Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 89 460
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
За корените мога да ти препоръчам онези спрейове от Loreal и Syoss,които са за "боядисване" на корените. Аз не се боядисвам,но майка ми между всяко боядисане когато й се наложи използва такъв на Loreal и е доволна. Не мисля че ако косата ти е много тъмна и се изрусяваш ще помогне,но нейната вече побелява в корените и затова много й помагат.

# 481
  • софия
Lemy ,Lily благодаря Ви момичета.
Днес влизах в аптека Медея и има 40% намаление на всичко  налично-Мейбълин,Буржоа,Лореал.
Взех си един руж на Буржоа много любим от 16лв на 9.95лв

# 482
 Между другото и в Лили има намаление на Буржоа с по 50-60% на някои продукти. Направи ми впечатление ФДТ air matt и City radiance намалени от 23-24 на близо 11 лв. Извинете, ако бъркам имената им, казвам ги по спомен. Blush  Хелти микс беше 16 лв. А аз отнесох спирала 1 sec. за 10 лв.
Препоръчайте ми, моля, бюджетна четка за ФДТ.

# 483
Момичета, съжалявам за тъпия въпрос, но наистина нр успях да открия информация. Какъв модел е пресата на Ремингтън и на каква цена е? Гледах във Фейсбук, гледах и в сайта и нищо не откривам.

# 484
# 485
  • София
Да, тази е пресата.
Никой не ми отговори за консистенцията на розовата спирала на Мейбълин... Течна ли е или е по-гъста?

# 486
  • Варна
Според мен е по-скоро течна или нещо средно
Вземам я за втори път (през доста голям интервал) с надеждата да започне да ми харесва.Ами не,не ми допада, съвсем нормална спирала.Просто не зная какво и харесват.Преди сякаш се сваляше по-трудно от сега,но това не е достатъчно за да я харесвам.А четката,тя ми е толкова никаква,че чак взех да я ползвам с друга на Мейбълин.Тя пък слага по-малко туш...И така, това е моят опит с тази спирала.

# 487
  • София
Значи ще я пропусна Grinning

# 488
Време е да си боядисам косата, че поизраснаха корените, а и имам бели косми, но ми се иска да го отложа този момент, т.к. косата ми се поизтощи от пресата...
Та се замислих дали мога да замажа положението с шампоан оцветител? Никога не съм ползвала такъв продукт, какво може да ми препоръчате? Нещо светло трябва да е, обаче...

Зависи от разлика между корените и основния свят, трайността не е голяма на шампоаните,
пробвай с някой от тези за еднократна употреба, ако се спреш на този вариант
Доволна съм от шведските ref и от тези
https://www.google.bg/search?client=firefox-b&dcr=1&biw= … rc=82uleDkdi0flSM:

# 489
Преди използвах тази спирала

Сега съм с ето тази

Това са двете ми любими спирали! Пробвала съм много спирали-на различни марки, с какви ли не четчици и от опит мога да кажа, че никоя друга не прави миглите ми така, както тези двете! Препоръчвам и двете!

# 490
  • София
Аз съм с първата, но с черна четка (не знам дали има разлика между двете) и също съм много доволна. Ползвам основно нея.

# 491
Аз в момента съм с тази и съм доволна.
Скрит текст:

Тази също много ми харесваше преди, но засъхна сравнително бързо. Малко по-сухичка е от колкото трябва, но миглите ми изглеждаха чудесно с нея.
Скрит текст:

А това е най-гадната спирала на Maybelline, която съм ползвала.
Скрит текст:

# 492
  • Варна
За последната съм съгласна.

# 493
  • София
А това е най-гадната спирала на Maybelline, която съм ползвала.
Скрит текст:

Ползвала съм тази спирала и съм доволна! За спиратите за мигли е много важно твоите мигли какви са и какъв ефект търсиш.

Много съм доволна от обслужването вчера в ДМ до СУ, но само от едната служителка!

# 494
Права си, но при мен слепваше много. Не позволяваше 2ро нанасяне, размазваше се през деня и 5 тампона ми заминаваха да я сваля.

Общи условия

Активация на акаунт