сложих на долните мигли, за да я пробвам дали е без размазване, а то се прибрах като панда Laughing Crazy

# 457
Исках да ви попитам за картата на лили,тъй като от много време я имам,но вече не помня правилата,тези цветчета или точки за отстъпка ли се използват или се разменят за някакъв продукт? И ти ли си избираш продукта или избора е от определени? Simple Smile

# 458
  • В къЩи.

Протеиновия шампоан ми спря косопада, косата започна да расте. Малко изсушава / поне при мен/ косата. Няма лошо! Косата ми е жизнен?а, но се оплита....може би, защото доста масажирам скалпа?! Ползвам шампоана от 10.11.17г. Време е да го сменя с друг. Аз търсех ефект за спиране на косопада и за бърз растеж, зашото искам да си пусна по-дълга коса. Дамата, която ми препоръча протеиновия шампоан на Ревалид каза,че има руса коса до кръста и само този шампоан ползва. Вярвам й!
Купих щампоана с кератин на Сиен от Лидл, не съм го ползвала още, но от него има много доволни.

Това ли е шампоана на Ревалид https://remedium.bg/hair-loss/revalid-revitalizing-protein-shampoo-250ml.html

# 459
  • София

Протеиновия шампоан ми спря косопада, косата започна да расте. Малко изсушава / поне при мен/ косата. Няма лошо! Косата ми е жизнен?а, но се оплита....може би, защото доста масажирам скалпа?! Ползвам шампоана от 10.11.17г. Време е да го сменя с друг. Аз търсех ефект за спиране на косопада и за бърз растеж, зашото искам да си пусна по-дълга коса. Дамата, която ми препоръча протеиновия шампоан на Ревалид каза,че има руса коса до кръста и само този шампоан ползва. Вярвам й!

Това ли е шампоана на Ревалид https://remedium.bg/hair-loss/revalid-revitalizing-protein-shampoo-250ml.html

Това е!

# 460
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet

# 461
Точките съответстват на парична сума, например 220 т.= 2.20 лв. Можеш да си ги похарчиш за каквото решиш.

# 462
Амиамо  bouquet точно и за косопад ми трябва. До сега се ползваше на Дюкре, но малко смяна трябва.
А може ли линк за шампоана на Фито?

# 463
  • София
Амиамо  bouquet точно и за косопад ми трябва. До сега се ползваше на Дюкре, но малко смяна трябва.

От тук можеш да избереш най-подходящия за теб – http://phyto.bg/index.php/shampooings-apres-shampooings.html

Аз ползвам този за регулиране на омазняването и съм много доволна.

# 464
  • София

Например този е срещу косопад:

https://apteka.framar.bg/категории/козметика-за-коса/производител/phyto

Общи условия

Активация на акаунт