Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 160
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Да, използвам база, но когато има брокатени частици, винаги е възможно да започне да ти блести целия клепач.

# 121
  • София
Може ли някой да каже името?
Защото съм на телефон и изобщо не виждам шишенцата Laughing

# 122
Може ли някой да каже името?
Защото съм на телефон и изобщо не виждам шишенцата Laughing
Essence metal shock и конкретно май се коментира нюанс 02 stars and stories.

# 123
  • София
Благодаря, харесват ми!
Наскоро търсих подобен продукт, но явно кварталният DM не е добре зареден. Ще видя в централните.

# 124
А като стана дума за Нивеа, много им харесвам двуфазния лосион за почистване на грим
Днес в Ремедиума видях нов лосион на Нивеа за почистване на околоочен грим, пишеше caring, някакъв за чувствителни очи май, пак изглеждаше като двуфазен и беше РОЗОВ на цвят. Искам го! Спря ме цената от 7 лв., ще почакам да го намалят, защото нямам спешна нужда.

# 125
  • София
В Ремедиум в момента нямаше ли намаление на марката? Или е свършило?

# 126
В Ремедиум в момента нямаше ли намаление на марката? Или е свършило?
На този конкретно нямаше, явно защото е нов продукт, даже почти никъде още не е зареден. Това на Денкоглу.

# 127
Как, за бога, успяхте да изпишете 107 мнения от сутринта? 😁😁😁 След 3-4 дни очаквам още една нова тема.

# 128
Днес в Ремедиума видях нов лосион на Нивеа за почистване на околоочен грим, пишеше caring, някакъв за чувствителни очи май, пак изглеждаше като двуфазен и беше РОЗОВ на цвят. Искам го! Спря ме цената от 7 лв., ще почакам да го намалят, защото нямам спешна нужда.
Приветствам всичко за чувствителни очи, (днес се заредих с овлажняващи капки и витамини за очи), така че ще очаквам да го заредят по масово. Ако почиства и хубаво като синия, ще е прекрасно. Явно наистина е доста нов, защото и в сайта им го няма, или поне аз не го открих.

# 129
Дръжте се, момичета! Аз устоях на изкушението да си взема Smart Lips и пудрата на Аура, трябва да проявите и вие мъжество по отношение на сенките Sweat Smile Sweat Smile

Идвам да благодаря на Ариа за споделянето за черната маска на Балея. Много ми допада, чудя се дали има в голяма опаковка такава, защото тези сашета не са никак удобни.

А мицеларната вода на Нивеа... Не ми харесва как почиства. Размазва ми спиралите. Обаче мога да я ползвам за освежаване на лицето, защото не лепне и не оставя никакъв филм по моята кожа.

# 130
  • Бургас
Там е работата, че откакто ги взех и червилата Смарт липс (аз преди темата се сдобих с тях), и пудричките на Аура, не спирам да ги ползвам.  Hug

# 131
Момичета,моля препоръчайте ми крем за лице,който да матира т-зоната на лицето и да го има в dm.

# 132
  • Вестерос
Сенките на колор тату се казват pink gold и са ми най-любими Heart Eyes

# 133
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Благодаря!  bouquet

# 134
  • Бургас/Пз
Може ли някой да сподели мнение за балсамите за тяло на EOS. Много харесвам балсамите им за устни и се чудя дали да рискувам и с този за тяло. В ДМ в момента имат намаление.

Общи условия

Активация на акаунт